Den tog slut! Exuviance Triple Microdermabrasion Face Polish

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Peelingprodukten som ”alla” älskar är även en favorit hos mig. Kanske inte så förvånande att Exuviance Triple Microdermabrasion Face Polish tar slut titt som tätt.

Exuviance Triple Microdermabrasion Face Polish

Exuviance Triple Microdermabrasion Face Polish stimulerar cellförnyelse, avlägsnar torra hudceller och ger huden spänst. I kid you not, den gör verkligen det. För min något känsliga hud är den lite väl effektiv så jag brukar inte massera in den (det finns små mikrokristaller i den, en av tre exfolierande tekniker, den heter ju inte ”Triple” för intet), utan bara liksom smeta den på huden så den får verka en minut eller så, och sedan tvättar jag av den fort som attsingen och huden ser fantastisk ut.

Om det inte vore för doften (och att den kostar 500 kronor, typ) skulle jag köpa och göra den här peelingen betydligt oftare. Den ger verkligen effekt. Men den kemiska doften har jag riktigt svårt för. Jag tror att den kommer från papayaenzymerna som är en av de andra exfolierande teknikerna men jag tycker verkligen inte att den är särskilt god. Och då älskar jag papaya.

Den tredje exfolierande tekniken är AHA-syra i form av glykolsyra, som avlägsnar döda hudceller. Om du vill veta mer om syror och vad de är bra för tycker jag du ska läsa Linnéas blogginlägg om syror, för den är riktigt informativ. Jag har bokmärkt den för säkerhets skull, och återvänder då och då när jag undrar något.

Läs också:  Den tog slut – skönhetsfavoriter jag redan saknar

Så – nu när den är slut undrar jag vilken peeling jag ska ge mig på nu?

0 0 röster
Betyg på inlägget
2 Kommentarer
nyaste
äldsta flest röster
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Åsa

Jag tycker också att den är fantastisk och gillar doften med så för mig är denna svårslagen!

Tina Sayed Nestius
50 shades of everything.

Mest lästa

1
0
Kommentera och berätta gärna!x
()
x