FOTD – Julfestsminkning

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Tillbaka med en ny dator som förhoppningsvis klarar av att ladda upp bilder. Min gamla dator var fyra år gammal (dvs. 375 år i datorår), så det har gått så fruktansvärt trögt att blogga de senaste månaderna (året?). Kan eventuellt vara en bidragande orsak till min frekvensdipp. Hursomhelst. Idag är jag tillbaka med en julfestsminkning jag gjorde förra veckan. Följer du mig på Instagram kan du ha sett den i en live, men här kommer närbilder osv. 

Läppkonturerna är min vana trogen wonky och så, men det är ju charmigt. Till ögonen har jag använt Nabla Poison Garden Palette och Linda Hallberg Cosmetics Metallic Mysteries II. Den förstnämnda paletten utgjorde själva basen för ögonsminkningen och därefter poppade jag till det hela med två av skuggorna från Metallic Mysteries II

Kameran ville inte alls visa hur fantastiskt fin den gröna nyansen är från Metallic Mysteries II. Jag applicerade den fuktad och det blev en intensivt metallisk effekt och kanske jordens snyggaste gröna nyans. På bilderna ser färgen både matt och lite grådassig ut. Jag har suddat med en matt nyans i övergången mellan den gröna och globlinjen, men jag gick faktiskt över med den gröna och intensifierade den. Inte för att det syns. Det är väl bara en av livets tuffa stunder som en bara får uthärda och försöka gå vidare starkare från. The real life struggles of a beauty blogger osv osv. 

Läs också:  Veckans recap #177 - Bobbi Brown

Det är alltså gröna Draco som jag har använt. Tillsammans med guldiga Collision. Jag har applicerat den fuktad bara för att minimera nedfall i ansiktet. Annars är den i princip lika intensiv torr som fuktad. Och  helt ”out of this world”-vacker! Jag intensifierade sminket lite innan själva julfesten (den här sminkningen gjordes på morgonen) och la till lite av Arcturus mellan Draco och Collision, men i övrigt höll ögonskuggorna riktigt bra hela dagen och kvällen. 

Säg hej till min naturliga hårfärg. Den har vi inte sett på många, många år. De vingliga läpparna är läppennan Placebo och flytande läppstiftet Baudelaire från Nabla, toppat med Linda Hallberg Cosmetics Fantastick i Bullseye för lite ge lite glans och liv. Himla fin läppkombo, om du frågar mig. 

Innan jag avslutar tycker jag att vi tittar på min vovve igen. I give you – Bella-bus.

Nu ska jag återgå till att försöka kurera mig så jag är lite piggare till självaste julafton. Jag har åkt på en dunderförkylning, oförskämt nog. Nu, när jag ska fixa julfint hemma och köpa de sista klapparna. Men oh well, jag ligger hemma i soffan med den här lurvbollen istället och det är ju inte fy skam. 

PS. Peppar peppar, det gick sjukt snabbt att ladda upp bilder med den här datorn. Tangentbordet kan gå och dra något gammalt över sig pga alla tangenter sitter på fel ställe, men i övrigt – tummen upp för att blogga på!

Läs också:  Veckans recap #136 - Hos Polhem och Presskontakterna
0 0 röster
Betyg på inlägget
1 Kommentar
nyaste
äldsta flest röster
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Lotta

Grymt fin sminkning! Och väldigt söt hund.
God Jul!

Camilla
Bra behöver inte vara dyrt. Måste billigt vara sämre? Vad är egentligen prisvärt? En blogg om beauty för oss med mindre plånböcker eller större ekonomiskt tänk.

Mest lästa

0
Kommentera och berätta gärna!x
()
x