L’Oréal La Vie En Glow Highlighter Palette

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

L’Oréal satsar på glow i sommar och lanserar ett gäng produkter för att hjälpa oss få den där solkyssta, glowiga looken. Idag tänkte jag att vi ska titta närmare på highlighterpaletten La Vie En Glow.

Om du läste del 2 av Stora Tips-inlägget så vet du redan att jag gillar den här paletten. Lustigt nog verkar highlighterpaletten i den här serien (om jag har uppfattat saken rätt) på andra sidan Atlanten göra alla grymt besvikna. Men som vanligt med L’Oréal (och Maybelline) skiljer sig formulan ofta mellan produkterna som lanseras i USA och i Europa. Av någon outgrundlig anledning.

Den här gången var det vi som drog vinstlotten, turligt nog. För det här är en riktigt fin palett! USA fick en fyrkantig tydligen sorglig historia vid namn Lumi Glow Nude Highlighter Palette och vi fick La Vie En Glow – en flirt med Edit Piaf kan ju aldrig gå fel. (sidenote: eller så kan det det pga levde hon inte med så gott som konstant hjärtesorg?)

La Vie En Glow innehåller nyanserna Moonlight (vit bas med lila/lavendel skiftningar), Oh My Gold (vaniljfärgad bas med guldskiftningar), Pink Pearl (peachig bas med guldskiftningar) och Bronze Glaze (skimrig ljus bronsfärg).

Lusläser du baksidan på paletten ser du att L’Oréal rekommenderar att du använder samtliga nyanser på olika ställen i ansiktet – på samma gång. De har visat med prickar var du kan placera de olika nyanserna. Hmm. Jag vet inte jag. Personligen brukar jag hålla mig till en nyans i taget och på sin höjd blanda två nyanser. I infotexten till Bronze Glaze står att du kan applicera den under kindbenen som contour. HMM! En highlighter? Som contour? Ooookej…

Läs också:  First Impression Smooth Sugars Clearing Scrub

Nåja, var och en gör som en vill. Jag brukar ju förespråka inställningen regler schmegler och det måste ju gälla även här. Vill du köra en ljus bronsfärgad skimrig skugga under dina kindben så ska du göra det.

Swatchade ser nyanserna välpigmenterade ut, men jag upplever dem inte så här intensiva i färgen när de är applicerade i ansiktet. Möjligtvis undantaget Moonlight, den är rätt intensiv. Men allt beror ju på appliceringsverktyg.

Ovan: fotat i solljus för att skimret ska synas mer.

Värt att nämnas kan vara att glowet i pudren går att bygga upp till rejäl intensitet, så vill du inte uppnå den där metalliska kinden kan det vara bra att gå på med lite lite i taget. Eller – bygg på för glatta livet om du vill ha den där metalliska kinden.

Priset ligger på 189 kr/5 g och du kan hitta La Vie En Glow och dess kollektionskompisar i butik nu.

0 Kommentarer
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Camilla
Bra behöver inte vara dyrt. Måste billigt vara sämre? Vad är egentligen prisvärt? En blogg om beauty för oss med mindre plånböcker eller större ekonomiskt tänk.

Mest lästa