Visa webbinnehåll

Blogg

Helgen som gick: Kreativt måleri 2014

En eller två gånger per år går jag en målarkurs som heter "Kreativt måleri – måla dina inre bilder". Under helgen som gick har jag målat en massa roliga, konstiga, flummiga och roliga teman. En av mina favoriter är ett porträtt av vår annonssäljare Christine.

In English: Portrait of our key account Christine.

Daisy Beauty Event: Vilka bjuder vi in?

Jag har i veckan (och så här på lördagskvällen) uppdaterat vår lista över bloggare och journalister. I samband med det har jag fått frågan om endast en bloggs storlek är av intresse när vi bjuder in till event. Det korta svaret är "nej", här kommer det långa.

Detta tar vi hänsyn till när vi gör event:

1. Trovärdighet: Vi välkomnar inte bloggare som gör smygreklam. Det är dessutom en fördel om du har en tydlig PR-policy publicerad, oavsett om du följer de amerikanska rekommendationerna, pressetiken eller marknadsföringslagen (en lag = den gäller alla!).

2. Kvalitet: Har du en bra blogg, ett genuint skönhetsintresse, har du fina bilder? Ju fler parametrar av dessa du prickar in, desto bättre. 

3. Bloggens storlek: Stort antal unika besökare enligt en trovärdig statistikräknare hjälper, men är alltså endast tredje viktigaste punkten på listan.

4. Bloggens fokus: Det du bloggar mest om. Gör vi exempelvis hudvårdsevent prioriterar vi så klart bloggare som skriver mycket om hudvård. Gör vi event för ett företag med ung målgrupp prioriterar vi gäster som har unga läsare. Osv.

5. Mix: Mest dynamiskt blir ett event om gästerna är av olika sorter. Unga, gamla. Tysta, pratiga. Nya vänner, gamla vänner. Ja, du hajar. På våra event är gästerna mellan 19 och 65 år gamla, som ett exempel.

Just nu har vi 68 skönhetsbloggare och 63 beautybloggar, förutom våra egna, på listan (vissa bloggar drivs av flera personer). Vi har också 17 livsstilsbloggare på listan. Våra bloggande gäster har mellan 1000 och 100 000 unika besökare i månaden. Jag fyller gärna på listan, om du har några tips på bra beauty- eller livsstilsbloggare jag har missat. (Kanske din egen?)

Utöver det har vi en lista på 20 duktiga journalister, som jobbar för olika tidningar. Jag har en plan för att föra samman dessa människor nästa år. Mer säger jag inte.

In English: Love bringing good people together.

Tävling: Adrienne Feller hudvård (värde: 4750 kr)

Adrienne Feller är ett nytt, spännande ekologisk salongsmärke men finfin hudvård. I samarbete med Adrienne Feller tävlar jag nu ut två jättelyxiga hudvårdspaket för dig som vill vara snäll mot både miljön och dig själv! (Vill du veta mer om Adrienne Fellar kan du läsa här!)

Vinst 1: Ansiktsoljor för alla humör (värde: 1995 kr)
Florina Facial Oil balanserar och återfuktar (399 kr)
Aminea Facial Oil är lugnande och anti-inflammatorisk (399 kr)
Ardonia Facial Oil är återuppbyggande och kan hjälpa skador att läkas (399 kr)
Ignisa Facial Oil stramar upp, verkar anti-rynk och cellförnyande (399 kr)
Salvia Facial Oil är djuprengörande och anti-inflammatorisk (399 kr)

Dessa 100% rena eteriska ansiktsoljor baseras på olika element: träd, eld, jord, metall och vatten. Du väljer efter dagens behov för din hud och själ. Anpassa användande av dessa ansiktsoljor efter ditt sinnestillstånd och hur din hud mår just nu för bästa resultat!
 

Vinst 2: Hudvårdspaket som ger hyn energi (värde: 2 755 kr)
Hungarian Spring Face Mist (325 kr)
Hungarian Elixir (565 kr)
Hungarian Spring Extra mouisturizing creme (395 kr)
Hungarian Spring Fluid (375 kr)
Hungarian Spring rich nourishing creme (445 kr)
Hungarian Spring Eye Lift Balm (295 kr)
Hungarian Spring Deep Cleansing Mask (355 kr)

Hungarian Spring-serien baseras på thermalvatten från Szécheny Thermal Bath i Budapest som är känt för sitt välgörande vatten fullt med mineraler, vidruvskärneolja, havtornextrakt, granatkärneolja och Adrienne Fellers patenterade och unika örtblanding Pannonessence.

 

Vill du vinna? Klart du vill! Då vill jag veta hur gammal du är och vilken text på omslaget till Daisy Beauty 6-2014 du tror lockar allra mest till läsning! Det behöver inte vara den artikel du själv helst vill läsa, utan den du tror att de allra flesta människor överhuvudtaget vill läsa. Och så klart VARFÖR du tror den texten lockar till läsning! Svaret behöver inte vara långt eller på rim, en kort motivering räcker. Jag ser jättemycket fram emot dina svar! Det kommer hjälpa mig förstå vår läsare bättre.

Senast på måndag 20/10 2014 klockan 23.59 ska din kommentar vara postad för att du ska vara med och tävla. Glöm inte ange korrekt mailadress då vi kontaktar vinnaren per mail. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Ange också vad du vill vinna: hudvårdspaketet eller oljorna. Kör hårt!

Video: Behind The Scenes med Victoria Silvstedt

På tisdag kommer Daisy Beauty 6 2014 i butik! På årets sista nummer har vi den oerfterhärmliga Victoria Silvstedt på omslaget. Hon var helt fantastisk att jobba med! Hon ser ut i verkligheten som hon gör på bild, hon är världens trevligaste och roligaste, och hon är ett superproffs som levererade fantastiska bilder. Dessutom har vi hundratals julklappstips, ett långt reportage om hylauronsyra och vi svarar också på frågan om sulfater och silikoner är farliga för håret (eller för miljön).

Vill du förbeställa Victoria Silvstedt direkt från oss och få henne hem i brevlådan innan hon landar i butik? Klicka här!

In English: Check out the behind the scenes with cover girl and glamazon Victoria Silvstedt. She was a great to work with and as beautiful in real life as in pictures.

Idag: Pressdagar våren 2015

Ett par gånger per år öppnar PR-byråer och presskontor dörrarna för stylister och journalister, som redan nu får en uppfattning om kommande säsongs mode (i detta fall: vår 2015) och beautynyheter. För modemänniskor är det här en chans, kanske den enda, att se allt samlat. Annars är mycket utlånat till olika fotograferingar. För beautymänniskor är det här en chans att kika på nyheter en eventuellt har missat, se om några beautymärken har bytt presskontor sedan sist och ibland också upptäcka helt nya skönhetsmärken. Och ibland hinner vi också ta in lite modeinspiration och få idéer på hur vi använder den i vårt annars skönhetsfokuserade jobb. Eller bara få idéer på vad vi vill shoppa till våren (se väskorna på bild, som jag försökte stjäla idag).

Idag har jag dessutom för första gången besökt favoritmärket Cos presskontor. Jag var, som ungefär alltid, iklädd Cos, Cos och Cos. Det såg ut som att jag hade klätt mig inställsamt, om jag säger så.

Jättekul och annorlunda dag och jag känner för första gången på länge lite pepp.

In English: Informative and inspirational day.

Visar 1-5 av 3 050 träffar.
Antal per sida
Sida av 610