2023 års bästa stylingverktyg för naturliga lockar

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Nu ska vi hoppa ner i ett utav mina favoritämnen igen. Nämligen hår och lockat hår. Det är ju verkligen en ”besatthet” som varit med under hela 2023 och som garanterat kommer att följa med under 2024 också.

För tänk att hår kan skapa sånna debatter. Det har ju nämligen varit året när både volym och naturliga lockar har stått på agendan. Där också målet har varit att ”vakna upp” såhär och slippa allt fuss med verktygen på morgonen. 

Det pratade jag också om i mitt inlägg om volym som kom i förra veckan. Läs gärna det här, om du missat. 

Jag må ha lockigt hår, nästan varje dag men anser mig ändå fortfarande vara lite utav en rookie.

Som ni kommer att se på bilderna här nedanför från 2023, har jag lite olika lockar. Jag har ju såklart testat en heeeeeeeel del verktyg och tekniker under året och idag ska vi prata om mina favoriter. Men då jag fortfarande anser mig vara en rookie. Har jag nog inte heller fått snitsen på allt och då också fallit tillbaka på några stående favoriter. 

stylingverktyg

 

Mina stående favoriter vet nog de flesta utav er vilka det är:

Läs också:  Lätta och mjuka lockar med Remington

stylingverktyg

stylingverktyg

En ny favorit jag hittade under 2023 var GHD duet styler, dock med ett saftigt pris strax under 4000kr.

Ni har sett mig använda den på daisy beautys instagram/tiktok under tidigt 2023. Det är nämligen en duo-styler som både torkar och stylar håret – samtidigt! Ja du hörde rätt. Du kan alltså styla håret direkt när du kommer ut från duschen utan några som helst problem. 

Det jag gillar mest med den är att plattorna är såpass breda att de också är optimala för dig med tjockare och längre hår. Den gör det enkelt att styla lätta och mjuka lockar som tillsammans med lite hårspray sitter en bra bit in på dagens!

Andra favoriter från året:

Läs också:  Remington Advanced Color Protect Intelligent Straightener

stylingverktyg

Här har vi mig i hissen, på gång ut någon gång under 2023. Lockarna ger ett naturligt resultat och för att få dessa naturliga lockar som just på bilden. Har jag använt min klassiska GHD styler, rullat upp några utav lockorna på toppen och i luggen på rulle. Låtit de svalna ordentligt och satt med hårspray.

Det finns så mycket mer jag hade velat prata om, så kanske att det blir ett inlägg till framöver. Vad var din go-to styler för lockarna förra året? berätta gärna!

0 Kommentarer
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Josefin Carlstrand
JOSEFINS ÖGONBLICK – makeupartisten från Göteborg.

Mest lästa