Nabla står för julens juligaste läppstift!

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Den här julen kommer gå i röd metallic för mig. Minns du den asfina eyelinern från Nabla? Den har en läppstiftskompis!

Ett matt flytande läppstift med metallic finish. Det kan bli en total disaster, men det kan även bli helt jäkla awesome. Som i det här fallet. Nabla har lanserat ett gäng nya Dreamy Mattes och bland dem finns den här metalliska skönheten. Slår du upp ”juligt läppstift” i en ordbok, då är det en bild på det här där. Garanterat!

Nyansen heter Silk Road och det är den enda Dreamy Matte-lippiesen som har metallisk finish. Färgen är djupröd men får en liten klarröd touch på läpparna pga finishen. Formulan är, precis som övriga Dreamy Mattes, väldigt trevlig och behaglig på läpparna. Det är ett matt flytande läppstift, så det kommer ju inte vara krämigt och återfuktande. Men det är heller inte den typen av läppstift som suger livet ur dig och ger dig sk. ”butthole lips”. Hållbarheten är riktigt bra, men den klarar inte av ett julbord fullt ut. Dock att den funkar bra att bättra på utan att behöva ta bort helt och börja om. Som är fallet med många andra matta flytande läppstift.

Nedan: en flashback till när jag fotade kameran med mobilen pga inget internet.

Läs också:  Röda läppstiftet Matte Liquid Lip Colour från Kiko som sitter en hel festkväll

Priset ligger på €14,90. Vad jag förstår är det en limited edition-produkt och den är slutsåld i Nablas egna webshop. Dock att Nabla säljs via några svenska webshoppar också, så håll utkik!

Ps. Är det helt kört så har L’Oréal ett liknande flytande läppstift, dock att det drar lite åt kopparhållet och alltså inte är så klarrrött som Silk Road. Dock mycket fint.

0 0 röster
Betyg på inlägget
1 Kommentar
nyaste
äldsta flest röster
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Emelie

Det här såg jättefint ut på dig!

Camilla
Bra behöver inte vara dyrt. Måste billigt vara sämre? Vad är egentligen prisvärt? En blogg om beauty för oss med mindre plånböcker eller större ekonomiskt tänk.

Mest lästa

0
Kommentera och berätta gärna!x
()
x