Fredagsvideo; The Parisian take on Lip Art

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Har ni koll på lip art trenden? Ni kanske gör det utan att veta vad det är till och med? Jag som är galen i läppstift gillade denna lilla filmen med Lisa Eldridge for Lancome en hel hög.

Lip art är vad jag förstår olika tekniker där mer än en nyans används på läpparna. Jag är även så himla nyfiken på Lancomes nya läppstift, för Lisa har avslöjat att hon fått formulera sin absoluta favoritnyans. Detta avslöjade hon i Face to face som är Fleur de Force nya serie på Youtube. Den kan du spana in här om du är nyfiken. Om du inte vill titta kan jag avslöja att det är Lancome Le Rouge Absolu i nyansen Idole som är hennes favorit.

lip art

Det kommer alltså 3 olika finish på Le Rouge Absolu, och dessa är matte, cream och sheer. Jag kan se att Kicks fått in cream och sheer, men inte matte vad jag kan hitta.

Nu till videon och många bra tips

https://www.youtube.com/watch?v=4QjIKKCj9qs

 

Jag har alltid applicerad lipliner innan rött läppstift, så nu måste jag testa tvärtom. Lärde du dig något nytt?

Läs också:  Ny sminkserie från Apoliva!
0 0 röster
Betyg på inlägget
4 Kommentarer
nyaste
äldsta flest röster
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Lena

Jätteintressant inlägg! Kollade även intervjun med Lisa. Är lite dålig på att experimentera med läppstift. Har fullt sjå med att hålla det lilla jag sätter på, snyggt en hel arbetsdag. Var faktiskt precis på g att rådfråga dig om läppstift. Söker ett klassiskt rött att matcha mitt OPI Apple Red med. Har MAC Cherry läppenna, men hittar inget bra läppstift från MAC. De flesta röda är Matta och dessa är ganska torra. Sen finns Creemsheen och Lustre, men jag vill ha ett mer täckande. Provade GA Maestro Lip 400 efter jobbet igår. Blödde dock ganska snabbt samt blev lite mattare… Läs mer »

Lena

Tack för svaren Hilde. Då skall jag nog våga mig på Diors. Guerlains läppstift måste jag kolla på nästa gång jag passerar Sephora. Har haft span på deras solpuder ett tag också. /Lena

Hilde
Hudvårdstokig lyxnorska utan skam.

Mest lästa

0
Kommentera och berätta gärna!x
()
x