Veckans naglar i höstfärger från Depend

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Veckans naglar hostfarger fran Depend
De här två lacken har jag kört den senaste veckan. Obs att bilden togs innan jag städat upp kring naglarna pga exalterad över resultat. Båda från Depends nya höstkollektioner. Reflecting Pond från 7Day-höstkollektionen och nr. 5041 från den fantastiskt fina HOLO Fantasy-kollektionen. De är båda svåra att fånga på bild pga djup och färgomfång.

Reflecting Pond är en härligt mustig tealfärg med metallisk finish. Två lager täcker helt och med det tillhörande överlacket (köps separat) får du snyggt glossiga naglar som håller färgen gott och väl i en vecka (åtminstone på mina naglar).

Idag har lacket suttit precis en vecka och det enda som syns är utväxt närmast nagelbanden och lite, lite avskavning på högst upp på tippen på några av naglarna. Plus att den där allra glossigaste finishen har lagt sig något, men det rekommenderas att överlacket bättras på för att bibehålla det glansiga. Jag ska tillägga att mina naglar är mina främsta verktyg. De får agera skruvmejsel (true story), paketöppnare och tejppillare åt hela familjen osv osv osv.

Hololacket nr. 5041 från HOLO Fantasy-kollektionen är målat ovanpå Reflecting Pond i ett lager. Den mörka basen ger den extra djup och svärta bland hologlitterkornen. Jag har använt 7Day-överlacket även ovanpå denna och det funkade finfint.

Läs också:  Depend o2 Time to Sparkle

HOLO Fantasy-kollektionen har mera som tätt spridda hologlitterkorn än rena regnbågar i sig. Holoeffekten syns mest i direkt solljus eller under lampa, men är riktigt fin. För dig som minns Depends senaste hololack i miniflaskorna kan det vara bra att veta att holoeffekten var starkare och mera åt rena regnbågshållet i dem än i den här nya kollektionen.

Med rena regnbågar menar jag, för övrigt, att det sprider sig hela regnbågar över nagelns yta när du vinklar naglarna. Skillnaden här är att HOLO Fantasy-lacken istället innehåller hologlitter som gör att de enskilda glitterkornen skiftar i regnbågsfärger, men inte i hela regnbågar över nagelns yta. Det finns en term för det, men min hjärna samarbetar inte just nu.

Jag är förälskad i båda de här lacken och kombinationen av de två blev så lyckad. Jag kan varmt rekommendera att du målar hololacken ovanpå ett mörkare lack för att få extra djup i basfärgen. Så snyggt!

Vad har du på dina naglar just nu?

English:
I have worn these two nail polishes from Depend this past week. A metallic teal blue called Reflecting Pond and a beautiful holographic green called no. 5041 (applied on top of Reflecting Pond which gave it more depth). I am completely in love with them and I think the combination of the two worked out so well. 

What are you wearing on your nails right now?

0 0 röster
Betyg på inlägget
4 Kommentarer
nyaste
äldsta flest röster
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Mia

Tog igår bort shellacfärgen ”Future Fuchsia” som jag burit under min semester. Ersatte med genomskinligt blankt lack, ska på begravning imorgon så det kändes inte läge för att gå ”all in” med nån alltför skrikig färg. Lutar dock åt något blått sen. 🙂

Anna

Plockade precis bort Essie Off Tropic med en glittergradient med Ciate Confetti 🙂

Camilla
Bra behöver inte vara dyrt. Måste billigt vara sämre? Vad är egentligen prisvärt? En blogg om beauty för oss med mindre plånböcker eller större ekonomiskt tänk.

Mest lästa

0
Kommentera och berätta gärna!x
()
x