Visa webbinnehåll

Blogg

Att jobba på Daisy Beauty: Konferens nästa helg

Nästa lördag har Daisy Beauty konferens, och den förbereder jag nu. Vi kommer att vara sexton personer, som alla jobbar med tidningen eller sajten på fast basis, som träffas och utvecklar våra sociala medier, bloggarna och tidningen tillsammans. Bland annat ska vi öva på tidningsanalys och därmed se vad vi kan lära oss av andra. Jag ser grymt mycket fram emot det! Att inspirera och inspireras är det roligaste jag vet.

In English: Prepping for the Daisy Beauty staff conference next weekend.

Att jobba på Daisy Beauty: Du får dyra beautyvanor

Så här sa jag när jag presenterade vår nya Social Media Manager Tina: "Nu ska vi skola om henne till beautynörd! Det brukar inte vara så svårt. ALLA som börjar jobba med oss, från annonssäljare till frilansskribenter, tiodubblar sin beautykonsumtion på bara ett par månader."

Det tog inte lång tid innan Tina sa så här på Instagram:

(Du följer väl oss på Instagram? @daisybeautymagazine!)

Idag kunde jag dessutom läsa följande Facebook-status hos en av våra reportrar:

Det är kostsamt att lära sig mer om skönhet, för ju mer du kan desto mer måste du uppgradera innehåll i badrumsskåp och necessär.

mvh
Hon som lägger 2000 kr i månaden på beauty

In English: Apologies to all my colleagues for giving them expensive beauty habits.

Val 2014: Henrik Dorsins utmärkta sammanfattning

Jag rekommenderar dig att se TV4:s partiledardebatt ikväll kl 21. De tidigare partiledarutfrågningarna i samma kanal har varit väldigt bra. Lätta att förstå även om du, liksom jag, inte känner dig så insatt i alla politiska partiers agendor, eftersom TV4 har gjort ett bra urval kring vad frågorna ska handla om. Imorgon kommer en liknande utfrågning i svt1 kl 20. De här TV-sändningarna är som en snabbkurs i partipolitik och bra för allmänbildningen, så offra gärna en timme.

Om inte annat kan du efteråt till fullo uppskatta Henrik Dorsins träffsäkra imitationer av partiledarna. Jag skrattade så jag dog åt "107000 pruttimutters filibarder" och Annie Lööfs dialekt är obetalbar. Om du vill se Henrik i en löslugg från Glitter kan du göra det här.

In English: Swedish elections Sunday, and comedian Henrik Dorsin is pure genius when imitating Swedish party leaders.

Hälsning från Lappland 2014: "Rösta NU!"

Du kanske tycker att jag bloggar dåligt den här veckan. Det stämmer. Täckningen här i södra Lappland, dit jag har åkt för att hämta hem hundarna från vildmarkskollo, är så dålig att jag knappt kan uppdatera Instagram och Twitter. (På båda som @kickinorman, på Instagram även som @daisybeautymagazine och på Twitter som @daisybeautymag). Men iförrgår nämnde min mamma att hon inte tänkte rösta i år, varpå hela familjen skrek "DEMOKRATI!" och "BEGRÄNSA SD:s FRAMFART!", så idag skjutsade vi alla henne till förtidsröstning (30 km enkel väg). En politisk familjeutflykt, kan man säga.

Det är viktigt att rösta (läs mer om varför i mitt inlägg från förra veckan). Och även om Daisy Beauty inte är ett partipolitiskt varumärke, är vi definitivt politiskaDaisy Beauty står för anti-rasism och feminism. Vi tror på alla människors lika värde. Jag tycker det är viktigt att vårt varumärke har en själ, och att vi står för något. Jag tycker det är viktigt att inte bara vara tyst. Tystnaden är demokratins fiende och gynnar rasistiska organisationer som SD. Våga göra din röst hörd!

Vill du inte skrika ut dina åsikter, som jag gör, så gå åtminstone för att rösta. Varje dag fram till valet kan du gå in på lokaler för förtidsröstning med enbart din legitimation och rösta. Endast på valdagen behöver du röstsedel. Du kan rösta hur många gånger du vill; det är din sista röst som räknas.

In English: Today I drove my mom 60 kilometers to vote. Voting is extremely important!

Daisy Beauty Event: Palma 2014 - the movie

Du som funderar på att åka med på Daisy Beautys blogg- och läsarevent i London i november, kanske vill se vad vi gjorde och hur vi hade det i Palma förra helgen.

Läs mer om London på vår eventsida (länk).

In English: Daisy Beauty in Palma 2014 - the movie!

Visar 1-5 av 3 029 träffar.
Antal per sida
Sida av 606