Nabla Dreamy Matte Liquid Lipsticks

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Trenden med matta läppar är inte förbi. Italienska märket Nabla släpper nu sina första flytande läppstift med matt finish, Dreamy Matte Liquid Lipsticks.

Läppstiften kommer förpackade i snygga svarta förpackningar med stjärnbilder. Själva hylsan går i frostad plast med detaljer i roséguld. Enkel, stilren design. Applikatorn är den traditionella ”doe foot”-varianten. Inget innovativt och nytänkande här, men de ger däremot ett klassiskt och trovärdigt intryck.

Nyanserna ni ser ovan är, från vänster:
Unspoken – Coco – Stronger – Sweet Gravity – Kernel – Grande Amore – Five O’Clock

Läppstiftet beskrivs som högpigmenterat, matt men mjukt på läpparna (dock inte klibbigt), kyssäkta, hållbart, återfuktande, minimal risk för allergiska reaktioner och 100% veganskt. Många claims, med andra ord. Plus att det doftar kokosnöt och vanilj.

Rent formulamässigt upplever jag dem som ett mellanting mellan Colourpops Ultra Matte Lip (i torraste laget) och Ultra Satin Lip (härligt bekväm). Dreamy Matte Liquid Lipstick torkar ned till en matt finish hyfsat snabbt. Jag skulle inte säga att de känns klibbiga, men du känner definitivt att du har produkt på läpparna. Det är inget jag har något emot. Snarare tvärtom. Eftersom det har så pass lång hållbarhet börjar det dock till slut kännas lite torrt på läpparna.

Läppstiftet är ganska tunt och vattnigt, men är trots det pigmenterat och heltäckande. Jag upplever inte att någon av nyanserna behöver byggas upp eller ger ett ojämnt resultat.

Läs också:  Nytt in Becca Ultimate Lipstick Love i Taupe

Jag har testat huruvida det är kyssäkta och jag intyga att det stämmer. Kyss som i puss, dock. Har ej gått ”to town”, s.a.s. Mest för att jag pussade min egen hand. Vi är inte där än. Pussade den dock så pass mycket, länge och hårt att min dotter till slut fick nog och beordrade mig att genast sluta.

Hursomhelst. Nabla Dreamy Matte Liquid Lipsticks får tummen upp av mig. Doften är lite i starkaste laget, men det är inget jag känner av medan jag bär läppstiftet. Det är bara vid själva appliceringen som jag känner av det, så jag kan ha överseende med det.

Jag ska så klart visa nyanserna närmare. Varsågod, här kommer bildregn med nyansbeskrivningar.

Five O’Clock – warm bright fuchsia:


Stronger – dusty mauve hazelnut:


Unspoken – dark ruby:

Sweet Gravity – warm rosy brown:

Coco – dark chocolate:

Kernel – medium plummy-red brown:

Grande Amore – rosy red:


Unspoken – Sweet Gravity – Coco – Kernel – Grande Amore – Five O’Clock – Stronger

Som du kan se på swatchbilden ovan får du med rätt mycket produkt på applikatorn, och med tanke på den lättrinnande formulan blöder det lätt ut i fina linjer om du applicerar för mycket.

Läs också:  10 anledningar att köpa nya röda läppstiftet från Indy Beauty

Jag har fått hem 7 av 14 nyanser. Övriga nyanser kan du se på bilden nedan.

Vill du se vad Kicki tyckte om Nabla Dreamy Matte Liquid Lipstick, kan du läsa det här och vill du se alla nyanser läppswatchade, klicka på Anna-Karins video nedan.

https://www.youtube.com/watch?v=jmgrOic2qDE

Priset på Nabla Dreamy Matte Liquid Lipstick ligger på €14.90/styck. Vill du ha hela konkarongen kan du köpa alla 14 i en sk. bundle för €158.60.

0 Kommentarer
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Camilla
Bra behöver inte vara dyrt. Måste billigt vara sämre? Vad är egentligen prisvärt? En blogg om beauty för oss med mindre plånböcker eller större ekonomiskt tänk.

Mest lästa