Finbesök av Arga tanten och Budgie

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Budgie lanserar hudvård. Det försöker jag och Linnea Öst ta till oss på olika sätt.

Jag berättade häromdagen att Kicks öser ut egna varumärken. Vecka 33 lanserar exempelvis hårvårdsmärket Budgie hudvård: 14 produkter (varav väldigt många masker) i gula och syrénlila förpackningar.

Med pressutskicket medföljer bland annat ett lila, fluffigt pannband.

För 3-åringar. Pannbandet är så litet att det visserligen går på mitt hyfsat lilla huvud men sitter så hårt att jag får ont i huvudet. (Det passar för övrigt ännu sämre på Linnea.) Det gör så klart ingenting, eftersom det inte är något som vi behöver testa för jobbets skull, utan vi fick oss bara ett gott skratt!

Har stuckit till landet, om du undrar varför jag är så uppklädd och uppsminkad.

 

På andra sidan bordet sitter Linnea och upprör sig över Budgies hudvårds typografi. Texten på burkarna är så liten att ingen annan än en hök eller en skarpögd 20-åring kan läsa den.

Den är extremt svårläst redan i dagsljus och just nu har vi skymning. Så det som lyser på bilden nedan är tyvärr inte flitens lampa. Det är heller ingen talgdank som just har gått upp (I wish!)… Det är Arga tanten som har lånat Sams pannlampa.

Linnea ”Arga tanten” Öst är varken hök eller 20.

 

Texten på pressreleasen är för övrigt lika liten så vi letar nu även ett förstoringsglas för att kunna se priserna. Läsandet blir inte lättare av att texten är ljuslila på vitt papper. (Du som har jobbat med formgivning vet vad jag menar!)

Läs också:  Jag podcastar med Linnea ”Arga tanten” Öst och testar Hudas hakmask, The Ordinarys blodmask, Foreo Luna 3, Spindelsvens palett och världens dyraste solkräm (?)

En helt vanlig adrenalinstinn lördagskväll för jobbälskande skönhetsredaktörer med tokiga arbetstider och tokiga idéer!

Produkterna verkar väldigt spännande och självklart ska vi testa dem! Håll koll på våra bloggar och så klart även bland våra recensioner.

Anledningen att Linnea och jag beautyhänger på landet på en helg är att vi ska spela in ett podcastavsnitt där vi testar 5 skönhetsprodukter som är väldigt populära och omtalade. Det kommer du att kunna höra inom en mycket snar framtid!

Men så länge behöver du inte vänta på att höra min ljuva stämma! Imorgon bitti kommer ett helt annat podcastavsnitt, där du får lära dig om hållbarhet, mica, cellofan och green washing. Gäst i Daisy Beautys söndagsmask är då Aftonbladet-journalisten Agneta Elmegård som specialiserat sig på just hållbarhet.

In English: Enjoying a co-working space with my funniest co-worker.

0 Kommentarer
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Kicki Norman
Chefredaktör för magasinen Daisy Beauty och Daisy Beauty Professional samt för daisybeauty.com och daisybeautyprofessional.com. Se skönhetsbranschen med mina kritiskt granskande ögon, följ med mig på pressvisningar för spännande kosmetikanyheter och förenas med mig i förundran över och kärlek till beauty!

Mest lästa