Sotsvart mascara som ger långa fransar och definierade ögon

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Som jag nämnde häromdagen, började det bli dags att byta till ny mascara. Sedan en vecka tillbaka använder jag därför nu Bobbi Brown Smokey Eye Mascara. Bobbi Brown är ett märke som har gått lite under radarn hos mig, vilket är synd, för de produkter jag har testat har alltid varit av god kvalitet.

Bobbi Brown Smokey Eye Mascara är inget undantag. Det är en kolsvart mascara som är mjuk och krämig. Jag märker inga fibrer i den, men trots det är det enkelt att få längd och lite volym på fransarna. Om man som jag gillar när fransarna nästan klumpar sig, blir man kanske aningen besviken – det är omöjligt att få klumpar eller fransar som klibbar ihop sig med Bobbi Brown Smokey Eye Mascara.

 

Bobbi Brown Smokey Eye Mascara.

 

Namnet Smokey Eye förstår man redan vid första användningen. Mascaran fäster nämligen väldigt bra på fransarna, även långt ner på fransraden, vilket ger en lite sotad effekt. Jag har aldrig upplevt en mascara som definierar ögat så bra som Bobbi Brown Smokey Eye Mascara gör. 

 

 

Mascaran är inte vattenfast, men sitter ändå på plats hela dagen. Den varken smular eller lämnar mörka ringar under ögonen. Med dubbelrengöring är den enkel att ta bort, men när jag var på ansiktsbehandling tidigare i veckan blev det tydliga rester under ögonen efter en enkel rengöring.

Läs också:  Fredagsvideo; 5 användbara sminktips

 

Smokey Eye Mascara gör mig nyfiken på fler produkter från Bobbi Brown.

 

Det här är en väldigt bra mascara för den som gillar sotsvarta och mjuka fransar med mycket längd. Den är helt klumpfri och ger snyggt definierade ögon. Bobbi Brown Smokey Eye Mascara kan kräva dubbelrengöring eller ögonmakeupremover för att tvättas bort helt, för den sitter ordentligt fast på fransarna. Jag blir verkligen nyfiken på fler produkter från Bobbi Brown, för den här mascaran är toppen!

5 1 röst
Betyg på inlägget
2 Kommentarer
nyaste
äldsta flest röster
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Catharina

Köpte denna efter att ha läst om den här hos dig. Fullkomligen ÄLSKAR den! Kommer säkert prova andra mascaror för, hey, är väl ändå lite kul att prova. Ändå så nöjd att ha hittat en som jag kan återgå till om/när dom andra inte klarar kraven. Tack för tipset!

My favorite beauty
Skönhetsbloggare som skriver om hudvård, smink, shopping, naglar, behandlingar, favoritprodukter och allt som ryms i beautyvärlden.

Mest lästa

0
Kommentera och berätta gärna!x
()
x