Hallå, du som älskar snygga läppstift!

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

La Bouche Rouge är franska för ”röda läppar”, och namnet på läckert lyxiga läppstift.

Gårdagens snabba på stan-runda slutar på Cow Parfymeri. Vad skådar mitt norra öga om inte ett (för Sverige) helt nytt läppstiftsmärke. Lansering: 9 februari, så snacka om att lysa upp vintermörkret!

Mitt första (och enda) La Bouche Rouge-stift nyper jag London för drygt två år sedan (pre-Covid, om ni minns). Kicki Norman och jag är på jobbresa, trålar runt på Harrods skönhetsgolv och går förbi La Bouche Rouge. Tvärnitar, för här ser vi något extra: rader av åtråvärda nyanser från blekaste ”naked lip” till bärigt mörkrött. Okeeej, vi har båda väldigt många läppstift har ändå plats för ännu ett heeelt perfekt som inte liknar något vi redan äger. 

La Bouche Rouge Ja, ja. Öst blir ofta ”Ost”…

Från La Bouche Rouge väljer du först stift, sedan färg på den konst(?)läderklädda hylsan (som du kan få präglad). Du köper alltså ETT stift och EN hylsa och hugger en refill när favoritfärgen är slut. Eller, så låter du fler stift ambulera i snygghylsan, allt efter humör. Refill ligger i tiden, precis som möjligheten att ge hylsan en personlig touch. Hermés är ett annat lyxmärke som har ett eget refill-system. 

Wenche Hughes, en av Cows ägare berättar att La Bouche Rouge gjuter läppstiften i återanvända metallformar, därför är de inte helt superslätt formade. Stiften har aldrig loggor och mönster eftersom stämplar 1/ görs av silikon och 2/ har mycket kort livstid, och sedan måste kasseras. Här handlar det om ekotänk, i minsta detalj.

Läs också:  Två nya och lyxiga röda läppstift med personlig touch

Hur stort hål i plånkan det blir? Aj aj aj! Läppstift och hylsa går på runt 1200 kronor, så det är inte direkt gratis. Det här kräver förstås en medveten, välbeställd shoppare som uppskattar lyx, och som hittar favoritfärgen just hos La Bouche Rouge. Men åh, känslan!

Tyvärr har jag nu insett att LBR också har ögonskuggepaletter. Och mascara. Och penslar. Och de finns i Sverige. Allt med samma höga villhöver-faktor. Oj oj.

 

5 5 röster
Betyg på inlägget
3 Kommentarer
nyaste
äldsta flest röster
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Åsa Lindberg

Spännande. 🙂

Åsa Lindberg

Snygga! Nu blev jag ju nyfiken på hur paletterna ser ut!

Linnéa Öst
Beauty med krut i.

Mest lästa

0
Kommentera och berätta gärna!x
()
x