Visa webbinnehåll

Blogg

Igår: trevlig kväll med Sara och JanneEn av Daisy Beautys närmaste och flitigaste medarbetare är fotograf Sara Arnald, som exempelvis fotograferade omslaget på Victoria Silvstedt. (Silvstedt är för övrigt den enda omslagspersonen som har kommenterat att vi var ett "all girls team", då alla sex medarbetare på plats var kvinnor.)

Igår var jag, Sam och hundarna på middag hos Sara och hennes man Janne. Janne skriver också deckare under namnet Arne Dahl. Sara och Janne är sjukt trevliga och roliga att umgås med för att de båda "har rörligt intellekt" (som ett pretentiöst ex en gång beskrev mig).

Och så bjuder de på whisky. Idag har hela familjen varit lite trött.Just nu: FulselfieVet inte vad som är värst idag:
1. Att jag är ful
2. Att jag inte orkar göra nåt åt det

Medan jag och min utväxt funderade på denna svåra fråga i en taxi på väg på middag hos fotograf Sara Arnald insåg jag att jag glömt deon imorse. En ska ju inte ha deo på nyrakad hud, vilket jag blev påmind om av ingrediensexpert igår, så imorse tänkte jag vänta en timme eller två innan deoapplicering. Nu har det gått tolv...

Jag är mysig, jag.

Pressvisning: Caudalie Premier Cru ElixirVad? Caudalie lanserar nu serumolja, Premier Cru Elixir.

Var? Svenskt Tenns tesalong.

Vad serverades? Afternoon tea med goda (!) glutenfria alternativ.

Vilka var där? Hedvig, Maria Ahlgren och jag.

Bäst: Doften är gjord av

Olivia Giacobetti

...

Sämst: ... och den känsliga kan uppleva att doftoljorna kan irritera.

Kuriosa: Caudalie säger sig vara enda skönhetsföretaget i världen som har lyckats stabilisera antioxidanten polyfenol. (En instabil polyfenol ändrar kanske färg, börjar lukta konstigt eller tappar sina aktiva egenskaper – eller alla tre.)Pressvisning: Aco solnyheter 2015Vad? Aco har designat om sin solserie och också lagt till en "tan booster".

Var? Kontoret hos Vass PR.

Vad serverades? Afternoon tea där det mesta var glutenfritt.

Vilka var där?
Jag, Linnéa "Tara" Öst, Lisen "Chic" Sundberg och Carin "Elle" Hellman, bland andra.

Bäst: Kosmetikutvecklingschef Maria Matsson som kunde förklara allt från asiatiska solskyddsmärkningen +++ till L'Oreáls varumärkesskyddade solskyddsblandning Mexoryl.

Sämst:
Få nyheter. Active-produkterna är sjukt fula.

Kuriosa: Jag och Linnéa satt kvar en hel timme efteråt och pratade hudvård med Matsson. Tänk om jag kunde ha henne i en skrivbordslåda och ta fram och fråga saker när kemin blir för svår...In English: Clever packaging en textures on the redesigned sun products from Aco.

Pressvisning: Marc Jacobs Beauty (sverigelansering)

Vad? Marc Jacobs Beauty lanseras i Sverige i maj 2015.

Var? Konferenslokaler Strandvägen 7A, Stockholm.

Vad serverades? Chips, godis, champagne.

Vilka var där? Journalister och utvalda bloggare.

Bäst: Jag älskar att lyxmodemärkena gör skönhet, jag hoppas på att Dolce & Gabbana, Gucci och Burberry kommer med sin makeup till Sverige också!

Sämst: I förhållande till priserna (450 kr/foundation, 575 kr/palett med sju ögonskuggor) känns förpackningarna billiga.

Kuriosa: Marc Jacobs Beauty kommer endast att finnas på Sephora, vilket endast är snäppet bättre än att Urban Decay endast kommer att finnas på tre (!) Kicks-butiker. Jag tycker Sephora får ta och spänna musklerna och öppna lite nya butiker snart – fem är för lite.

In English: Marc Jacobs Beauty will launch in Sweden in May 2015.

Visar 1-5 av 3 216 träffar.
Antal per sida
Sida av 644