Clarins Instant Light Lip Comfort Oil

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Clarins Instant Light Lip Comfort Oil lanseras nu i fyra nya nyanser. Jag har två av dom, rosa Candy och orangea Tangerine.

Clarins Instant Light Lip Comfort Oil

Clarins Instant Light Lip Comfort Oil är en vårdande olja/glans. De ska ge läpparna fukt och skydd. Innehåller växtoljor från jojoba, hasselnöt och mirabelle-plommon. Ger subtil färg. En flaska innehåller 7 ml och kostar ca 189 kr.

Applikatorn är av doe-foot modellen men ganska så stor. Den är mjuk och skön på läpparna. Oljan känns som en blandning mellan glans och läppbalsam. Väldigt lik deras instant light natural lip perfector. Doften är ganska tydlig, inte jobbig men tydlig. Den är också olika på Candy och Tangerine. Jag tycker inte att de doftar enligt namnen, svårt att säga exakt vad de doftar. Inte illa på något sätt.

De är väldigt lika instant light lip perfector överlag, de känns återfuktande och sköna. Inte alls klibbiga, sitter inte kvar överdrivet länge. Dricker man eller äter något är det borta i ett naffs.

Kortfattat ett skönt återfuktande läppe för de som inte vill ha så mycket färg men vård. Jag gillar utformningen, även om en tub känns mer hygienisk. Förpackningen känns lite lyxig, plus för det. Har ni testat Clarins Instant Light Lip Comfort Oil?

Clarins Instant Light Lip Comfort Oil in Candy and Tangerine. Nursing lip balm/oil/gloss with just a touch of color. Perfect for us that want’s something nursing but not just a balm. 

Läs också:  Såhär vaknar du till på morgonen
0 Kommentarer
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Linda Ramberg
Hudterapeut och makeupartist.

Mest lästa