Paris, Cha Ling, Estée Lauder och vänstra stranden

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

När jag och Arga tanten åker till Paris ser det ut så här första dagen!

Gårdagen var vår första dag i Paris. Vi åt saker, gjorde en instastory om handbagage-beauty (se @daisybeautymagazine på Instagram) och gick igenom hela lyxvaruhuset Le Bon Marché samt tittade in på ett apotek. Jag köpte en Cha Ling-parfym, en Roger Gallet-deodorant, Estée Lauder-smink, en solhatt och två par skor. Dagen var vigd åt ”den vänstra stranden”, det vill säga de centralaste delarna av den södra sidan av floden Seine, medan Champs Elysées och de stora varuhusen på Boulevard Haussman får vänta till i eftermiddag och imorgon.

Sedan åt vi god middag med goda vänner och sov åtta och en halv timme. Jag har tidigare pratat om att jag sover bäst när jag inte är hemma i vardagen, och tydligen gäller samma för Arga tanten. Vi blev båda förvånade när vi sladdade in till hotellfrukosten precis när den stängde…

Nu beger vi oss ut på nya äventyr! Vänstra stranden ska kammas igenom igen och ikväll blir det middag på en restaurang som ligger precis vid Louvren!

I taxi till hotellet.

 

Arga tanten blir gla, när hon får äta fois gras! (Obs att det rimmar.)

 

Grått väder och vackert.

 

Hittade te-baserade varumärkt Cha Ling, ett lillasystermärke till Guerlain.

 

Såg världens finaste fåtölj i Paul & Joes skyltfönster.

 

Varumärkesvatten och en Armani Spritz med varumärkeste på Emporio Armani Café.

 

Hos Armani får handväskan ett eget bord på toaletten. Flott skare va!

 

 

På Estée Lauder-disken hos Le Bon Marché visade det sig att Lauder fortfarande gör makeup. Vem kunde tro det? Inga svenska journalister, i alla fall.

 

 

Jag har köpt sko-tofflor från Dries van Noten.

 

 

In English: Paris is perfect for enjoying food, beauty and friendships.

Läs också:  Så mycket nytt... - vad vill ni se först?
0 0 röster
Betyg på inlägget
2 Kommentarer
nyaste
äldsta flest röster
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Clara S

Ska bli kul att se fler inlägg från resan!

Och appropå Estée Lauder. Har fått dille på parfymen bronze godess (endast efter att ha LÄST om den). Men den finns INGENSTANS i min stad att lukta på :'( buhu.

Är sugen på en riktigt somrig doft i stil med bronze godess men har inte kommit på någon!

Har du tips?

Mvh Clara

Kicki Norman
Chefredaktör för magasinen Daisy Beauty och Daisy Beauty Professional samt för daisybeauty.com och daisybeautyprofessional.com. Se skönhetsbranschen med mina kritiskt granskande ögon, följ med mig på pressvisningar för spännande kosmetikanyheter och förenas med mig i förundran över och kärlek till beauty!

Mest lästa

0
Kommentera och berätta gärna!x
()
x