Visa webbinnehåll

Blogg

Daisy Beauty 2+3 2016: Löpsedel med bästa omslagsbudskapen och Shima Niavarani

Daisy Beauty 2+3 2016 är det bästa numret av tidningen som någonsin har gjorts! Det är 148 sidor tjockt, vinnarna av Daisy Beauty Awards 2016 presenteras och reportagen är både intressanta och välskrivna! Vår omslagskvinna Shima Niavarani är inte bara guldbaggenominerad och TV-aktuell, utan också skönhetsnörd, intressant och klok.

Jag hoppas att den här fina löpsedeln kommer att sitta uppe på så många tidningsförsäljningsställen som möjligt! Är det någon av artiklarna som annonseras på löpsedeln som du blir sugen på att läsa?

In English: New issue of Daisy Beauty out on February 23rd! Isn't it gorgeous?

Spring Summer 2016: 3 catwalkfavoriter


Sonia Rykiel.

Studio 54-hår hos Sonia Rykiel, spektakulär blå ögonskugga hos Margiela och knasiga men söta lösfransar hos Marni – det är tre av mina favoritlooker från modehusens visningar våren och sommaren 2016. I numret av Daisy Beauty som nu ligger hos tryckeriet har vi nio sidor med säsongens beautytrender, det här är så klart bara några få av dem. Det drömmiga Rykiel-håret får du dessutom tips på hur du gör själv – av inga mindre än stjärnfrisörerna Patrik Lernberger och Mattias Stafsing. Det här kommer bli en kreativ och kul skönhetssäsong!

Tidningen finns i butik 23 februari och du kan så klart också prenumerera på den (här).


Maison Margiela.


Marni.

In English: My favourite looks from spring/summer 2016. These and more in the next issue of Daisy Beauty.

Daisy Beauty 2-3 2016: Läs om en parfymbransch i förändring


Foto: 
Love Lannér.

Parfymbranschen är en bransch i både kris och förändring! Medan alla andra segment inom skönhet ökar, ofta stort, så minskar parfymförsäljningen. Vi köpare har tröttnat på befintliga parfymkoncept och letar efter dofter på ett helt nytt sätt. Det innebär att hela parfymbranschen håller på att förändras totalt!

Jag tycker det här är jättespännande och är glad att reporter Helena Lundberg har djupdykt i dofttrender och branschnyheter i Daisy Beauty 2+3/2016! Om du inte redan är prenumerant så kan du klicka på den här länken för att bli. Annars finns tidningen i butik 23 februari 2016.

In English: The perfume market is changing. Read more about this interesting fragrance movement in the next issue of Daisy Beauty.

Så lurar ekoföretagen dig: Gömmer vatteninnehållet

Ekologiska varumärken är bra på många sätt. Tyvärr är de också bra på att luras. 

Gröna företag gärna vill få dig att tro att traditionella skönhetsföretag är bättre på marknadsföring än på innehåll, men det är minst lika vanligt att ekologiska företag är bättre på marknadsföring än på innehåll.

Ett populärt marknadsföringstrick från ekologiska och naturliga varumärken är att döpa om vattnet i sin hudvård till något annat, till exempel kan vattnet tas från växter och då kallas för växtextrakt, eller så används äppeljuice och då går det att påstå att produkten är baserad på äppeljuice. Den köpare som inte tänker efter kanske då glömmer bort att äppeljuice till största delen består av vatten.

Igår pratade ekologiska märket Esse på sin Instagram om hur förfärligt det är att hudvård är vattenbaserad – Esse baserar minsann sin hudvård på rooibos istället.

Ekologisk (och annan) hudvård kan förstås vara vattenfri, då är den oftast oljebaserad. Däremot är det osannolikt att rooibos, som är ett känt te, skulle vara en olja. Jag kontaktade Esse och upptäckte att orsaken till den befängda posten var okunskap hos instagrammaren, inte avsiktligt lurendrejeri. Vi lärde oss båda att Esses rooibos består till 95 % av vatten och instagramposten togs bort direkt.

Jag vill föra till protokollet att jag tycker att Esse har väldigt bra och intressant hudvård, bland annat en probiotisk serie som känns ultramodern och, för att användas Esses egna ord, som framtidens hudvård! Esse får just nu vara exempel på att det tyvärr är väldigt vanligt med okunskap bland personer som marknadsför ekologiska och naturliga varumärken. Det betyder inte att hudvården är dålig, det betyder att du får lära dig att ställa frågor.

Ekologisk hudvård kan vara väldigt bra. Ofta har ekologiska märken dessutom en ideologi som värnar inte bara om miljön utan också om människor. Det är bra! Men bara för att ett märke är ekologiskt betyder det inte att du kan lämna ditt kritiska tänkande hemma.

In English: Organic beauty brands can trick you into believing the products are based on plant extract/teas and therefore don't contain water, when in fact both teas and plant extract usually consist mostly of H20. Please use your critical mind when shopping eco friendly beauty!

Daisy Beauty 2+3 2016: Nyheter, trender och annat intressant!

Känner du dig redo för våren? Vill du snabbt få koll på alla trender? Dags att uppdatera makeupväskan och garderoben? Då vet jag vad du ska göra den 23 februari! Då kommer nämligen nästa nummer av Daisy Beauty i butik.

I Daisy Beauty 2+3/2016 får du hela 55 sidor (!) trendspaning. Det är inte bara catwalkrapporter för både mode och skönhet utan också ett långt reportage om de nya trendparfymerna, om skönhetskategorin som kallas "Other makeup" och som växer så det knakar, samt om den nya salongsbehandlingen som verkligen ger dig starkare naglar.

Makeupartisten Åsa Östergren tipsar om hur du lyckas med glossmakeupen och Helena Skoogh har gjort ett modequiz för dig som har en stilmässig identitetskris i vår. Själv längtar jag efter designerväskorna som rymmer hela kontoret och vårt stora test av essenser (hudvårdande ansiktsvatten från Korea)!

Vill du inte missa allt denna härliga beauty- och modeläsning? Teckna GENAST en prenumeration på Daisy Beauty på denna länk.

In English: Runway reports, essences, glossy makeup and salon treatment that really gives you stronger nails - all in the next issue of Daisy Beauty.

Visar 1-5 av 3 609 träffar.
Antal per sida
Sida av 722