Kings & Thieves

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Kings & Thieves från Smith & Cult är ett djupt bläckblått nagellack jag tyckte passade bra till midsommar i stället för de traditionella pastellerna jag brukar köra med.

Lite kort om Smith & Cult i fall någon har missat dessa urläckra nagellacksflaskor. Kollektionen består av 33 nyanser, alla med fyndiga namn. Det finns allt från sockersöt ljusrosa pastell till glittrigt asfaltssvart med attityd. Alla nagellack från Smith & Cult har en 8 Free-formula, vilket innebär att de är tillverkade utan dietylftalat, toluen, formaldehyd, formaldehyd-harts, kamfer, xylen, etyl tosylamide eller trifenyl fosfat.

Kings and thieves

Det går att ta av den stora klumpiga korken om någon är som mig och tycker att det blir alldeles omöjligt att lacka med den på. Det är bara att dra den uppåt, så sitter det kvar en mindre och mer gräppvänlig pensel. Just när det gäller själva penseln är den platt, rak och smal och jättelätt att jobba med trots att vi blivit bortskämda med bredare och mer anpassade penslar.

Från det här märket jag kommer att välja de mer udda nyanserna , för 239:- är ganska saftigt för ett nagellack. Stockholm Syndrome och Bitter Buddhist är nyanser jag är sugen på.

Har du spanat in Smith & Cult och blivit sugen på någon nyans?

 

Läs också:  Nu är mina födelsedagsnaglar på plats!
0 0 röster
Betyg på inlägget
6 Kommentarer
nyaste
äldsta flest röster
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
SC-fanet

Spanade in dem i Usa, men la pengarna på smink istället för jag hittade inget wow som jag ”behöver”! Testade Babor’s lack för första gången idag och är imponerad! Ska se hur det håller med tiden! Men färgen var underbar (rose blossom, som är princess-peachy-pink-nude), otroligt täckande och lätt lackat. Har även färgen Man eater som ligger och väntar inför hösten. Nästa gång Skincity har rea på lacken blir det nog att köpa en tredje färg! :-p Är sedan ca 2månader helt insnöad på varma färger på naglarna, som jag annars brukar vantrivas i men alltid tyckt är superfina (på… Läs mer »

Åsa Lindberg

Härlig blå förresten!

Åsa Lindberg

På mitt första Smith&Cult lack satt jättekorken fast så jag inte fick loss den. Var liiiite besvärligt att lacka. På mitt andra lack var det inga problem att ta lös den så min man fick hjälpa mig rycka lös den sen på den andra också. Men när jag lackade med det första och inte fick lös den så undrade jag hur de hade tänkt att man skulle kunna lacka med det… Var inte direkt smidigt att hålla i den tunga korken.

Åsa Lindberg

Gick faktiskt förvånansvärt bra. Men mycket lättare utan. Den är ju liksom inte bara stor, den är dessutom tung.

Hilde
Hudvårdstokig lyxnorska utan skam.

Mest lästa

2
0
Kommentera och berätta gärna!x
()
x