Blå små prickar med ett nytt nagellack

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Blå små prickar med ett nytt nagellack var vad som fick pryda mina tassar idag. Jag fick riktig vårfeeling idag när jag var ute och kände att det var dags att göra en naken nagel med en liten fin detalj. Jag har under de senaste veckorna testat ett nytt nagellacksmärke. Eller det är i varje fall nytt på den svenska marknaden. 

London Grace lanserades i Sverige under februari i år, 2020. 
I London så är det ett nagellacksmärke såklart men också ett skönhetskoncept som kombinerar nagelbar, café och cocktailbar. 
Asså ursäkta men jag måste leta upp en av deras barer nästa gång som jag är i the city of Big Ben. 

Fokuset på lacken ligger på högkvalité och professionella resultat varesig du gör naglarna på salong eller hemma.

Jag har testat 3 stycken pastelliga färger perfekta för våren. En blå, en rosa och en gul. Den gula är klart min favorit om jag ska köra ett lack över hela nageln. Så fin ton. Den heter Daphne!

Det som också är grejen med dessa lacken är att dom har en 10 free formula. 
Många nagellacksmärken har ju en 5 free formula men London Grace har tagit det ett steg till. 
Ska inte innehålla några skadliga ämnen helt enkelt. 

Kan man göra ett bra lack utan en massa onödigheter så ska man ju absolut göra det sen kan det diskuteras vilka ämnen som faktiskt är skadliga och inte. 

Läs också:  Hur har de gått med Cool Derma?

Lacken kostar 139:- 
Matilda har också skrivit om nagellacken nu precis faktiskt här.

Blå små prickar fick pryda mina naglar denna dagen i alla fall. 

Riktigt vårigt och fint. Det blå lacket jag använt heter Florence.
Detta är riktigt bra nagellack. 
Dom ger en lite tjockare gel finish men torkar fortfarande snabbt och dom försvinner med värdighet haha. Dom sitter liksom snyggt på nageln och flagar inte av. 

Jag vill alltid att mina naglar ska se lite salongsgjorda ut men jag har inte tiden eller ekonomin till att fixa mina naglar 24/7 så dessa nagellacken är ett bra alternativ.

Naglarna ser lyxiga ut. 
OBS!! Har både baslack, två lager färg och sen en topplack för optimalt resultat. 

Jag föredrar alltid korta naglar framför långa byggda nu för tiden. Jag är SÅ trött på klor. Korta och välvårdade naglar är så sexigt!!!

Välkomna till Sverige London Grace, jag hoppas verkligen att folk kommer krypa ur sin comfort zone och testa dessa lacken för dom är riktigt bra. 

 

0 Kommentarer
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Kajsa Linnea
KajsaLinnea är en kreativ tjej med skönhet i varenda ådra. Som makeupartist så har hon mycket kunskap samtidigt som hon gärna sträcker sig utanför alla ramar som finns.

Mest lästa