Yves Rocher – Serum Vegetal Cleansing Milk Smoothing Action

Recensionerna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Recensionens innehåll påverkas inte av länkarna.

Superbra rengöringslotion som överraskar

Jag måste väl erkänna att jag, som inte är en märkessnobb, tydligen ändå är en märkessnobb eftersom jag inte aktivt själv skulle gå ut på stan och handla skönhetsprodukter från Yves Rocher, och ej heller handla från Oriflame, Mary Kay, Avon eller någon av de andra direktförsäjningsföretagen. Jag tror helt enkelt att produkterna ska vara sämre, kanske för att de ofta är så billiga (och för att många av dessa företag säljer produkter till kvinnor i fattiga länder som kanske inte har så mycket kunskap).

Nåväl. Yves Rocher Serum Vegetal Cleansing Milk Smoothing Action bevisar motsatsen. Jag är nämligen inte så förtjust i rengöringsmjölk – heller. Tycker inte om att behöva använda bomullsmojänger (och därmed se hur smutsigt mitt ansikte är efter en dag på Moskvas gator). Dessutom tycker jag inte att ansiktet blir så rent, och ofta är det krångligt att få bort sminket, de brukar krävas ett gäng bomullsmojänger. Men med Yves Rocher går det alldeles utmärkt att få bort både smink och smuts med några få drag i ansiktet. Ansiktet blir alltså snabbt rent och även om jag dröjer med att smörja in ansiktet efteråt har jag en mjuk, skön känsla. Mycket bra!

Enligt produktbeskrivningen står det att den här lotionen även ska "smoothens out" your features. Well, det vet jag inte riktigt om den gör, men som rengöringslotion funkar den utmärkt!

Trist flaska, men det hör väl det här varumärkessegmentet till. 

Information

RIKTPRIS: 75 kr

Mest lästa

0
Kommentera och berätta gärna!x
()
x