Brun utan sol för ansiktet som jag använder just nu

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Ja jag använder inte gärna brun utan sol som är till för kroppen i ansiktet. Överlag så känns det väldigt fel (i mitt huvud i alla fall) att använda kroppsprodukter i ansiktet. Jag tänkte visa er vilka Brun utan sol för ansiktet som jag använder för tillfället.

Brun utan sol för ansiktet

Som ni ser så varvar jag ett gäng, jag ser att jag missat att få med Face lotion från Ida Warg (den vanliga som är som en kräm) den är också med bland dessa. Det är mest St. Tropez de har flera som jag gillar. Sprayen är fantastisk bara man får den jämn, den är så lätt att bara spraya på. Hade mer än gärna sett fler alternativ på ansiktsspray med bus. Jag gillar dropparna både från Lumene och Ida Warg, jag upplever att Lumenes har lite mer krut i sig. Jag behöver inte riktigt lika mycket produkt för att få det resultat jag vill ha. Ida Wargs funkar på samma sätt och säkert perfekt om man är lite ljusare i huden eller helt enkelt vill bygga upp färg under ett par-tre dagar. Gradual tan lotion från St. Tropez är också himla bra, båda tuberna är graduals, de är perfekta att lägga under natten om man bara vill bättra på lite eller om man inte vill ha så mycket färg med en gång. Den från Kicks har jag inte testat så många gånger än men den är en jelly och verkar so far funka bra för min del. 

Läs också:  Lumene Valo Glow Refresh - I'm hooked!

Det är väldigt skönt att kunna förlänga sommarens färg, eller bara få lite helt ny färg när som helst för den delen, över en natt. Sprayen kan man också använda över sitt smink, det blir dock mindre effekt om man använder den så. Men riktigt bra om man missat att busa och ska bort efter jobbet eller liknande. Svårt att välja ut någon favorit bland dessa då jag väljer vilken jag ska använda beroende på vilket resultat jag är ute efter. Har du någon favorit när det kommer till brun utan sol för just ansiktet? 

0 Kommentarer
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Linda Ramberg
Hudterapeut och makeupartist.

Mest lästa