African Paradise Body Conditioner från Lush

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

African Paradise Body Conditioner från Lush har jag haft hemma länge. Den används de dagar jag är lat och inte orkar smörja mig efter duschen.

African Paradise Body Conditioner

Precis som så många andra produkter från Lush kommer African Paradise Body Conditioner i en svart plastburk med skruvlock. Inte något vidare praktiskt, alls faktiskt, men här används de ju ur miljösynpunkt. Man kan samla ihop ett antal tomma, tror det är fem stycken, och få en färsk ansiktsmask. Så återanvänds burkarna. Men man får vara försiktig när man använder den så inte locket eller burken slinker ur händerna.

African Paradise Body Conditioner

African Paradise Body Conditioner doftar lite kryddigt men samtidigt lite blommigt. Den innehåller bland annat sheasmör, kakaosmör, moringaolja, mangojuice och frangipani absolut. Aloe vera och mandel finns också bland ingredienserna. Jag gillar doften, det känns som en varm kram när man smörjer in sig med den. Dessutom är den så smidig att använda

  1. Stänger av duschen, de gånger jag inte fryser för mycket.
  2. Smörjer in mig med African Paradise Body Conditioner.
  3. Sköljer av överflödet, i vissa fall duschar jag en stund till.
  4. Stänger av duschen och baddar huden torr med handduk.
  5. Klart!

Till skillnad från den här så känns African Paradise verkligen återfuktande och jag känner inget behov av att smörja mig när jag duschat klart. Det jag märkt är att om man torkar huden hårt eller för kraftigt med handduken så ”försvinner” en del av den och man känner sig inte lika återfuktad. Men det är ju inte direkt något problem att badda istället.

Läs också:  Sol de Janeiro - lika hett ett år senare?

En burk på 225 gram kostar ca 369 kr. Gillar ni in shower lotions eller inte? 

This is an old favourite that I haven’t mentioned before. I use this instead of a body butter or lotion after showering. I apply this in the shower on wet skin and then I rinse it off with water. And after I just past myself dry and I’m good to go. Such a nice product. The scent is warm and a bit spicy and flower-ish.

0 Kommentarer
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Linda Ramberg
Hudterapeut och makeupartist.

Mest lästa