Nylansering av Label M

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Igår var jag på event med Label M som gör en nylansering. Några av storsäljarna finns fortfarande kvar men med uppdaterad formula och miljövänligare förpackningar. Diamond Dust finns t.ex. kvar.

Label M grundades 2005 av Toni Mascolo och Sacha Mascolo-Tarbuck (Toni från Toni & Guy och hans dotter). Nu har de nylanserat med en ny och förbättrad produktserie. Den nya designen och loggan känns snygga och stilrena. M:et står för grundarnas efternamn, Mascolo. 

nylansering av label M
Ny design på flaskorna.
nylansering av label M
Så här ser den nya loggan ut.

Brittiska Label M är officiell samarbetspartner med London Fashion Week och London Fashion Week förekommer även i loggan (på M:ets högra ben). Alla Label M produkter testas av TONI&GUY International Artistic Team och utvalda TONI&GUY salonger för att leverera högsta möjliga kvalitet och för att kunna möta alla de behov som du som kund har. Produkterna är könsneutrala och ska passa alla åldrar.

nylansering av label m.
Frisörer hos TONI&GUY Stockholm fixade under kvällen håret på modeller med produkter från Label M.
hår
Lockar på gång. Fyra av de fem modellerna stylades med olika varianter av lockar. 

frisör modell toni & guy

Alla modeller
Här är alla gårdagskvällens modeller samlade på samma foto. 
favorit
Min favorit av frisyrerna igår. Trots läskiga spindlar. På bilden ovanför denna (den med alla modellerna samlade på ett och samma foto) kan du se hur frisyren såg ut framifrån.

Under gårdagskvällen bjöds det självklart även på hårinspiration skapat av frisörerna på TONI&GUY här i Stockholm. Jag blev väldigt förtjust i uppsättningen med hårspännena som ser ut som spindlar. Lite konstigt kanske med tanke på att jag är avskyr spindlar. Jag vet att vi inte har några farliga spindlar i Sverige och att min rädsla inte är rationell. Kanske gillade jag uppsättningen för att den stack ut bland de övriga lockiga frisyrerna? 

Läs också:  Beautylish Lucky Bag 2016

Nu ser jag fram emot att bekanta mig lite med nya Label M:s produktsortiment. 

5 3 röster
Betyg på inlägget
2 Kommentarer
nyaste
äldsta flest röster
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Mia

Vad spännande. Och vilka snygga frisyrer. Jag älskar lockigt hår. Mvh mia.

Åsa Lindberg
Indie och mainstream.

Mest lästa

0
Kommentera och berätta gärna!x
()
x