Veckans ”meh” är It Cosmetics Bye Bye Makeup 3-in-1 Makeup melting cleansing balm

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Ett ”meh” är när något inte är dåligt men inte heller bra. It Cosmetics balmrengöring är just meh.

Det är enkelt att recensera, blogga och skriva om något som är jättebra. Eller jättedåligt. Men faktum är att de flesta produkterna ska bedömas som medelbra, det är liksom det som är ”medel”. Så jag ska bli bättre på att berätta om mediokra produkter. Idag är det dags: It Cosmetics Bye Bye Makeup 3-in-1 Makeup melting cleansing balm.

It Cosmetics Bye Bye Makeup 3-in-1 Makeup Melting Cleansing Balm.

 

Jag blev nyligen ombedd att säga något om It Cosmetics Bye Bye Makeup 3-in-1 Makeup melting cleansing balm och påmindes då om dess existens. Jag hade sånär glömt bort den, eller kanske förträngt, eftersom det är en produkt som det inte finns så mycket att säga om.

Det är en nyhet – en nyhet som du inte behöver bli det minsta upphetsad över. Den är samtidigt inte så dålig att jag slänger den innan jag har använt upp den. It Cosmetics Bye Bye Makeup… är själva definitionen av ”meh”.

Rengöringsbalmet från det L’Oréal-ägda 40-plusmärket tar bort mycket smink men inte vattenfast. Balmet har en sorbet-konsistens som smälter till fett smör på huden och lämnar en oljig känsla efter sig. Andrarengöring rekommenderas.

Den doftar sprött av ros – gillar man ros så är det en fantastisk doft! Jag antar att parfymeringen ska understryka det faktum att nyponrosolja är en marknadsförd ingrediens.

Läs också:  Rengörings gel med spirulina extrakt som ska ge lyster

Det är en typisk medelbra produkt, som jag inte skulle rekommendera till någon men heller inte avråda från.

Vill du ha ett rengöringsbalm med sorbetkonsistens så rekommenderar jag Sunday Riley Blue Moon Cleansing Balm. Den är tre gånger så dyr per milliliter men 20 gånger så bra!

It Cosmetics Bye Bye Makeup 3-in-1 Makeup melting cleansing balm kostar 420 kr och väger 100 gram.

In English: A mediocre cleansing balm.

0 Kommentarer
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Kicki Norman
Chefredaktör för magasinen Daisy Beauty och Daisy Beauty Professional samt för daisybeauty.com och daisybeautyprofessional.com. Se skönhetsbranschen med mina kritiskt granskande ögon, följ med mig på pressvisningar för spännande kosmetikanyheter och förenas med mig i förundran över och kärlek till beauty!

Mest lästa