Visa webbinnehåll

Blogg

Just nu: FulselfieVet inte vad som är värst idag:
1. Att jag är ful
2. Att jag inte orkar göra nåt åt det

Medan jag och min utväxt funderade på denna svåra fråga i en taxi på väg på middag hos fotograf Sara Arnald insåg jag att jag glömt deon imorse. En ska ju inte ha deo på nyrakad hud, vilket jag blev påmind om av ingrediensexpert igår, så imorse tänkte jag vänta en timme eller två innan deoapplicering. Nu har det gått tolv...

Jag är mysig, jag.

Pressvisning: Caudalie Premier Cru ElixirVad? Caudalie lanserar nu serumolja, Premier Cru Elixir.

Var? Svenskt Tenns tesalong.

Vad serverades? Afternoon tea med goda (!) glutenfria alternativ.

Vilka var där? Hedvig, Maria Ahlgren och jag.

Bäst: Doften är gjord av

Olivia Giacobetti

...

Sämst: ... och den känsliga kan uppleva att doftoljorna kan irritera.

Kuriosa: Caudalie säger sig vara enda skönhetsföretaget i världen som har lyckats stabilisera antioxidanten polyfenol. (En instabil polyfenol ändrar kanske färg, börjar lukta konstigt eller tappar sina aktiva egenskaper – eller alla tre.)Pressvisning: Aco solnyheter 2015Vad? Aco har designat om sin solserie och också lagt till en "tan booster".

Var? Kontoret hos Vass PR.

Vad serverades? Afternoon tea där det mesta var glutenfritt.

Vilka var där?
Jag, Linnéa "Tara" Öst, Lisen "Chic" Sundberg och Carin "Elle" Hellman, bland andra.

Bäst: Kosmetikutvecklingschef Maria Matsson som kunde förklara allt från asiatiska solskyddsmärkningen +++ till L'Oreáls varumärkesskyddade solskyddsblandning Mexoryl.

Sämst:
Få nyheter. Active-produkterna är sjukt fula.

Kuriosa: Jag och Linnéa satt kvar en hel timme efteråt och pratade hudvård med Matsson. Tänk om jag kunde ha henne i en skrivbordslåda och ta fram och fråga saker när kemin blir för svår...In English: Clever packaging en textures on the redesigned sun products from Aco.

Pressvisning: Marc Jacobs Beauty (sverigelansering)

Vad? Marc Jacobs Beauty lanseras i Sverige i maj 2015.

Var? Konferenslokaler Strandvägen 7A, Stockholm.

Vad serverades? Chips, godis, champagne.

Vilka var där? Journalister och utvalda bloggare.

Bäst: Jag älskar att lyxmodemärkena gör skönhet, jag hoppas på att Dolce & Gabbana, Gucci och Burberry kommer med sin makeup till Sverige också!

Sämst: I förhållande till priserna (450 kr/foundation, 575 kr/palett med sju ögonskuggor) känns förpackningarna billiga.

Kuriosa: Marc Jacobs Beauty kommer endast att finnas på Sephora, vilket endast är snäppet bättre än att Urban Decay endast kommer att finnas på tre (!) Kicks-butiker. Jag tycker Sephora får ta och spänna musklerna och öppna lite nya butiker snart – fem är för lite.

In English: Marc Jacobs Beauty will launch in Sweden in May 2015.

Ur Allure januari 2015: De nya parfymklassikernaJättekul att Allure har skrivit om de nya parfymklassikerna! Det gjorde vi också för ett år sedan och även om reportagen är olika kommer de fram till ungefär samma slutsats: Köp Dior J'Adore, Viktor & Rolfs Flowerbomb och Thierry Muglers Angel, haha!

Visar 1-5 av 3 215 träffar.
Antal per sida
Sida av 643