JAG ÄR FÖREVIGAD I LACKRYL!

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

JAG ÄR FÖREVIGAD!!
Detta är helt otroligt! Tina Christander, denna eldsjäl inom nagelvård, har dedikerat ett helt nagellack till mig! TILL MIG!!! I EN SKITSNYGG FÄRG!!

Tina driver företaget L.Y.X Cosmetics och de har suceer som One-minute-nail, Lackryl och Lacqua under sitt paraply. Tina har kämpat, strugglat, jobbat SÅ hårt, blivit bränd, blivit blåst, blivit stämd (och vunnit!) och har hela tiden borstat av sig, ställt sig upp och kört på igen. Nyligen säkrade hon en superdeal med Åhlens och äntligen börjar hon få den cred hon rättfärdigt ska ha!

Och nu har hon tackat mig (!?) och gjort ett nagellack i världens bästa Lackryl – TILL MIG!!!

Detta är det sjukaste!!

Såhär skriver Tina på Facebook:

”Det finns fyra personer som jag vill hylla och tacka för att L.Y.X Cosmetics har kommit dit vi är i dag!! Dessa kvinnor har dessutom dom mest kritiska ögon och vågar sticka ut hakan för vad som är bra eller dåligt, rätt eller fel. Hade det inte varit för er hade jag gett upp för länge sen. 

Den första jag vill hylla och tacka är, Margaretha Johansson, du har jobbat så otroligt hårt och varit/är ett bollplank med ett öga för detaljer. Du peppade och orkade lyssna på alla samtal från mej när det blåste som värst! Du har gjort all design på alla våra produkter mm. Det är dessutom du som står bakom namnet LACKRYL. Du är verkligen en vän som jag önskar att alla hade!
Sen har vi min säkerhetsbedömare Marie Lodén, som dessutom har blivit en mycket god vän. Hade det inte varit för dej så hade företaget inte funnits kvar i dag! Här har jag nog mött min överman i envishet!! Du kan nog allt om hur naglar och akrylater fungerar efter vår sjukt tuffa resa mot en myndighet som hade bestämt sej för att vår produkt skulle bort från marknaden. Men det lyckades dom inte med tack vare dej!
Kicki Norman är nästa på tur att hylla och tacka. Hade det inte varit för dig så hade inte L.Y.X Cosmetics haft den uppmärksamhet vi har i dag! Du förstod att vi har en kunskap om det vi håller på med och att naglar är något vi brinner för. Du gav oss möjligheten att få åka till Rom och möta press och bloggare, vilket är få förunnat. Du gav mej flera sidor i din fantastiska tidning Daisy Beauty, att få berätta om den tuffa resa vi hade gått igenom. Du är en grym tjej som jag beundrar som attan!
Sist men inte minst ett stort tack till Krizz Norman på Daisy Beauty för att du e en så grym brutta som sprider en sån glädje omkring dej och är en fantastisk säljare som vet vad som är rätt att satsa på!

Mitt sätt att säga TACK till er, är att ni får alla en egen färg i Lackryl som har ert förnamn! Stort TACK till er alla❣️❣️❣️ Utan er hade vi aldrig orkat att kämpa!!
– Tina Christander, Grundare och ägare av LYX Cosmetics”

Och här är våra färger:

Och min fantastiska, djupt oxblodsfärgade vinter/höst/all-year-long nyans: KRIZZ <3

Tack bästa Tina för att du har gjort en sådan fantastisk grej för mig! Jag längtar tills lacket är på mina naglar och jag får ge dig en stor kram! <3

0 0 röster
Betyg på inlägget
2 Kommentarer
nyaste
äldsta flest röster
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
AnnaKarin

Grattis Grymt kul och så rätt ! Du om någon är värd detta Kram

Hilde

Men vad roligt med en alldeles egen nyans Lackryl.. Det är du värd <3

Beauty by K
En kvinna, 1000 tester. Och jag skojar inte ens. Det är verkligen 1000 tester! Krizz heter jag, aka "Beauty By K". Jag är en skönhetsfakir som ÄLSKAR behandlingar! IPL, fillers, botox, fettsugning, cryo, laser, intravenöst eller icke-invasivt. I love them all! Efter behandlingar älskar jag hudvård, hårvård, ögonskuggor, mascaror, stylingprodukter, läppstift, nagellack och foundations. Ungefär i den ordningen om det inte kommer nåt sjukt häftigt typ CC-creams eller läppstift som håller i 16 timmar. Häng med vettja om du gillar skönhet, behandlingar och roliga produkter. Bloggen är den del av mig. En kvinna - 1000 tester. Det är inte lögn:)

Mest lästa

0
Kommentera och berätta gärna!x
()
x