Äntligen! Tester klart av Reserol Beauty Editor’s Edition (Double Mint)

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Reserol Beauty Editor’s Edition är här! No more pappkartong. 

Reserol, 995 kr/månadsförbrukning.


Reserol är en utmärkt beautyboost, i form av resveratrolfyllda oblater som ska smälta på munslemhinnan. Resveratrol är en kraftfull antioxidant som kan hjälpa med allt från slätare hud till stresstålighet till viktminskning. Huruvida just Reserol gör allt detta vet vi inte än, då preparatet är nytt och studier saknas, men jag bedömer det som sannolikt. Jag tror på Reserol! Till exempel fick min pappa, som har haft problem med hälsan, en årsprenumeration i julklapp av mig.

Reserol har två nackdelar: priset och smaken. Priset kan du få ned lite genom att just prenumerera (845 kr/månad då). Men det är ändå dyrt, för resveratrol och den smarta filmen är dyra att producera. Och smaken… Reserol Original smakar pappkartong! (Beauty by K gillar den, men hon är ju också lite tokig.) Sedan finns mint. Den är godare! Och nu finns även Beauty Editor’s Edition, vilket jag misstänker beror på mig och Agneta Elmegård. Vi gillar mintig mint och Beauty Editor’s Edition smakar ”Double mint”.

Beauty Editor’s Edition går inte att köpa än, men får jag bestämma hamnar den i ordinarie sortiment snarast. Att lägga in en Reserol Beauty Editor’s Edition i kindpåsen eller under läppen är lika fräscht som att borsta tänderna. Då blir filmen enklare att få in i sina vardagsrutiner, vilket är bra då de ska tas tre gånger om dagen.

Läs också:  Veckans recap #206 - Party Prep med Reserol och Dermaceutic
I min provversion av Beauty Editor’s Edition/Double Mint ligger oblaterna i en svart påse (till höger i bild), i riktiga utgåvan – om det nånsin kommer en sån – ska de ligga i en fin vit Reserol-påse.

 

In English: Finally! The double minty Reserol Beauty Editor’s Edition is (hopefully) soon making its way onto the market.

0 0 röster
Betyg på inlägget
2 Kommentarer
nyaste
äldsta flest röster
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Linnéa Öst

Jag kör papperssmakande varianterna också, varvat med de minttester jag lyckats korpa åt mig. Men woop woop, de är är verkligen dubbelfräscha!

Åsa Lindberg

Beauty Editors Edition låter spännande. Orginalet smakade inget vidare så kom mig aldrig riktigt för att testa trots att jag är enormt nyfiken.

Kicki Norman
Chefredaktör för magasinen Daisy Beauty och Daisy Beauty Professional samt för daisybeauty.com och daisybeautyprofessional.com. Se skönhetsbranschen med mina kritiskt granskande ögon, följ med mig på pressvisningar för spännande kosmetikanyheter och förenas med mig i förundran över och kärlek till beauty!

Mest lästa

0
Kommentera och berätta gärna!x
()
x