Något svalkande för huden i värmen? Ja, tack!

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Visst är det lockande med något svalkande för huden i värmen? Cooling Facial Gel från AnneMarie Börlinds Energy Nature serie är precis det.

Cooling Facial Gel

Cooling Facial Gel innehåller mentolderivat och ekologiskt koffein som både verkar uppiggande och uppfräschande på huden. Mentolen gör att den känns riktigt svalkande och skön. Cooling Facial Gel är både ekologisk och vegansk. 150 ml kommer i en frostad glasflaska med pump och kostar ca 299 kr.

Den ska också förbereda huden för efterföljande produkter som serum och ansiktskräm.

Jag älskar att använda den här typen av produkt när det är varmt. Det känns så uppfriskande och svalkande. Trots att jag smörjt ansiktet med både serum, ögonkräm och dag/nattkräm efter så känns huden fortfarande sval en bra stund efter. Så skönt innan man ska sova. Jag upplever inte att den är stark eller irriterande på något vis. Mentol kan ju verka irriterande ibland men här upplever jag inte det. Här blir det bara behagligt för min del. Dessutom ger den huden en liten extra fuktboost. Den är inte doftlös men den är heller inte starkt parfymerad. Den doftar gott. Den blir lite kladdig på huden precis när man klappat in den, men det är inget som hänger kvar. Huden är inte kladdig när jag är klar med min rutin.

Läs också:  Nytt in duschkrämer från Weleda
0 Kommentarer
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Linda Ramberg
Hudterapeut och makeupartist.

Mest lästa