Gala-preppning Pågår

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

På onsdag smäller det! Då är det dags för den allra första galan i Daisy Beautys regi – Daisy Beauty Awards. Syftet med galan, förutom att bara träffa världens bästa folk och ha allmänt skitskoj, är att presentera vinnarna bland förra årets bästa produkter.

Undertecknad har suttit i juryn för Årets Bästa Rengöring och har tvättat och gnott som en iller för att komma fram till vem som presterar bäst. Det ska bli SÅ kul att se vinnarna i alla kategorier.

Hursomhelst. Gala går en ju inte på var och varannan dag så här pågår intensiv (nåja) preppning. I skrivande stund är jag klibbig i både håret och på kroppen på grund av dessa:

Olaplex hemmabehandling ska åtgärda min risbuske till hår och Vita Liberata Ten Minute Tan ska göra min hud lite mera gyllene så jag slipper strumpbyxor. Strumpbyxor gör alltid så jag får ont i magen och sväller upp som en ballong. No fun.

Båda ska verka i tio minuter men det gör inget om en sitter längre = match made in heaven.

Fråga ej vad jag ska göra med naglarna pga de är i totalt kaostillstånd. It’s true. Tremendous kaostillstånd.

Och kläder håller jag på att slita mitt hår över. Jag har tre klänningar att välja mellan. Poor me. Outrageous. Antingen kommer jag blinga som ingen blingat before eller kommer jag vara Marilyn-wannabe eller kommer jag i ett lite mera blygt glittrigt fodral. Ish. Det roliga är att ingen av klännngarma har kostat mer än 199 kronor. In fact kostade en av dem 30 kronor. I’m the Queen of Fynd. It’s true. The best Queen. Huuuuge queen.

Läs också:  Veckans recap #111 - Augusti favoriter
0 Kommentarer
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Camilla
Bra behöver inte vara dyrt. Måste billigt vara sämre? Vad är egentligen prisvärt? En blogg om beauty för oss med mindre plånböcker eller större ekonomiskt tänk.

Mest lästa