2020- Är jag redo för vad detta året har att erbjuda?

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

2020 står några timmar bort. Festen kan snart börja, glittret är redo, strumpbyxorna är än så länge hela. Ja kvällen kan snart ta en början för att sedan byta år. Vissa gillar nyår, andra inte. Jag älskar nyår på det viset att jag alltid känner mig så peppad på det nya. Min lista över saker jag vill bli bättre på eller ändra skulle likaväl kunna skrivas en dag i juni. Men på något vis så känns det som att året får ett avslut, och att en ny början får komma fram. 

2019-2020.

Detta året har vart tufft men bra, otroligt lärorikt för mig. Att utvecklas och att bli bättre på något kan vara roligt och ganska lätt, men även tufft och jobbigt. För min del så var det saker i mitt egna tankemönster och i mitt aggerande som jag fick arbeta på. Det har varit jobbigt och ifrågasättande från mig själv. Men jag skulle nog säga att det var nödvändigt att jag gjorde denna lilla resa för mig själv. Känner nu att jag tänker på ett helt annat sätt i vissa situationer och kan ta dom på ett annat sätt än vad jag tidigare gjort. 

2020- Löften?

Jag skriver sällan upp löften så som att jag ska äta på ett visst sätt, eller att jag ska börja träna 37 pass i veckan för att uppnå någon form av lista. Nej, jag gillar att skriva upp saker som kan utmana mig och något jag kan bli bättre på. Det är inga löften, utan mer som en påminnelse. Skulle nog kalla det för bucketlist-2020 istället för löften. Jag har både utmanande saker på listan, men även roliga saker som man lätt glömmer bort. Man ser en rolig aktivitet i Augusti och säger att detta ska jag testa. Sen glöms det bort och man kommer på det året efter när man ser det igen. Att få utvecklas och att bli bättre på något är en underbar känsla, det kan vara trögt att komma dit, men värt det i efterhand. Så även om du har små eller stora tankar, bara kör. 

Jag är mer än redo för detta året. 2019 gav mig måga utmaningar, men jag lärde mig så pass mycket av det så jag är glad att dom hände. 2020 jag är mer än redo, jag liksom förväntar mig storslagna saker. 

0 0 röster
Betyg på inlägget
2 Kommentarer
nyaste
äldsta flest röster
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Lotta

Gott Nytt År!

Sofie-Charlotts palett

Mest lästa

0
Kommentera och berätta gärna!x
()
x