Visa webbinnehåll

Blogg
Påsk 2014: Tillfälligt avbrott


Nu har jag påsklov så länge böckerna räcker. Har redan läst Björn Hellbergs kackiga och illa skrivna historia - hoppa över den och alla hans andra böcker om du har möjlighet.

I övrigt: ät ägg, sov mycket, var lat och krama familjen. Det ska jag göra. Glad påsk!
Tävling: Vinn Néroli & Orchidée Eau de Toilette

Jag har hittat en ny favoritdoft! L'Occitanes fina doftserie La Collection de Grasse kommer med en nyhet senare i vår: Néroli & Orchidée Eau de Toilette (550 kr/75 ml). Den är så fin! Lätt och luftig, som om det vore en Clean-doft nästan, fast med doft av blommor förstås. Blomparfymer kan ofta kännas tantiga; den här känns bara modern och feminin! Jag får komplimanger för den varje gång jag har den. Ett verkligt fynd!

För att fira att jag ska ha en veckas påsklov, tävlar jag ut fyra parfymer! Parfymen finns i butik först i månadsskiftet april/maj så du kommer bli bland de första i Sverige att bära den! Vill du vinna? Berätta då vad du har för yrke, samt kom med ett rubrikförslag till mitt nästa blogginlägg! Det ska så klart vara en blogginlägg du själv vill läsa.

Senast på fredag 18/4 klockan 23.59 ska din kommentar vara postad för att du ska vara med och tävla. Jag är enväldig domare. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Lycka till!

In English: To celebrate a week's holiday, I am giving away my new fave fragrance from L'Occitane.

Maybritt Krewald - en beautyshot

Nu har jag helt felaktigt påstått att Maybritt Krewalds produkter är kosttillskott. Det är helt felaktigt eftersom just begreppet "kosttillskott" innebär vissa saker och omgärdas av massor av lagar och förordningar. Det Krewald gör är en aroniajuice och en olja, som tillsammans bildar en beautyshot. Eller, som jag och Sam säger: Krewald-groggen.

In English: Juice and oil make a beautyshot.

Daisy Beauty och Mimass AB: Eventet


Mirre på Mimass AB, jag och Maybritt Krewald.

Igår blev vi blästrade med maskiner, masserade av "fiskarstövlar" och fick veta mer om hudvården från Cliniccare och olja och juice från Maybritt Krewald.

Om du vill veta mer om vad vi gjorde igår så kan du spana in de andra gästernas bloggar:

Agneta Elmegård
Karin Widén
Kristina Norman den yngre
Karin Lind
Lipgloss Bitch
Skincare by Malin R
All Sweet in Life-Nina
Linda Hallberg

Och så var det fyra representanter från "gammelmedia" också, precis lagom många för att alla skulle hinna med en ansiktsbehandling.


Karin Widén njöt av pressotherapy.


Många duktiga hudterapeuter tog hand om oss!


Smartscope mätte kvaliteten på vår hud. Grymt bra instrument!


"Min hud är plumpare nu! " sa Karin.

Daisy Beauty och Mimass AB: Eventprepp


Ikväll ska Daisy Beauty göra event med ett kul företag som heter Mimass AB. Här finns Cliniccare (kräm), Maybritt Krewald (kosttillskott) och olika apparater som kan behandla allt från porer till celluliter. Ikväll kommer ett dussin bloggare och journalister som antingen själva är väldigt hudvårdsintresserade eller har läsare som är det. Egentligen håller vi väl på med "anti-age", men det låter som att vi är gamla och grå allihop, och så är det ju inte, så låt oss säga "hudvård". Det kommer ätas, hudanalyseras, lyssnas och behandlas här ikväll!Visar 1-5 av 2 865 träffar.
Antal per sida
Sida av 573