Palina Skin Philosophy bjuder på extra allt

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Palina gör bra makeup, därför känns det spännande med Palina Skin Philosophy, hudvårdsserien som utlovas innehålla extra allt. Lina Ivarsson lanserade sin senaste bebis med en lunch i går. Arga Tanten var där.

 

Palina
Palina rouge i smickrande nyanser. Men oj oj oj, glömde att plåta hudvården som lanserades.

 

Palina
Älskar Berns kristallkronor – när man kliver ut från Röda rummet får man finaste överblicken.

 

VAR   Berns, Röda Rummet.

VILKA VAR DÄR  Bland annat Agneta Elmegård på Aftonbladet, Sköna Hems Li Winther, frilansande skönhetsskribenten Elin Fagerberg, Hans Shimoda och många, många jag alls inte kände.

VEM ÄR PALINA   Företaget grundades 2007 av Lina Ivarsson. Som makeupartist stötte hon hela tiden på diverse hudproblem, men var aldrig nöjd med den vårdande makeup som fanns. Hon saknade helt  enkelt smink som både var bra för huden och hade goda kosmetiska egenskaper? Lösningen blev att starta eget 2007 med målet: eget makeupmärke. Palina har ju gått ganska bra, kan vi säga.

När det var dags för hudvård bad Lina sina bästa producenter tipsa om de fem allra bästa ingredienserna. När listan kom frågade de vilken ingrediens hon ville ha. Jag tar alla fem, svarade Lina, och jag bryr mig inte om att det blir dyrt. Ska jag ska göra något, då ska det vara bra. Riktigt bra.

Lina Ivarssons 5 höjdare

Peptider vet vi är bra, och snöalg! Det låter kanske som knas, men finns i exklusiva La Prairie Ice Crystal-serien (älskar ansiktsoljan Dry Oil). Så här några år efter lanseringen brukar sådana unika ingredienser få en något snällare prislapp, och bli tillgängliga för fler tillverkare. Äppelstamceller är heller inget nytt. Redan 2009 läste jag om det lagringsvilliga schweiziska äpplet Uttwiler Spatlauber som håller sig friskt och fint till långt inpå vårkanten. Den blå agaven är intressant: Lina säger att hon bort hyalyronsyra eftersom agaven är mer effektiv (237%) på att stimulera kroppens eget kollagenproduktion. Till sist – Flower Bulb Extract som har en lugnande och skyddande effekt.

Läs också:  Ny kostym: Neil's Yard Wild Rose-serie

Lina understryker också att vi är alla olika. Hon anser att det är lite olika vad din, min och hennes hud reagerar på. Därför är det viktigt att ha eningrediens-cocktail som ger optimal funktion! Därav hennes krav på ”extra allt”…

SKIN PHILOSOPHY   Kan man blanda ihop Palina Skin Philosophy med amerikanska märket Philosophy frågade någon i går? Nej, tror inte det. USA-Philosophy har helt annan produktdesign, samt fyndiga produktnamn som ”Hope i a Jar” – världens smartaste kräm-namn. Palinas produktnamn och -design är mer traditionell, så båda godingar kommer att leva leva sida vid sida utan problem…

 

BÄST & SÄMST

BÄST   Blixtsnabba och lättförståeliga svar på alla ingrediensfrågor. Slutsats: ”Lina kan allt”.

SÄMST   Vi fick serumet (kändes riktigt härligt), men jag är så sugen på att både dag- och nattkrämen.

0 Kommentarer
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Linnéa Öst
Beauty med krut i.

Mest lästa