Sneak peek! Daisy Beauty 1 2022

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

På tisdag kommer nya numret av Daisy Beauty i butik men du kan beställa det från oss redan nu. Det vill du inte missa!

Hör nu så mycket härligt du hittar i tidningen!

 

Med mellostjärnan Klara Hammarström, vårens HÄRLIGASTE trendrapport och ett reportage om hur du blandar hudvård för att få bättre effekt (och undvika hudskador!) så är Daisy Beauty 1 ett nummer du INTE vill missa!

Dessutom får du veta alla vinnarna i DAISY BEAUTY AWARDS! (Samtliga finalister hittar du här.) Vi har också testat penn-behandlingar på salong som lovar dig jämnare hudstruktur, jämnare hudton, spänstigare och fylligare (plumpad) hud.

Insider info: en av fyra är INTE värd pengarna.

Du som har glasögon får inspirerande sminkbilder (Tips! Snåla inte med färgen!), vi reder ut vad ”Clean Beauty” egentligen är och vem begreppet gynnar, och så får du den kompletta listan över de bästa färgande fuktkrämerna.

Daisy Beauty är tidningen som hjälper dig lägga pengar på rätt saker! Vi kan (nästan) allt om beauty och delar med oss av våra bästa tips. Hos oss hittar du både Sveriges och världens främsta skönhetsexperter som analyserar, tipsar och avråder. Vi hjälper dig att minska antalet felköp i badrumsskåpet!

Du beställer ditt ex här! (Fri frakt.)

In English: Sneak peek on the new issue of Daisy Beauty! In stores on Tuesday.

Läs också:  Klara Hammarströms stekta ägg och min egna parfym från Collect and Bottle i februari 2022
0 Kommentarer
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Kicki Norman
Chefredaktör för magasinen Daisy Beauty och Daisy Beauty Professional samt för daisybeauty.com och daisybeautyprofessional.com. Se skönhetsbranschen med mina kritiskt granskande ögon, följ med mig på pressvisningar för spännande kosmetikanyheter och förenas med mig i förundran över och kärlek till beauty!

Mest lästa