Intensiv ögonskugga med NYX Prismatic Eye Shadow Sunset Daze

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Ögonskugga behöver inte vara supersvårt och tidsödande. Det går också att fixa till en snygg skugga med en bra primer och en intensiv färg. Till denna look använde jag NYX Prismatic Eye Shadow i nyansen Sunset Daze.

NYX prismatic eye shadow Sunset Daze intensiv ögonskugga

Jag gick out on a limb och kombinerade orange ögonskugga, nämligen Sunset Daze, med rosa läppstift. Mest för att jag trodde att läppisen hade en lite orangare ton men vafan, ju mer färg desto bättre säger jag.

I alla fall. Du behöver inte mecka med fem olika ögonskuggor för att skapa en snygg look. I alla fall inte i min bok. Här har jag använt en enda. Och det blev ju ändå supersnyggt, eller hur?

Så här gjorde jag:

  1. Grundade med världens just nu bästa primer och foundation.
  2. Gjorde i ordning brynen enligt mitt gamla vanliga recept.
  3. Duttade på ögonlocken med ögonskuggeprimer, Urban Decays Eyeshadow Primer Potion.
  4. Tog ordentligt med skugga (återigen, NYX Prismatic Eye Shadow, Sunset Daze) på en bra borste, jag använde Applicator Brush 305 från Linda Hallberg och applicerade över hela rörliga ögonlocket till dess att jag var nöjd med intensiteten.
  5. Suddade liksom kanterna på skuggan för att inte få en för hård finish. Till det använde jag en annan borste från Linda Hallberg, 303 Blending Brush Small.
  6. Concealer under ögonen, när jag använder Sensais produkter tycker jag att de gifter sig alldeles utmärkt med min gamla favorit från Dior, speciellt när jag inte tänker avsluta med puder.
  7. Lite flytande highlighter, kan för mitt liv inte minnas vilken (jag brukar fotografera mig själv på morgonen innan jag går till jobbet och det är inte alltid jag noterar exakt vilka produkter jag använder, sorry!).
  8. Läppstift – en av mina fina små minisar som jag fick i adventskalendern från Bare Minerals som jag köpte inför julen 2016.
Läs också:  När pojkvännen kommer hem med ögonskugga

Åtta steg är inte så fasligt mycket och hela looken tog väl en kvart, tjugo minuter att fixa. Om ens det.

 

 

0 0 röster
Betyg på inlägget
2 Kommentarer
nyaste
äldsta flest röster
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Madde

Love it! Skitsnygg färg.

Emma P

Kanonsnygg sminkning Tina, den skuggan är verkligen wow! Jag blev sugen på att göra nåt liknande direkt men i slutändan prioriterade jag eyeliner framför skugga.

Tina Sayed Nestius
50 shades of everything.

Mest lästa

2
0
Kommentera och berätta gärna!x
()
x