Visa webbinnehåll

Blogg

Daisy Beauty 6 2014: Bilder som strular

I nästa nummer av Daisy Beauty kan du vinna en grej som vi har plåtat. Den tekniska överföringen av bilden funkade inte så bra, så just nu ser produkten du kommer att kunna vinna ut så här.

Sånt här brottas jag med. Och det faktum att mer än hälften av våra frilansande skribenter den här gången verkar ha missuppfattat deadline och vi sitter med en ganska tom tidning med mindre än två veckor kvar tills den ska tryckas. Och att jag själv måste lägga ut framtida jobb på fotografer, stylister, makeupartister och skribenter i lite högre hastighet än vanligt, eftersom vi kommer att göra inte sex utan SJU nummer av Daisy Beauty i år. Och fortsätter den här trevliga utvecklingskurvan så kan det faktiskt bli så att vi gör ÅTTA nummer nästa år. I en tid när många andra tidningar gör allt färre utgåvor per år, och en del till och med lägger ner, så är det här så klart ett lyxproblem. Så jag jobbar och svär lite, och är samtidigt glad.

Tack för att du köper tidningen, det är tack vare dig som vi kan göra fler tidningar. Tipsa alla beautynördar du känner om att prenumerera, så kanske det blir ännu bättre. Fler läsare = fler tidningar!

Du/de prenumererar genom att klicka på den här länken eller skicka in prenumerationslappen som ligger i tidningen.

In English: Having a good year, but right now my head is about to explode from stress.

Bloggvänner: Vilken cirkus!

I veckan ska jag få träffa en gammal Daisy Beauty-kollega som tyvärr inte längre bloggar om skönhet utan har blivit en livstilsbloggare. Fast ränderna går aldrig ur och Katta ses fortfarande med nageldekaler, My Little Pony-hår och röda läppstift. Åh vad jag längtar!

Hon hälsar att dekalerna på bilden kommer från DYI Nails, kostar £6/karta och skickas fraktfritt från UK (=ingen tull). Hennes blogg heter Vilken cirkus.

In English: Looking forward to hanging out with my former blog colleague Katta.

Att jobba på Daisy Beauty: Konferens nästa helg

Nästa lördag har Daisy Beauty konferens, och den förbereder jag nu. Vi kommer att vara sexton personer, som alla jobbar med tidningen eller sajten på fast basis, som träffas och utvecklar våra sociala medier, bloggarna och tidningen tillsammans. Bland annat ska vi öva på tidningsanalys och därmed se vad vi kan lära oss av andra. Jag ser grymt mycket fram emot det! Att inspirera och inspireras är det roligaste jag vet.

In English: Prepping for the Daisy Beauty staff conference next weekend.

Att jobba på Daisy Beauty: Du får dyra beautyvanor

Så här sa jag när jag presenterade vår nya Social Media Manager Tina: "Nu ska vi skola om henne till beautynörd! Det brukar inte vara så svårt. ALLA som börjar jobba med oss, från annonssäljare till frilansskribenter, tiodubblar sin beautykonsumtion på bara ett par månader."

Det tog inte lång tid innan Tina sa så här på Instagram:

(Du följer väl oss på Instagram? @daisybeautymagazine!)

Idag kunde jag dessutom läsa följande Facebook-status hos en av våra reportrar:

Det är kostsamt att lära sig mer om skönhet, för ju mer du kan desto mer måste du uppgradera innehåll i badrumsskåp och necessär.

mvh
Hon som lägger 2000 kr i månaden på beauty

In English: Apologies to all my colleagues for giving them expensive beauty habits.

Val 2014: Henrik Dorsins utmärkta sammanfattning

Jag rekommenderar dig att se TV4:s partiledardebatt ikväll kl 21. De tidigare partiledarutfrågningarna i samma kanal har varit väldigt bra. Lätta att förstå även om du, liksom jag, inte känner dig så insatt i alla politiska partiers agendor, eftersom TV4 har gjort ett bra urval kring vad frågorna ska handla om. Imorgon kommer en liknande utfrågning i svt1 kl 20. De här TV-sändningarna är som en snabbkurs i partipolitik och bra för allmänbildningen, så offra gärna en timme.

Om inte annat kan du efteråt till fullo uppskatta Henrik Dorsins träffsäkra imitationer av partiledarna. Jag skrattade så jag dog åt "107000 pruttimutters filibarder" och Annie Lööfs dialekt är obetalbar. Om du vill se Henrik i en löslugg från Glitter kan du göra det här.

In English: Swedish elections Sunday, and comedian Henrik Dorsin is pure genius when imitating Swedish party leaders.

Visar 1-5 av 3 031 träffar.
Antal per sida
Sida av 607