javax.portlet.title.56

Blogg

Daisy Beauty 7-2015: Prenumerera nu så hinner du!


På spabesök i Kosta! Fotograf: Sara Arnald.

Imorgon trycker vi Daisy Beauty 7-2015, som kommer i butik 20 oktober. Här hittar du bland annat hittar en beautyshoppingguide till New York, tips på glamourskor till vinterns alla kalas, redaktionens 10 favoritparfymer, ett test av rengöringsbalmer och allt du behöver veta om den trendiga flätan! Du får läsa om mitt spabesök i Kosta och får dessutom fyra handritade julkort som vår illustratör Madeleine Lithvall har gjort.

Om du tecknar en prenumeration idag så blir Daisy Beauty 7-2015 det första numret du får hem i brevlådan. Och prenumeration tecknar du här hos prenumerationsservice.


Ett av mina favoritställen i New York! 

In English: Getting ready to print the new issue of Daisy Beauty Magazine.

Daisy Beauty 7-2015: Omslag som söndagsnöjeMitt söndagsnöje? Korrekturläsa New York-guide, skriva spareportage och diskutera om Pantone 184 eller Pantone 185 blir bäst på omslaget till Daisy Beauty 7-2015. Nu är jag så less på den här tidningen att jag bara vill skrika BLI KLAR FÖR IHELVETE TIDNINGSJÄVEL!

Men det gör jag så klart inte. Istället äter jag och AD-Jeanette ost och chips som om livet (eller åtminstone sinnesfriden) hängde på det.

Skönhetsredaktörens hemligheter: Arga tantens badkarskantIkväll är jag på middag hos Linnéa "Arga tanten" Öst och på hennes badkarshylla hittar vi hårvård från Living Proof, Matrix Biolage och Davines. Dessutom Apotekets manuella fotfil och Apolosophys batteridrivna fotfil.
"Apotekets fotfil är fucking bäst!" säger hon. "Den river inte, den gör bara fötterna fantastisk lena! Jag har aldrig varit med om en bättre fotfil. Och den är snygg dessutom!"

Daisy Beauty 7-2015: Jakten på parfymer fortsätterFortsätter att tillsammans med lätt plågade medarbetare testa mig igenom 40-50 doftnyheter för att välja ut de allra bästa parfymerna som ska ingå i julnumrets stora guide. Hittar min handstil på olikfärgade post it-lappar här och där. Den eleganta formuleringen på bilden mailade jag till en blivande kollega faktiskt. Jag är inget Replica-fan annars men den här parfymen är ett statement utöver det vanliga!

Daisy Beauty 7-2015 trycks på måndag och finns i butik 20/10. Där finns minst 20 parfymer du vill ha i julklapp så hoppas du har varit snäll i år.

Daisy Beauty 7-2015: De Luxe-sidorna nästan men inte riktigt klaraDet som tar mest tid och ångest är de sex notissidorna i början av tidningen, De Luxe. Det är totalt 15 notiser och dessa tar två-sju dagar att göra, beroende på hur väl förberedd jag är. Dessa sidor gör mig också trött, så trött att jag imorse satte in linserna i fel öga. Upptäckte jag på väg till en pressvisning, när mitt avståndsseende inte alls funkade och jag såg i kors (bilden).

Jag trodde linserna satt i fel öga ända tills jag två timmar senare hemma i badrummet, där jag skulle byta plats på linserna, satte fingret rakt på iris. Det visade sig att jag helt saknade lins på vänstern.

Dagen har sedan fortsatt i samma anda.
Visar 1-5 av 3 448 träffar.
Antal per sida
Sida av 690