2016 Rewind ÅRETS BÄSTA ÖGONPRODUKTER

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Jag fortsätter att lista årets bästa produkter i min 2016 Rewind och idag går vi vidare till ögonprodukter!

2016ogon

Precis som i tidgare inlägg (årets bästa basprodukter och årets bästa brynprodukter) så har jag delat upp produkterna i olika kategorier. Jag kommer inte att skriva så mycket om produkterna i dessa inlägg utan främst lista dem MEN om det finns en recension på bloggen sedan innan, eller något annat typ av inlägg där jag berättar mer om produkten (exempelvis veckans topp 3, swatchinlägg el. liknande) så kommer jag att länka dessa.

Nu kör vi!

MASCARA

img_5516

När det gäller mascaror så håller min favorit från förra året i även genom detta år, det är min absoluta favorit! Sedan har jag en relativt ny från L’Oréal Paris som snabbt blev favoriten att använda till vardags!

ÖGONPENNOR/EYELINERS

img_5530

Bland årets bästa ögonpennor/eyeliners hittar vi en glittereyeliner, en flytande eyeliner och den bästa svarta ögonpennan någonsin som varit favoriten i flera, flera år!

ÖGONSKUGGOR

img_5539

Och så kommer vi till min favoritkategori – årets bästa ögonskuggor! Ni vet ju att jag älskar ögonskuggor, och särskilt paletter! I år har de matta skuggorna tagit över och min egendesignade matta palett från Make Up Geek är en av favoriterna. Sedan har vi ju självklart en glitterbomb också eftersom detta även är året då jag verkligen fallit för glitter på ögonen, så fint!

Läs också:  En look med Tati Beauty - Vol.1

Här är alltså årets bästa ögonprodukter 2016 enligt mig.
Vilka är DINA favoriter? Berätta!!!

0 Kommentarer
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Sofie Karlsson
Sminkningar, swatches, beautysnack.

Mest lästa