Kicks har nu lanserat sitt senaste släpp – Flaer!

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

”Kicks gör om och gör rätt”, eller ja de förnyar i alla fall. Nya märken kommer nu ta över deras hyllor i butiken och ett av deras senaste släpp är borstmärket Flaer.

Flaer är verkligen en snackis! Ända sedan jag var och kände på borstarna senast jag var i Stockholm har det tisslat och tasslats bakom kulisserna i beauty Sverige. Jag kan dessutom erkänna att det har varit värt väntan på dessa borstar. De är nämligen helt magiska!

Här nedanför ser ni hur borstarna kommer förpackade, i otroligt lyxiga zippåsar. Lite för mycket för en annan, och kanske onödigt till och med. Men för en annan kanske det är pricken över i:t.

Flaer är som sagt ett märke som kicks tagit fram och det är en kollektion med över 40 olika borstar. Dessa borstar finns i mängder av olika varianter, allt för att du ska kunna lägga din makeup perfekt.

Dessutom kommer det flera dubbeländade borstar, vilket kommer mer och mer.

Det betyder att du får två olika borstar i en, tex foundationborste och concealer borste. Men man ska ju precis som i vanliga fall inte snöa in sig för mycket på vad borstarna egentligen är till för. Ingen eller inget säger att du inte kan använda din borste till precis vad du vill, en bronzerborste funkar till puder och en highlighterborste funkar till blush.

Läs också:  Ny somrig blomdoft direkt från Rituals senaste kollektion

Jag har fått testa 4 av Flaers borstar och de är följande.

Först ut måste jag säga att alla borstar är otroligt mjuka, de är veganska och hela produktionen är anpassad med största möjliga hänsyn och respekt för miljö. Men mjukheten på stråna är något över de vanliga, det är svårt att jämföra men om du känner till textilier och päls skulle jag säga angora kanin i mjukhet.

Själva skaftet är gjort i plast men känns väldigt bastant och lyxigt i sin design. De har också rätt bra längd i skaftet vilket gör att den ligger bra i handen och samtidigt ger lite tyngt vilket jag personligen föredrar.

Flaer

Resultatet är därför helt slående fint. Jag skulle verkligen rekommendera detailed setting brush som jag använt både till puder under ögonen men framförallt till highlighter.

Den snedställda borsten ger också den perfekt fint resultat med blush på kinderna och kan tänka mig att den också är perfekt för en kallare bronzer som contouring.

Kul släpp och SÅ roligt att de verkligen håller måttet. Prislappen är om kring många andra kända borstmärken och känns helt rätt hänemot kvalitén på borstarna. 

Läs också:  Nu har jag hunnit landa efter Daisy Beauty Expo 2021
0 Kommentarer
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Josefin Carlstrand
JOSEFINS ÖGONBLICK – makeupartisten från Göteborg.

Mest lästa