Recension Laneige Water Sleeping Mask

Laneige Water Sleeping Mask är en fuktmask som ska användas under natten. Den innehåller ingredienser som ska binda fukt till huden. Den ska också ha en revitaliserande effekt.

Laneige Water Sleeping Mask

Laneige Water Sleeping Mask kommer i en plastburk om 70 ml och kostar ca 250kr. Själva designen på bruken hade tilltalat mig om den hade varit i glas. En burk med den här designen känns bara konstigt att den inte är i glas. Dock hade den lika väl kunnat komma i en tub, den är inte så tjock att den behöver en burk av den anledningen.

Masken är väldigt parfymerad. Jag tycker det är trevligt när min hudvård doftar gott. Men Laneige Water Sleeping Mask doftar bara mycket. Och då kan det lika gärna kvitta. Doften försvinner ganska snabbt men den är lite too much.

Laneige Water Sleeping Mask

Som ni kan se så är den fin att titta på i burken. Den har en svagt blå färg och en gelé konsistens. Den innehåller antioxidanter, fuktbindande ämnen och ska ge lyster och en fin hud.

Den känns väldigt sval och skön på huden. Den går snabbt in i huden och lämnar inte direkt någon hinna på huden. Däremot så tycker jag inte att den gör några underverk. När jag vaknar så tycker jag inte masken gjort något. Varken när det gäller återfuktning eller lyster.

Laneige Water Sleeping Mask

Ja, Laneige Water Sleeping Mask var en besvikelse. Den är hypead av många men jag tycker inte att den förtjänar hypen. Jag har svårt att se att den skulle kunna ha en positiv effekt på någon hud. Då effekten av den är ca ingen alls. Ni som inte testat den, satsa på någon anna mask.

Har ni testat Laneige Water Sleeping Mask? Eller något annat från märket? Har ni en annan uppfattning? 

I had high hopes on Laneige Water Sleeping Mask. I’ve heard so much good things about it. But I got disappointed. It did absolutely nothing for my skin. 

M Picaut Hydra Lagoon Overnight Mask

Under Daisy Beauty Expo så lanserade M Picaut en helt ny produkt för ansiktet. Nämligen M Picaut Hydra Lagoon Overnight Mask.

M Picaut Hydra Lagoon Overnight Mask

M Picaut Hydra Lagoon Overnight Mask är en mask för ansiktet som kan användas under natten. Eller som en vanlig mask man sköljer bort efter 10-15 minuter. Huvudingredienserna i masken är extrakt från halvädelstenen malakit, niacinamid och hyaluronsyra. Masken bygger upp den naturliga kollagenproduktionen i huden, stimulerar till nybildning av celler, återfuktar, minskar torrheltslinjer och har en anti-age effekt.

Masken kommer i en pumpflaska på 50 ml. Hygiensikt och smidig att använda. Jag som alltid intresserat mig för stenar och mineraler tycker det är riktigt kul att de har extrakt av malakit i masken. Det gör den lite roligare att använda, för min del i alla fall.

Jag har testat den i ca en månad nu och jag gillar den här. Den känns lätt på huden men återfuktar ordentligt. Huden känns lugn, mjuk och mycket återfuktad när jag vaknar på morgonen. Jag gillar ju att ha på fuktmasker över natten, har därför inte testat att använda den som en traditionell mask. Den doftar gott, svagt citrusaktigt. Den känns snarare som en kräm än en mask i konsistensen. Jag lägger den ovanpå min nattkräm och det funkar bra. Jag har testat att använda den utan nattkräm under, med bara mina serum och så under och det funkar också. Men jag tycker att jag får lite bättre resultat om jag lägger nattkrämen under också.

En ekologisk lyxig nattmask som gör huden lugn och återfuktad. Två stora tummar upp för M Picaut Hydra Lagoon Overnight Mask. Den kostar ca 499 kr. 

Trying out this organic luxury overnight mask from M Picaut. It makes my skin super soft, moisturised and calm. I really enjoy using this at night. i use it about two-three times a week. 

Solution by Victus Face On

Solution by Victus Face On är en ansiktsmask som ska återskapa hudens egna skyddsbarriär. Den ska ge mycket fukt till huden.

Solution by Victus Face On

Face on är en fuktgivande mask som inte sköljs av. Det gör den perfekt att använda som nattmask. Solution by Victus Face On kommer i en plasttub med pump, hygiensikt och bra. Den doftar inte något anmärkningsvärt, svagt av citrus. Konsistensen är ganska tunn och den känns dryg. Lite räcker långt. Man rekommenderar att använda masken 2-3 gånger i veckan eller vid behov. Jag använder den vid behov.

Solution by Victus Face On

Jag tycker den är perfekt som nattmask. Eftersom den är så lätt i konsistensen så blir det inte kladdigt på kudden. Jag gör som jag brukar när jag använder sleeping packs, kör hela min rutin som vanligt och lägger Face on ovanpå alltihop. Eftersom den inte är så tjock och kladdig så funkar det mycket bra. Jag upplever huden som verkligt återfuktad och plumpad på morgonen efter jag använt den. Produkten känns ganska basic men den gör sitt jobb bra. Så är man ute efter en fuktmask som är smidig att sova med och som verkligen återfuktar bra så är den värd att kolla närmare på.

Solution by Victus säljs enbart på salonger som jobbar med märket. Face on innehåller 50 ml och kostar ca 529 kr. 

Solution by Victus Face On is a moisturising face mask that you don’t wash off. It makes it perfect as a night mask. I use it during the night over my regular night time skin care. It works really well, my skin gets plumped and feels really moisturised. 

Daisy Beauty Expo 2017 – M Picaut lanserar Hydra Lagoon Overnight Mask

M Picaut lanserar nyheten Hydra Lagoon Overnight Mask och påminner om sina tre nylanserade kroppsprodukter.

M Picauts sortiment fram till idag.

 

2010 lanserades de fyra första produkterna från ekolyxmärket M Picaut. M Picaut har fått sitt namn efter grundaren Mette Picaut och om du någon gång har möjlighet att höra henne tala om sitt varumärke och sitt företag ska du göra det! Hon är lite lätt rörig, vansinnigt charmig och otroligt rolig att lyssna på. Hon är något så ovanligt som en samtidigt hopplös och fantastisk talare – jag skrattade nyss så jag hoppade när hon drog anekdoter från modelltiden!

Hur som helst. Hydra Lagoon Overnight Mask är en nyhet från M Picaut, en trendig nattmask. Här finns hyaluronsyra, avokadoolja, squalene, pentavin (fuktbindare), niacinamide och ett extrakt från halvädelstenen malakit. Malakit är rik på koppar(sulfat), som sägs kunna stimulera kollagenproduktionen, fungera antioxidant och säg också kunna hjälpa till vid läkning. Dessutom funkar den som healingsten, för den som tror på metafysik, och skyddar dig mot dåliga energier.

I masken finns även citronmyrten och havre.

Vi påmindes också om att i november lanserade Mette Picaut kroppsprodukterna Goodness Glow All Over Dry Oil, Happy Sparkling Body Wash och Crème de la Créme Body Lotion.

M Picaut Hydra Lagoon Overnight Mask, 499 kr/50 ml.

 

2016 års kroppsnyheter.

 

In English: Swedish organic luxury skincare brand M Picaut launches overnight mask.

Till sidans topp