2016 Rewind ÅRETS BÄSTA LÄPPRODUKTER

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Snart är det bara 2 dagar kvar på det här året och ikväll ska jag berätta vilka årets bästa läpprodukter har varit enligt mig!

2016lapp

Denna gång har jag inte delat upp produkterna i kategorier utan här har jag faktiskt endast valt ut 3 produkter som enligt mig är de bästa läpprodukterna 2016! Trots att jag är en läppjunkie och har en hel del att välja på så måste jag faktiskt säga att valet var ganska enkelt. De här produkterna är helt enkelt grymma!

Precis som innan så kommer jag inte att skriva så mycket om produkterna i detta inlägg utan främst lista dem MEN om det finns en recension på bloggen sedan innan, eller något annat typ av inlägg där jag berättar mer om produkten (exempelvis veckans topp 3, swatchinlägg el. liknande) så kommer jag att länka dessa.

Nu kör vi!

img_5504

Att välja årets bästa läpprodukter var som sagt ett enkelt val. Från att inte alls ha fattat grejen med flytande läppstift till att nästan uteslutande använda det, och det är särskilt dessa två från Colourpop och Kat Von D som har fått mig på fall. Ett traditionellt läppstift har dock lyckats kvala sig in på listan också och det är NABLA’s härliga stift!

Läs också:  Nyx Soft Matte Lip Cream Buenos Aires

Vilka är årets bästa läpprodukter enligt dig??? 

0 Kommentarer
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Sofie Karlsson
Sminkningar, swatches, beautysnack.

Mest lästa