De nya hårprodukterna som förenklar din vardag!

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

I veckan så lanserades två hårprodukter som snabbt klättrat upp på min lista över favoriter. Det finns lite olika anledningar till det och en av dom är att det är två produkter som förenklar din och min vardag. 

Det är gött med pampering och allt det där men ska vi vara ärliga så är det som man sträcker sig efter i vardagen det som är viktigast. 

kevin murphy blow dry wash and rinse kevin murphy blow dry wash and rinse
Kevin Murphy Blow.Dry Wash and Rinse 

Va? Är det bara schampo och balsam kanske du frågar dig? Ja och nej. 
Det är schampo och balsam som det handlar om men dom har egenskaper som gör att det förenklar en hel del. 
Schampot är sulfatfritt så för alla som är torra i hårbotten så är detta ett bra alternativ. Jag schamponerar mitt hår minst 2 gånger när jag duschar det för att få det riktigt rent och schampot rengör ordentligt. 

Balsamet har en krämig konsistens som verkligen gör håret mjukt och följsamt. Det gör håret mjukt utan att tynga ner vilket känns viktigt för mig alltid men särskilt när det är en produkt som är utvecklad just för föning. 

Jag gillar inte doften. Jag tycker inte att doften är hemsk men den är inte riktigt den doften som jag föredrar på produkter. En unisexdoft som har lite tyngre maskulina toner skulle jag säga. Det är ingen doft som hänger sig kvar dock och med tanke på hur mycket jag gillar dom i övrigt så skiter jag rent ut sagt i att doften inte faller mig i smaken. 

Läs också:  Natasha Denona - Förtjänar skuggorna hypen?

Vad är de då som förenklar vardagen med dessa produkterna? 

Dels så skyddar dom färgat hår vilket är något som de flesta faktiskt har idag. Schampot och balsamet har inbyggt värmeskydd. Det är så sjukt smidigt när man duschar en vardagsmorgon (jag hatar att duscha på kvällen) och man ska få iväg sig själv och barnen. Har inte riktigt tid och möjlighet att tänka på 100 olika produkter då. 
Jag har testat några andra schampon och balsam med värmeskydd men jag upplever inte att dom är lika bra som dessa är. 

Jag har inte testat produkterna och sett hur dom presterar med mina lockar än men det kommer jag att göra. Än så länge så har jag testat dom och fönat en riktigt snygg volymföning. Jag har också testat dom och bara fönat och plattat. Mitt hår har aldrig varit så platt så länge utan att tappa formen måste jag säga. Är sjukt impad. Har använt mina vanliga produkter som jag vet hur dom presterar och bara bytt ut just schampo och balsam och det är stor skillnad. 

Ska finnas att köpa på salonger globalt från och med januari 2023 så med tanke på att det är februari så finns det tillgängligt där. 
När näthandeln får inte dom vågar jag inte svara på än. 
Priserna på deras schampo och balsam brukar ligga runt 300:-/styck för 250ml 

Läs också:  Cool Derma Company Stockholm

Det kommer komma ett inlägg på en riktigt bra volymföning och hur du gör det hemma. Det är SÅ trendigt igen och jag har lite knep att dela med mig av. Håll utkik. 

 

 

 

5 4 röster
Betyg på inlägget
1 Kommentar
nyaste
äldsta flest röster
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Jill Sandström

bra recension – låter som något för mig. Så nyfiken på att höra om du testat vidare och kan dela med dig av hur schampot och balsam funkar med dina lockar..

Kajsa Linnea
KajsaLinnea är en kreativ tjej med skönhet i varenda ådra. Som makeupartist så har hon mycket kunskap samtidigt som hon gärna sträcker sig utanför alla ramar som finns.

Mest lästa

0
Kommentera och berätta gärna!x
()
x