2016 Rewind ÅRETS BÄSTA BASPRODUKTER

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Vi är inne på årets sista vecka och därför känner jag att det är läge för en 2016 Rewind där jag berättar för er vilka produkter som har varit de absolut bästa under året, enligt mig åtminstone…

2016bas

Vi börjar med basen – årets bästa basprodukter 2016! Jag har listat mina favoriter utifrån fyra olika kategorier med basprodukter. Jag kommer inte skriva så mycket om produkterna i dessa inlägg utan främst lista dem MEN om det finns en recension på bloggen sedan innan, eller något annat typ av inlägg där jag berättar mer om produkten (exempelvis veckans topp 3, swatchinlägg el. liknande) så kommer jag att länka dessa. Så alla produkter som går att läsa mer om går att trycka på.

Nu kör vi!

PRIMER

img_5426

När det gäller ansiktsprimers så finns det bara ett val för mig. Och det är samma primer som har varit min absoluta favorit sedan flera år tillbaka. Är tveksam till om jag någonsin kommer hitta någon bättre än denna för mig.

FOUNDATION

img_5430

2016 har varit foundationens år! Jag har hittat flera nya favoriter och jag tycker att många märken verkligen har levererat när det kommer till foundationsläpp. Jag hade lätt kunnat ha med fler än 3 foundations i detta inlägg men kände att det inte fick bli för mycket. Här är de tre som kvalade in sig i toppen:

Läs också:  HydraFluid Water Serum foundation - Pür

CONCEALER

img_5440

När det kommer till concealers har jag en något blandad kompott. Jag har en gammal favorit från Bobbi Brown som jag har använt i flera år, en relativt ny favorit och så en halvgammal favorit som jag nog upptäckte för något år sen ungefär.

PUDER
macpuder

Precis som i första kategorin så har jag även här i sista kategorin ett självklart val. Det här pudret är och har varit min absoluta favorit i flera år och kommer säkerligen att fortsätta vara det under en lång tid.

Det här har varit årets bästa basprodukter enligt mig nu under 2016.
Men vilka har varit DINA favoriter? Berätta!

0 Kommentarer
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Sofie Karlsson
Sminkningar, swatches, beautysnack.

Mest lästa