Visa webbinnehåll

Blogg

Acadermia 2015: Nyheter och mässpriserImorgon börjar mässan! Här finns både nyheter och fina mässpriser. Eller vad sägs om exempelvis ljusansiktsbehandlingar i Fantomen på Operan-mask, Kardashian-makeup eller Black Friday hos Babor?Acadermia 2015: Glamglow-utbildning för Team Daisy BeautyDaisy Beautys uppgift på Acadermia är att ta hand om press och bloggare i vårt press coffice, bland annat ska vi se till att gästerna får pressprover och information om dessa. Därför sitter vi nu och lär oss mer om Glamglows nyhet Flashmud Brightening Treatment, som vi ska kunna berätta om imorgon. Och ikväll ska den testas!

Som ni ser är det inte så varmt här. Det saknas 3000 människor för att rummet ska få rätt temperatur, om jag säger så.

Acadermia 2015: Rörigt på StockholmsmässanJust nu är det svårt att tro att det om 24 timmar kommer att vara en fin, clean mässa här. Daisy Beauty servar press och bloggar i Press Coffice under dagarna tre, just nu försöker vi med hjälp av mässans duktiga personal montera fjäderlampor. I det inte riiiiiktigt färdiga Anti Aging Caféet hålls presskonferensen på fredag morgon och totalt finns här 85 utställare inom skönhet. Här finns massor av information att hämta, beauty att köpa till mässpriser och saker att titta på! På lördag ska jag, tillsammans med tre nagelproffs, till exempel sitta som domare i en spännande nageltävling. Och dela ut pris!

Två mässor till pågår samtidigt: Allt för hälsan och Fitnessfestivalen och alla Acadermia-besökare får gå på alla tre mässor för biljettpriset.

Det är kaos och full rulle nu. Det är klart vi hinner klart!... Eller?Nyhet! Sheet masks från VersoI februari kommer snygga, tekniska retinolmärket Verso med tre nya ansiktsmasker (sheet masks): Deep Hydration Mask (som enligt studier håller fukten upp till 120 timmar), Intense Facial Mask (med verkningssamma och milda retinolhybriden Retinol8) och ögonmaskerna Reviving Eye Mask (med snarlikt innehåll som Intense Facial Mask).

Verso är ett svenskt märke grundat av Lars Fredriksson, som på bilden visar sin senaste skapelse för en glad Sam. Sam missade pyjamasdagen igår och var både torrare och fulare än jag och Krizz; masken gjorde honom gott.

Coolast av allt? Verso delar kontor med Nobel-stiftelsen.

Testat: Dolce Gabbana Aurealux MaskIdag är en så kallad pyjamasdag på Daisy Beauty. Det innebär att vi inte har några möten och alltså går i pyjamas, Ugg-tofflor, träningskläder och andra mysplagg hela dagen.
Och att vi gör ansiktsmasker. Som dessa arkmasker från Dolce & Gabbanas prisvärda budgethudvård, 115 pund för 6 portionsförpackade Aurealux-masker. Varje ark kostar alltså motsvarande 268 kr. Som hittat.

Bortsett från det oförskämda priset är Dolce & Gabbana Aurealux riktigt härliga masker! Arkmasker (sheet masks) är ett asiatiskt påhitt på frammarsch i Europa. Förespråkarna menar att arket hjälper till att trycka på riktigt mycket produkt på huden eftersom ingredienserna inte måste spädas ut i en smörjvänlig kräm. Aurealux-masken har en av mina favoritingredienser, återfuktaren glycerin, som tvåa på INCI (ingredienslistan). Trea är B3 niacinamid, som verkar som antioxidant och alltså begränsar nedbrytandet av kollagen, samt motverkar åldersglåmighet. Även B5 panthenol, som återfuktar, återfinns bland ingredienserna. En smaskig mask för torrisar! Mitt 48-timmarsfnas har försvunnit och huden känns nyinsmord även så här fem timmar efter Aurealux-arket. Jag tänker inte tvätta mig när jag går och lägger mig ikväll (måste ju ändå få valuta för pengarna!) och förväntar mig persikohy imorgon bitti.

Passformen är också bra! Över näsan är Dolce&Gabbana-papperet (tyget?) veckat som ett litet dragspel för att ligga riktigt fint på snoken och särskilt på Krizz kan du se hur väl den smiter mot huden runt hela ansiktet.

Jag och Krizz var mycket nöjda i våra skräckinjagande Krueger-ansikten tills det började ringa på dörren och vi insåg att idag är dagen när våra 120 recensenter kommer för att hämta nya produkter till nästa testomgång.
"Bli inte rädd när jag öppnar!" har Krizz skrikit genom dörren 120 gånger idag.

Visar 1-5 av 3 512 träffar.
Antal per sida
Sida av 703