Nya lippies från Colourpop

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Äntligen har jag fått hem mitt paket från Colourpop! Jag beställde bara nya lippies men då Colourpop firade 3 år skickade de även med en ögonskugga för att fira – alltid roligt med extra goodies när man beställer!

Jag beställde fyra nya Ultra Satin Lip samt tre stycken Lippie Pencils, som jag faktiskt aldrig har testat tidigare!

Men innan jag visar er läppisarna tänkte jag att jag snabbt kunde visa er ögonskuggan. Det är en Super Shock Shadow och färgen heter Birthday Cake!

Jag skulle beskriva den som en roséguldig färg med silverskimmer. Hur fin som helst! Synd dock att det endast var en freebie och att den inte går att köpa…

Tycker att de kunde skickat den som en freebie under en period men sedan även lägga ut den till försäljning efter kampanjen. Lite tråkigt att de inte valde att göra så när det är en så fin skugga!

Jag har dock flera andra fina Super Shock Shadows sedan innan som ni kan se HÄR och HÄR om ni är nyfikna!

Colourpop Ultra Satin Lip går däremot att köpa och jag köpte som sagt fyra nya färger. Som ni kanske vet så är detta mina absoluta favoriter när det kommer till flytande läppstift, eller egentligen vad gäller läpprodukter överhuvudtaget. De är helt fantastiska!

Läs också:  FOTD - Mintig Sminkning

Jag har recenserat Ultra Satin Lip HÄR om ni är nyfikna.

Strip, Strut, Jacquard och Brooklyn.

Jag är en sucker för deras beigea och bruna toner men den här gången försökte jag även att köpa lite färg. Jag älskar Brooklyn som är en riktigt fin korallrosa färg! Ser fram emot att testa den på.

Jag brukar i vanliga fall göra läppswatches när jag visar nya läppisar men jag har faktiskt tänkt att ordna ett blogginlägg där jag visar er min hela kollektion av Ultra Satin Lip (som består av totalt 15 färger…) på torsdag så därför skippar vi läppswatches nu och så får ni vänta in en rejäl bildbomb av fina läppisar på torsdag i stället!

Sedan köpte jag som sagt även tre stycken Lippie Pencil som är Colourpops läppennor och det är första gången jag köper dem! Det ska bli spännande att testa!

Grunge, Trixie och Mamacita.

Jag valde att köpa en typisk beigebrun färg att matcha typ hälften av mina Ultra Satin Lips (hehehe…) samt en rosa som jag tänkte skulle matcha Brooklyn bra och så en mörkare lilabrun som jag hoppas ska passa en av mina favoritfärger som heter Prim (som ni kan se på HÄR).

Jag har valt att inte göra läppswatches på dessa heller då jag tänkte att jag ska testa dem ordentligt och sedan skriva en recension så vi väntar med läppswatches till dess!

Läs också:  Röda läppstiftet Matte Liquid Lip Colour från Kiko som sitter en hel festkväll

Colourpop Ultra Satin Lip säljs för 6 dollar styck och pennorna kostar 5 dollar styck.

Colourpop skickar från USA så man får räkna med att betala moms när man ska hämta ut paketet. Ett tips är att vänta in kampanjer då Colourpop erbjuder gratis internationell frakt för annars blir frakten väldigt dyr när man måste betala moms också…

Har du testat Colourpop? I så fall, vilken är din favoritprodukt?

0 Kommentarer
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Sofie Karlsson
Sminkningar, swatches, beautysnack.

Mest lästa