Äntligen finns Daisy Beauty 1 2019 i butik – med växtextrakt, Tina ”Mat-Tina” Nordström och sminkkurs

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Läs om hur det gick till när Tina ”Mat-Tina” Nordström blev beautyfantast, vilka växtextrakt som funkar och vilka hälsoböcker som inte alls är särskilt bra för din hälsa.

Idag har Daisy Beauty 1 2019, med Tina ”Mat-Tina” Nordström på omslaget, landat i butik!

I intervjun säger Tina massor av roliga och bra saker, som ”Det är ofta bristen på fukt som gör att huden ser äldre ut. Det är som saltet i maten, det basala som huden behöver!”

I artikeln om växtextrakt får du veta vilka ingredienser som passar bra med växtextrakt och vilka växtextrakt som är bra respektive dåliga. (Heja, bakuchiol! Adjö, rölleka och svartpeppar!)

Camilla kommer som vanligt med bästa tipsen för den lilla plånboken, medan Jessica Blockström, till vardags skönhetsredaktör på jättefina modetidningen Femina, gör en topplista över de bästa peelande ansiktsvattnen. I numret finns två korsord med fina vinster – perfekt julhelgspyssel! Har du inte gjort din julklappsshopping än så får du flera fenomenalt bra tips från femton skönhetsredaktörer, som berättar om sina önskeklappar.

Totalt finns 359 julklappstips i tidningen!

Vi har också lyssnat på vad ni läsare vill ha från oss! Jag får förslag hela tiden per mejl och på våra läsarevent, men också i facebookgruppen Friends of Daisy Beauty och på vårt instagramkonto @daisybeautymagazine. Tack för att ni tar er tid att önska och tipsa!

Därför kan du anmäla dig på en heldagssminkkurs, som passar både makeupnybörjare och sminknördar, eller en stylingkväll med Linnéa ”Arga tanten” Öst.

I hennes modeskola får du lära dig färg, volymer och proportioner så du sedan kan uppdatera garderoben med stil och självförtroende!

Du som vill prenumerera kan med fördel göra det nu (länk) för snart höjer vi priset på tidningen! Du som vill fortsätta köpa lösnummer i butik kan som sagt köpa Daisy Beauty 1 2019 eller se fram emot 21:a februari när nästa nummer kommer.

In English: New issue of Daisy Beauty in stores today.

0 0 röster
Betyg på inlägget
2 Kommentarer
nyaste
äldsta flest röster
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
maria

Har köpt den . Tack för ännu ett intressant och bra nummer. Hoppas vovvarna mår bra. Ha det fint.

Kicki Norman
Chefredaktör för magasinen Daisy Beauty och Daisy Beauty Professional samt för daisybeauty.com och daisybeautyprofessional.com. Se skönhetsbranschen med mina kritiskt granskande ögon, följ med mig på pressvisningar för spännande kosmetikanyheter och förenas med mig i förundran över och kärlek till beauty!

Mest lästa

0
Kommentera och berätta gärna!x
()
x