Throwback-vecka! Ett år senare – håller sommarfavoriterna?

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Bloggtorkan har slagit till och det ordentligt. Det var ju verkligen inte meningen! För att komma tillbaka till rutinen med att blogga och hitta tillbaka till nöjet med att blogga tänker jag köra en Throwback-vecka. Det är helt enkelt en vecka då jag tittar tillbaka på olika saker jag har skrivit om. Jag har haft för vana att skriva ett throwback-inlägg om förra årets favoritprodukter, varje månad. Så det faller sig naturligt att inleda veckan med ett sådant inlägg.

Favoriter från juli 2017

Jag har inte skrivit om favoritprodukter på hela sommaren och har därför inte gått igenom fjolårets heller. Istället för att ha samma upplägg som jag vanligtvis har i de här inlägget kommer jag nu att komprimera det lite och lägga upp under rubrikerna JA!, NEJ! och NJAAA med en kort kommentar.
JA! betyder naturligtvis att jag fortsatt älskar produkten, NEJ! att produkten gick och svek mig oförlåtligt och NJAAA är de där produkterna som jag rycker på axlarna åt numera.

Det handlar alltså om favoritprodukter från juli och september, eftersom jag inte skrev något favoritinlägg i augusti förra året.

Favoriter från september 2017

JA!

Tarte Shape Tape Concealer (240/10 ml) – still going strong, fortfarande en av de mest täckande concealers jag har testat som fortfarande funkar under ögonen.

Colourpop Cosmetics Pressed Powder Eyeshadow Singles ($5/st) – otroligt prisvärda skuggor som presterar finfint och kommer i massor av fina nyanser.

Läs också:  Favoriter - September
Prisvärda singelskuggor från Colourpop

Nabla Shade & Glow Bronzer i nyansen Monoi (refill 119 kr/3,5 g) – jag plockar fortfarande fram den här då och då. Riktigt fin nyans som är väldigt lättarbetad.

Nabla Shade & Glow Highlighter i nyansen Obsexed (refill 119 kr/3,5 g) – highlightern jag hade med mig till Rhodos i somras, har ett fint rosapeachigt skimmer som gör sig hur bra som helst på min solkyssta hy.

Colourpop Cosmetics Super Shock Hightlighter i nyansen Lunch Money ($8/4,2 g) – jag använder den inte så ofta som jag borde, men den är riktigt fin på huden

Lunch Money – Obsexed – Ofra x Nikkie Tutorials Everglow

Lumene Nordic Nude Air-Light Compact Powder (229 kr/10 g) – ultralätt puder som inte syns på huden. Jag använder det mindre ofta nu, men kan fortfarande rekommendera. Perfekt för dig som vill ha ett lätt puder men helst i pressad form.

Shiseido Rouge Rouge Lipstick i nyansen Amber Afternoon (315 kr) – jag älskar Shiseidos Rouge Rouge-läppstift och speciellt den här nyansen (väldigt MLBB-nyans på mig)

Elizabeth Arden Plush Up Gelato Lipstick (299 kr) – eventuellt ett av världens mest behagliga läppstift, som dessutom ger en lätt kylig känsla direkt efter applicering. Mest använda nyansen är fortfarande Red Velvet.

Förmodligen världens behagligaste läppstift

Elizabeth Arden Plump Up Lip Liner (215 kr) – Riktigt fina läppennor som får hamna under JA!-rubriken trots att jag främst använder Nablas läppennor för tillfället. Jag kan ändå rekommendera de här.

Läs också:  3 favoriter i badrumsskåpet från Suqqu, Annick Goutal och Lanolips

Benefit Hoola Bronzer (385 kr/8 g) – Oldie but a goldie som jag nog kommer att fortsätta gilla tills den försvinner från sortimentet.

Urban Decay Primer Potion Eden (200 kr/10 ml) – bästa ögonprimern jag har testat!

Shiseido Ink Stroke Eyeliner (330 kr/4,5 g) – jag utsåg den till världens bästa eyeliner förra året och jag har inte ångrat det.

Hugo Boss The Scent Intense For Her (650 kr/30 ml) – en dagdoft som jag använder när jag vill dofta gott men inte alltför påträngande.

EVO Water Killer Dry Shampoo (279 kr/300 ml) – fortfarande det bästa torrschampot jag har testat.

Oslagbart torrschampo från EVO

NEJ!

Wunderbrow Eyebrow Gel (329 kr) – alltså, orka! Nej, det gjorde inte jag. Jag tröttnade rätt snabbt på den här gimmicken och gick vidare till mer traditionella brynprodukter.

Ofra x Nikkie Tutorials Matte Liquid Lipstick i färgen Nude Potion ($19.90) – jag trivdes bra i det här läppstiftet ett tag, tills jag insåg att den lägger sig på insidan av läppen som sånt där äckligt ”gojs”.

Ofra x Nikkie Tutorials Highlighter Everglow ($35/10 g) – jag trodde aldrig att jag skulle säga det om en highlighter, men den är too much! Jag sparade den länge i mitt ”varje dag”-skåp för att jag tyckte att jag borde älska den. Men nu har jag faktiskt plockat bort den helt. It’s not for me, helt enkelt.

Läs också:  Topp 6 röda läpprodukter

L’Oréal Glam Beige Healthy Glow Foundation (149 kr/30 ml) – en kärlekshistoria som blev kort pga upptäckte att min hud reagerade på den. Sönderparfymerad produkt, tyvärr.

Parfymerad till tusen.

NJAAA

Nabla Blossom Blush i nyansen Coralia (refill 119 kr/3,5 g) – jag gillar rougeformulan, men nyansen är lite för orange för mig.

MAC Great Brows Brow Kit (395 kr) – inget egentligt fel på själva brynpudret i sig, men nästan 400 spänn för brynskugga?! När en egentligen kan ta närmaste ögonskugga i passande färg? Nope, det går bort. Hamnar under NJAAA för att produkten i sig ändå är bra.

Apdyrt brynkit från MAC!

Revlon ColourStay Brow Pencil (109 kr) – jag tycker om den, men jag har så många jag hellre använder numera. Det får bli en NJAAA.

Sephora Prep & Perfect Pore & Fine Line Filler (125 kr/25 ml) – den är inte dålig, den gör det den ska. Men jag har gått vidare.

 

Observera att priserna är direkt tagna från förra årets inlägg, så jag reserverar mig för eventuella prisändringar som skett sedan dess. De är med mest för att få ett hum om prisklass. 

0 0 röster
Betyg på inlägget
1 Kommentar
nyaste
äldsta flest röster
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Sanna Ek

Vilka pennor sträcker du dig hellre efter än Revlon ColourStay Brow Pencil? 🙂

Camilla
Bra behöver inte vara dyrt. Måste billigt vara sämre? Vad är egentligen prisvärt? En blogg om beauty för oss med mindre plånböcker eller större ekonomiskt tänk.

Mest lästa

0
Kommentera och berätta gärna!x
()
x