Visa webbinnehåll

Blogg

Kicki 40 år: High tea på Claridge's, Billy ElliotIgår eftermiddag firade jag mig själv med en glutenfri afternoon tea på klassiska lyxhotellet Claridge's i Mayfair. Afternoon-teet blir ofta omnämnt som ett av de bästa i London och jag förstår varför. Först sandwiches, där den helt vanliga och egentligen rätt tråkiga gurkan var vinnaren, sedan scones med hårdvispad grädde och en underbar gelé från Mariage Frères (bästa sconesen jag ätit i hela mitt liv, även inkluderat de med gluten!), sedan bakverk som doftade socker lång väg (inte min grej). Temenyn var lång och jag hann testa tre sorter till allt detta fikabröd.

Motsvarar med råge en rejäl lunch, för när jag sju timmar senare hade sett den fantastiska musikalen Billy Elliot och egentligen skulle äta sen kinesisk middag, var jag fortfarande så mätt att jag gick hem och la mig och läste istället.

New in: Louboutin-lackDu har väl inte missat att Louboutin gör nagellack? Om det och andra modemärkens beautynyheter står helt kort i nya numret av Daisy Beauty.

Vill du ha Louboutin-röda naglar? Jag kan avslöja att från och med torsdag finns förstås en flaska hos Frida Selkirk. Min egen flaska lånar jag inte ut!Kicki 40 år: Beautyhaul 1Var på Superdrug och Shu Uemura i förmiddags. Den röda hylsan i mitten är en FAB läppglans-stift-hybrid från Shu Uemuras sommarkollektion.

Fy fan vilket kul födelsedagsfirande jag har och då har jag inte ens fyllt år eller haft födelsedagsmiddag än!

London grooming: MurdockHej, Tindra! Kolla vad jag hittade en barberare/herrbeautybutik där det jobbar massor av skäggiga män!

Sam har bokat barberar-tutorial imorgon.Äntligen! Daisy Beauty 5/2014

Nu har vi fått den till redaktionen. På tisdag hittar du den i butik! Kan du inte vänta så länge? Förbeställ den på den här sidan så får du den hemskickad till samma pris som i butik (vi bjuder på portot!): www.daisybeauty.com

Visar 1-5 av 2 998 träffar.
Antal per sida
Sida av 600