Visa webbinnehåll

Blogg

Idag: Event-blues (Daisy Beauty i Palma 2014)


Annica Joensuu (SHR), Beleza och Sam på avslutningsmiddag på Chez Camille.

Efter varje event blir jag vemodig. Jag kallar det eventblues. I flera dagar har jag hängt med vänner, skrattat, pratat och umgåtts. Fått massivt bra information, utmanat hjärnan och gjort roliga saker hela tiden. Och så – tomheten. Plötsligt är det lugnt, jag är hemma på kammaren, och alla andra lever sina liv någon annanstans. Eller som Beleza sa: "Direkt när jag kommer hem är det jätteskönt, men efter någon timme börjar jag undra vad alla andra gör."

Det finns något som kallas för honeymoon blues. Amerikanska brudar blir deppiga efter bröllopet för att, ja, då är det liksom över. Denna livets höjdpunkt har passerat och gått och kommer aldrig mer igen. Så är det med eventen också. Även om vi kommer att göra nya event så kommer vi ju aldrig att göra just det här eventet igen. Sorgligt.

Så då tröstar jag mig att läsa mina medresenärers bloggar:
Little Miss Consumer
Jennifer Ruuska
Aida
Agneta från Skönhetsredaktörerna
ELLE-Maria
Purity
Beleza
Linda Hallberg
Honibeauty
Linn Herbertsson
Wysteriia

Och så peppar jag så klart för London! Även där kommer det att finnas plats för läsare men endast några få, så om du är beautynörd, gillar att skratta mycket och leva la dolce vita, då är det dags att boka nu! Läs mer på daisybeauty.com/events.

In English: Feeling the Daisy Beauty events blues after Palma, but comforting myself with the London Beauty weekend in November.

Pressvisning: The Body Shop vinter/jul 2014


Ny damdoft som är ovanligt "maskulin". Me like!

Vad? The Body Shop visade vinterns och julens nyheter.

Var? Radisson Blu Strand Hotel.

Vilka var där? Bara press, och många människor, men typ 90% av dem har jag aldrig sett tidigare.

Vad serverades? Julfika, och jag tvingande också till mig kaffe på grund av Palma-komatos.

Bäst: Ovanligt många bra nyheter, till exempel en damdoft utan blomnoter och superfina julförpackningar.

Sämst: The Body Shops pressvisningar går lite på rutin. Ibland måste de förnyas för att engagera redaktörer som har lätt för att bli uttråkade.

Kuriosa: The Body Shop kommer som vanligt med fullständigt geniala julkalendrar. Jag tycker att de är så fruktansvärt flotta att jag fortfarande inte har öppnat en enda lucka på förra årets kalender. Den är för fin för det. Så nu ligger det väl body butters och krämer och möglar därinne.


Det kommer tre juldoftserier varav en är helt ny: Glazed Apple. Här en bad- och duschgelé som är kola-seg i konsistensen.


Och så kommer det 24 nagellack, Color Crush Nails.


Lackad med Hemp Over Heels och The Body Shop Green (den mörkare).


Av de många fina julförpackningarna är speldosan i plåt en vinnare!

In English: First time in a couple of years where I am actually excited for The Body Shop's Christmas.

Daisy Beauty Events: Hejdå PalmaSå här ser inte utsikten ut längre; vardagen är tillbaka. Tack för 282 instagram under #dbpalma14 - kolla på dem i väntan på att alla roliga blogginlägg om makeup, hudvård och beautyshopping ska komma upp.

Daisy Beauty Events: Avslutar Palma 2014 på VirtualVi har haft fantastiska dagar. Grymt bra konferensföreläsningar, härlig stämning och bada i havet - what's not to like? Hittills har tre personer frågat vad som skulle hända om de missade planet hem... Palma är magiskt.

Vår ohemult snygga och väldigt festliga annonsansvariga Christine har varit med på den här resan. Hon är bra för hon håller igång oss gamlingar.
Christine kl 11.47: "Idag ska jag inte dricka vin."
Christine kl 13.26: "Idag ska jag inte dricka vin efter lunch."
Jag har för övrigt sovit sammanlagt tio timmar i helgen. Inte illa för en gammal tant!

Nu ska tant bada i två timmar till, sedan blir det hemresa med vår fantastiska blandning av läsare, bloggare, skönhetsredaktörer och sponsorer. Kram från Virtual Beach Club i Illetas.

Daisy Beauty Events: Virtual Beach ClubEn bättre dag på jobbet.

Visar 1-5 av 3 019 träffar.
Antal per sida
Sida av 604