Lush påskkollektion, produkter för kroppen i duschen!

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Lush är duktiga på att släppa säsongsbaserade produkter, det är super roligt tycker denna donnan. Vi hade badkar tidigare men sen vi flyttade så har vi bara dusch därför är jag extra glad. Över vad? Över att Lush utökat sitt utbud när de kommer till just duschen. 

Du kan hitta duschbomber hos Lush och de gör mig så glad. 
Nu ska ni få se en del av de som finns i påskkollektionen när de kommer till just duschen och en sak för läpparna också. 

lush påskkollektion
Cocoa Sugar Scrub 75:-

Med strösocker som skrubbar och aloe vera som svalkar så känns denna ljuvlig i duschen måste jag säga. 
Den doftar dessutom helt magiskt. Vanilj och kakao! Mums. 
Kakaosmöret som finns i denna lilla kaka som man ska bryta loss en bit av och skrubba sig med i duschen kommer ifrån ett område i Colombia och kakaosmöret är självklar rättvisemärkt!! 

lush påskkollektion
Carrot cake läppskrubb 115:- för 25 g

Lush’s läppskrubbar är mina favorit och även Robins faktiskt. Dom används flitigt här hemma och här är en riktig goding som doftar morotskaka. Jag ÄLSKAR morotskaka!
Den innehåller lönnsirap, mums. Det som skrubbar läpparna är en blandning av socker, havssalt och kanel. 
Man kan slicka bort överflödet om man vill och därefter är läpparna väldigt mjuka av apelsinskalvax och lanolin. Jag applicerar dock läppbalsam efter att jag skrubbat ändå. 

Läs också:  Jag har saknat ett bra pressat puder

lush påskkollektion
Beak Street duschbomb 35:-

Duschbomben som är formad som en näbb. Den doftar smörpopcorn… behöver jag säga mer än så? 
Man tar med den in i duschen och moussen som kommer av den drar du över kroppen. Den innehåller majsmjöl som ger en mild men skön skubb på kroppen. Denna är mest för att få en extra njutningsstund i duschen skulle jag säga. 
Roligt men inte nödvändigt!

lush påskkollektion
Carrot duscholja 79:-

Detta är en kroppsrengöring som du använder i duschen som är fri från sulfater och palmolja. Den innehåller både rättvisemärkt ekologiskt kakaosmör och sheasmör. Den löddrar inte men rengör effektivt ändå. 
Den innehåller även kallpressad morotsfröolja och extrakt från färska morötter som innehåller både A-vitamin och E-vitamin. 
Den doftar väldigt gott och fräscht, lite citrus skulle jag säga. 
Den känns superskön att avsluta duschen med, man känner sig återfuktad när man kliver ur duschen. SCHJUKT NICE!

Roliga limited edition nyheter tycker jag! 
Där är ännu fler nyheter, har du badkar så är där en hel del roliga badbomber såklart. 

0 Kommentarer
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Kajsa Linnea
KajsaLinnea är en kreativ tjej med skönhet i varenda ådra. Som makeupartist så har hon mycket kunskap samtidigt som hon gärna sträcker sig utanför alla ramar som finns.

Mest lästa