2016 Rewind ÅRETS BÄSTA KINDPRODUKTER

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Idag är det nyårsafton och jag har fortfarande två kategorier kvar att dela med mig av i min 2016 Rewind! Vi börjar med den sista sminkkategorin, nämligen årets bästa kindprodukter!

2016kind

Jag har valt att dela upp den här kategorin i flera olika kategorier så idag ska vi snacka contour, rouge, bronzer och highlighters! Precis som tidigare så kommer jag inte skriva så mycket om produkterna i sig i det här inlägget MEN om det finns en recension på bloggen sedan innan, eller något annat typ av inlägg där jag berättar mer om produkten (exempelvis veckans topp 3, swatchinlägg el. liknande) så kommer jag att länka dessa.

Let’s roll!

CONTOURINGpicmonkey-collage

Många börjar tröttna på contouring-trenden, men jag är inte en av dem. Däremot har jag inte använt contouring lika mycket det här året jämfört med tidigare men de gånger jag har gjort det så har jag i princip bara använt denna goding. Den är helt enkelt the best of the best när det kommer till contouring om ni frågar mig!

BRONZER

img_5558

Jag har aldrig varit någon bronzertjej, åtminstone inte tills jag köpte denna bronzer för några år sedan. Använder jag bronzer så använder jag denna och den blir så snygg på! Behöver som ni ser snart införskaffa mig en ny…

Läs också:  Dior fall 16

ROUGE img_5570Rouge var den svåraste kategorin då jag har massvis med rouge och gillar att använda olika. Men jag insåg att det ändå är 3 stycken som har stått ut under 2016 och varit mina absoluta favoriter.

HIGHLIGHTER
img_5586

2016 måste väl ändå ha varit highlighterns år? Det känns som highlighter- och strobingtrenden har exploderat och plötsligt kan man hitta highlighters överallt. Skillnad var det för några år sedan när man använde skimrande ögonskugga i stället i brist på annat! 😉 Jag är ett stort fan av highlighters och det här är mina favoriter från 2016!

Det här har alltså varit årets bästa kindprodukter enligt mig.
Vilka har varit dina? Berätta!

0 Kommentarer
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Sofie Karlsson
Sminkningar, swatches, beautysnack.

Mest lästa