Dagen jag fick hybris – Är tydligen hårgeni?

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Jag vill på inget vis uppmuntra folk till att misshandla sitt hår så som jag gör och jag vill inte bidra till att Lex Smulsex inte efterföljs. Ni fattar kanske att det kommer ett stort MEN nu? S’atte – MEN! Ni skulle aldrig kunna tro vad Toni & Guy’s Creative Director Simon Raby sa om mitt hår! [infoga dramatisk musikslinga]

Han sa:

1) ”I love your hair colour, where did you get it?” Eller nåt liknande, var så uppstressad av social fobi så minns ej ordagrant. Jag ba: At home, I used a Mood colour. Med massiv skam i rösten. Men han sa att det var ”very good” och att han ”really liked it” medan han synade mina hårrötter. Sedan fick han sänka stolen några hack pga att jag växte så pass.
2) ”You have great hair, like perfect and I adore you”. Okej, så sa han inte alls. Men han komplimenterade mitt hår på något vis, utöver färgen. Jag ba: I cut it myself, I should be hairdresser, no? Förutom att jag inte erkände utan bara fnissade nervöst och sa ett thank you på inhalation (alltså, orden jag använder nu – finns de ens?) och sedan började han platta (!) mitt egenhändigt karvade hår och jag tänkte att snart kommer ett passionerat ilskeutbrott pga horribel hårklippning. MEN DET GJORDE DET INTE! Och mitt hår såg riktigt bra ut plattat fast jag har klippt mig själv. Like, who knew?!

Ovan: Direkt efter stylingen.

Ovan: Lite tipsy toaselfie med egenhändigt re-stylat hår pga storhetsvansinne. Looken skulle ju vara edgy liksom. Vad är mer edgy än detta?!

Läs också:  Daisy Beauty Expo 2017 - M Picaut lanserar Hydra Lagoon Overnight Mask

Tilläggas bör att det var flera som inte kände igen mig i rakt hår, att jag fick SÅ mycket beröm för stylingen (Simons dvs.) och att jag är typ sämst på att platta mitt hår och det här är därför cirka enda gången ni får se mig så här edgy and fab. Förutom att jag har några bilder på kameran som inte har redigerats än, så eventuellt att jag bjuder på mer ögongodis i ett framtida Daisy Beauty Expo-inlägg. Tills dess – håll till godo!

ps. Simon använde enbart hårspray i mitt hår när han plattade. Han sektionerade upp det, sprayade varje sektion var för sig och plattade direkt efter. Jag frågade om det var värmeskydd, but no – hårspray. I torrt hår har inte värmeskydd någon verkan, sa Simon (fast på engelska) och jag blev så konfunderad att jag aldrig riktigt kom mig för att fråga varför. Tänker att han menade att om en fönar sitt hår så ska värmeskyddet användas då, pga föning almost always föregår plattning.

ps 2. Är tydligen på first name basis med Simon, men det är sånt som händer genier emellan.

0 0 röster
Betyg på inlägget
6 Kommentarer
nyaste
äldsta flest röster
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Lojs

Hahah din hybris är fantastisk och välbefogad!

Helen F

Härligt! Och du är supersnygg i håret!
Hur gör du när du klipper?

När jag plattar mitt annars i nacken väldigt lockiga hår, på hjässan lite mer höbal, så får jag alltid komplimanger för att jag är snygg i håret. vilken booster!

Men ack vad det är svårt att platta snyggt när håret liksom vill vara lockigt. Men det ser fixat ut och det är snyggare än en risig höbal.

Therese

Haha vad du är rolig! Då kan jag ju utnämna dig till min hårguru, för jag behöver all hjälp jag kan få!

Elin Fagerberg

Hahaha! Underbart! Och du är så j-kla snygg! Kram

Hilde

Hahaha, I cut it myself, I should be hairdresser, no? 😀 Du är för härlig! Har du plattat håret själv nu?

Karin

Hahahahah åh jag älskar att ha fått en egen lex!!! Samt ja ditt hår är ju faktiskt fantastiskt. Dock alltid snäppet roligare att få höra det från ett proffs. Dock visst är man rädd som fan för frisörer och deras vrede mot slitna hårtoppar hahah

Camilla
Bra behöver inte vara dyrt. Måste billigt vara sämre? Vad är egentligen prisvärt? En blogg om beauty för oss med mindre plånböcker eller större ekonomiskt tänk.

Mest lästa

0
Kommentera och berätta gärna!x
()
x