Trötta naglar? Testa Essie Treat Love & Color?

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Jag har alltid varit bortskämd med starka och välmående naglar. De har varken skivat sig eller plötsligt gått av. Tills nu. De här nagellacken från Essie kom som ett skänk från ovan. Mina skiviga naglar kanske kan få hämta sig nu?

Essie Treat Love & Color är ett nagellack med vårdande egenskaper. Du behöver varken underlack eller överlack, utan det här är en all-in-one-produkt. Perfekt för dig som inte har tid eller lust att sitta och pilla med naglarna i tid och otid.

Jag misshandlar mina naglar å det grövsta. Använder jag dem inte som verktyg, sitter jag och river i nagelbanden eller skapar jack i nageln som leder till att jag river av den. Som att jag inte ens vill ha fina naglar! Trots det har jag, som sagt, alltid haft starka naglar som ba: gör vad du vill, I will survive! Den här vintern dock. Den har gått hårt åt mina stackars händer. Naglarna skivar sig stup i kvarten och helt utan att ha slagit i mig nämnvärt går naglarna av på mitten (horisontalt på nagelbädden). Möcket märkligt. Eller kanske inte så märkligt. Ehehe.

Essie Treat Love & Color ska stärka nageln och motverka torrhet med hjälp av kollagen och kameliaextrakt. Måla på två lager av lacket, en gång i veckan (avlägsna mellan veckolackningarn) och du ska märka att naglarna blir mera välmående. Jag har precis börjat och är mycket spänd på att se om jag kommer märka någon skillnad.

Nyanserna går i pasteller och kommer i olika formuleringar – vissa heltäckande, andra skirare. De nyanserna jag har fått hem går i beige och rosa. Perfekta ”my nails but better”-nyanser för mig. Jag valde skimriga Tonal Taupe som första lacket ut att testa. I princip min hudton fast med skimmer. Riktigt snyggt!

Läs också:  Black Cat Lacquer Poison Ivy

Nagelkunniga ser säkert hur misshandlade mina stackars naglar (och nagelband!) är.

De nyanserna jag har är följande:

Lite-Weight har en krämformula och ger mera täckning.

Tonal Taupe är som sagt en skimrig nyans med mindre täckning.

Power Punch Pink har även den krämformula och ger mera täckning.

Minimally Modest är halvtransparent. Jag tänker att det här nog är jäkligt snyggt i ”negative space”-lackningar.

Jag kommer uppdatera längre fram när jag har använt lacken en längre period, huruvida de funkar eller inte. Oavsett vårdande aspekten är det ju riktigt snygga lack för dig som gillar mer diskreta ”my nails but better”-nyanser.

Lacken finns redan i butik och kostar 149 kr/st.

0 0 röster
Betyg på inlägget
4 Kommentarer
nyaste
äldsta flest röster
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Anna S

Hej, jag har en fråga om tightlinen du visar på instagram. Hur tror du att det funkar att lägga den exakt ovanför fransraden? Jag kan inte lägga den på vattenlinjen, då den täpper till mina körtlarna som smörjer ögonen. (Har väldigt torra ögon) tavk för intressanta inlägg./Anna S.

Filippa

Precis när jag tänkte fråga på Twitter om någon provat. Har samma problem, de är inte snygga just nu de stackars naglarna. Då provar jag också och så får vi jämföra 🙂

Camilla
Bra behöver inte vara dyrt. Måste billigt vara sämre? Vad är egentligen prisvärt? En blogg om beauty för oss med mindre plånböcker eller större ekonomiskt tänk.

Mest lästa

0
Kommentera och berätta gärna!x
()
x