Team Bologna beautymyser på kvällarna

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Team Bologna går på Cosmoprof på dagarna och provar produkter på kvällarna: silkeskokonger och masker.

Miquras puppor.

 

Pupporna ger upphov till många roliga samtal.

 

Pupporna kokas innan användning. Då ”aktiveras” de.

 

Team Swedish Beauty på Cosmoprof (märk hur vi byter lagnamn dag för dag!) har mysiga hemmakvällar emellanåt. Då gör vi masker och beautypysslar lite i största allmänhet. Vi rengör oss med danska företaget Miqura som gör silkesbaserad hudvård. Miqura säljer silkespuppor som först kokas och sedan sätts på fingertopparna och skrubbas försiktigt över ansiktet. Yttersta lagret av pupporna består av aminosyrepackad silkestråd.

Sedan har vi testat några nya arkmasker som vi har fått med oss på olika håll på Cosmoprof. Vi har fått kämpa för våra varuprover – press har inte alls samma status här som distributörer – och så har vi köpt några roliga grejer också. Haul kommer!

Så här såg det i alla fall ut i söndags när vi kom hem efter en lång middag med goda viner och trevligt sällskap. När vi sedan var rena och färdigmaskade dansade Linnéa en bidédans, Sam hotade att slå henne med en tomat och jag skrattade så jag halkade på rumpan nedför vår jättebranta trappa. En perfekt kväll!

Veronica är guld värd.

 

Sam herrmaskar i mattsvart: Barber Pro Post Shave Cooling Mask (han knivrakade sig först).


In English: Cosy nights in with team Swedish Media at Cosmoprof Bologna.

Läs också:  Årets bästa brynprodukt Daisy Beauty Awards 2017
0 Kommentarer
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Kicki Norman
Chefredaktör för magasinen Daisy Beauty och Daisy Beauty Professional samt för daisybeauty.com och daisybeautyprofessional.com. Se skönhetsbranschen med mina kritiskt granskande ögon, följ med mig på pressvisningar för spännande kosmetikanyheter och förenas med mig i förundran över och kärlek till beauty!

Mest lästa