Visa webbinnehåll

Blogg

Idag: JobbsöndagSå här ser min söndag ut. (Den alkoholfria) ölen är min enda eftergift till helgdagen, annars är det omslagsbildspill, korrekturläsning och kvittoscanning som gäller. En jobbdag som alla andra, fast med sovmorgon. Det är det värt! Nästa nummer blir grymt.

Just nu: På väg till TexasJag, Sam och hundarna är på väg till taras skönhetsredaktör Linnéa Öst där vi ska bli bjudna på middag. Ryktet säger Texas chili så jag har klätt mig därefter. På läpparna: läppstift från Pürminerals i färgen Starlet.

Detox 2015: Ät väl, må braJag går nu in på sista veckan av min månadslånga, personligt utprovade detox. Jag äter alltså örtpiller och äter INTE gluten, laktos, koffein, alkohol, socker, färdigmald köttfärs eller halvfabrikat. Jag vet inte om min kropp mår bättre än tidigare år när jag detoxat eller om min näringsterapeut blivit mindre sträng, men jag äter nästan som vanligt. Jag är lugnare och har en ökad känsla av kontroll på jobbet (även om jag fortfarande är förfärligt glömsk!), jag sover bättre och jag orkar mer. Det svåraste är att komma ihåg sina piller och att avstå kaffe. Tack gode gud för decaf.

Detox är alltså inte en bantningskur utan ett sätt att äta så kroppen mår bra. Jag äter massor av vispgrädde, kolhydrater och hemlagad bearnaise för det mår just jag bra av. Bilderna visar lite av min detoxmat de senaste tre veckorna: hummer, kantarellrisotto, grönsakspaj, tempura.

Recenserat: Jane Iredale Hydration Spray D2O (och 2864 andra beautyprodukter)

Det har kommit upp nya recensioner på vår recensionssida! Du kan bland annat läsa om den ekologiska ansiktsrengöringen som är som godis för torr och känslig hy, ögonkrämen som har fått sin testperson att se piggare ut, samt en skrubb som är så dålig och tråkig att recensenten blir grinig och less… Och så hittar du det här tipset där:

"Jane Iredale Hydration Spray D2O är en ansiktssprej som används för att återfukta huden efter din vanliga ansiktskräm och makeup. Den fixerar mineralmakeup och får den att hålla sig på plats längre. Du kan också spreja den direkt på penslarna för att få intensivare färger på ögonskuggor och eyeliner.

Jane Iredale Hydration Spray D2O doftar starkt av ylang ylang, vilket inte är min favoritdoft (om jag ska uttrycka det milt). Doften är tack och lov ganska flyktig och försvinner snabbt. Jag är 37 år, har normal till fet hy och använder mineralfoundation (från The Body Shop) dagligen. Jag har använt sprejen på flera sätt under ett par veckors tid. Ursprungstanken är att du ska spreja produkten direkt på ansiktet efter makeup eller för att återfukta under dagen om du till exempel sitter mycket framför datorn. Spreja på en armlängds avstånd och låt den torka, det går på en liten stund. Jag har använt den under makeupen också, då har min vanliga mineralfoundation fått lite mer drag i sig och jag behöver inte lika mycket concealer. Samma effekt som när du sprejar direkt på penslarna för att få mer krut i ögonskuggan, alltså.

Hydration Spray D2O är förpackad i en snitsig guldfärgad flaska i borstat stål med handpump – inga aerosoler här inte. Den är lättpumpad och fördelar ett fluffigt moln av sprej på ansiktet.

Jane Iredale Hydration Spray D2O är certifierad med ECOCERT. Innehållet är till 100 procent av naturligt ursprung och 30 procent kommer från ekologisk odling. Alkoholen i sprejen är 100 procent ekologisk och utvunnen från sockerrör. Den är till för att sprida och konservera de ekologiska extrakten, och är inte uttorkande eller irriterande för huden."

In English: Daisy Beauty now has 2865 product reviews published on daisybeauty.com/recensioner.

Man-Icure: Mats i Östersund bär Suncoat

Daisy Beauty Expo 2015 bar Sam fina naglar från Depend. Idag på Instagram ser vi en till Man-Icure från Mats som jobbar på östersundsbaserade ekoföretaget TurkosSuncoat Water Based Nail Polish Disco Ball (glitter) och Suncoat Water Based Nail Polish Copacabana. Jag tycker det är skitsnyggt! Var helt övertygad om att glitternaglar skulle se omanligt ut men det är en stylingfråga, ser jag nu. Allt funkar med t-shirt, liksom.

In English: The Man-Icure is coming on strong. Today in Östersund we even see glitter on men's nails.

Visar 1-5 av 3 176 träffar.
Antal per sida
Sida av 636