Visa webbinnehåll

Blogg

Chic 1 2014: Skrivit om lyx och budget

I senaste numret om Chic har jag, och flera andra skönhetsredaktörer, skrivit om en budget- och en lyxprodukt som funkar för respektive hud. Kul läsning och bra tips, jag blev själv shoppingsugen!

Årets skönhetsskribent 2014: Nominerad!

Jag kom tillbaka från semester och möttes av detta i min mail:

Hej! Du är nominerad till Årets skönhetsskribent 2014, en utmärkelse som delas ut av Apoteket i samband med Sthlm Beauty Week 28-30 april i Kungsträdgården.

Om priset: Apoteket brinner för ingrediensfrågor och kommer därför i samband med Sthlm Beauty Week att dela ut ett pris till årets skönhetsskribent. Apoteket vill genom utmärkelsen uppmärksamma en skribent som driver skönhetsområdet framåt och bidrar till ökad medvetenhet och kunskap om skönhetsprodukter.

De fyra nominerade 2014 är:
Hannah Sjöström, Journalist, Affärsutvecklare, Bloggare - www.naturligtsnygg.se
Mitte Blomqvist, Art director - www.beautycomesclean.se
Hedvig von Mentzer, Frilansande Skönhetsjournalist
Kicki Norman, Chefredaktör Daisy Beauty, Journalist, Bloggare

 

Jag vet att jag oftast uppfattas som jobbig och frågvis. Senast veckan innan semestern fick jag höra att produktchefer och PR-ansvariga blir skakiga när de hör att jag ska komma på presskonferenser. Samtidigt som det är en komplimang så hade det så klart varit roligare om folk hade tyckt det är roligt att jag är engagerad och verkligen VILL förstå. Anledningen att jag ställer frågor och bryr mig är ju för att DU som läsare av den här bloggen och av tidningen Daisy Beauty ska få sann information, inte snömos, och för att jag själv ska förstå ämnet så bra att jag i min tur kan förklara det tydligt för dig. Äntligen är det någon som förstår det, så nu blev jag glad!

Det ska bli roligt att se vem som vinner. Vanligtvis brukar nominerade i sådana här tävlingar stå i bokstavsordning efter efternamn, när så inte är fallet ser det ut som att Hannah på Naturligt Snygg är favoriten. Håll tummarna för mig i vilket fall!

In English: Nominated for Beauty Writer of the Year. I thank Apoteket AB for their good taste and excellent judgement.

Påsk 2014: Tillfälligt avbrottNu har jag påsklov så länge böckerna räcker. Har redan läst Björn Hellbergs kackiga och illa skrivna historia - hoppa över den och alla hans andra böcker om du har möjlighet.

I övrigt: ät ägg, sov mycket, var lat och krama familjen. Det ska jag göra. Glad påsk!

Tävling: Vinn Néroli & Orchidée Eau de Toilette

Jag har hittat en ny favoritdoft! L'Occitanes fina doftserie La Collection de Grasse kommer med en nyhet senare i vår: Néroli & Orchidée Eau de Toilette (550 kr/75 ml). Den är så fin! Lätt och luftig, som om det vore en Clean-doft nästan, fast med doft av blommor förstås. Blomparfymer kan ofta kännas tantiga; den här känns bara modern och feminin! Jag får komplimanger för den varje gång jag har den. Ett verkligt fynd!

För att fira att jag ska ha en veckas påsklov, tävlar jag ut fyra parfymer! Parfymen finns i butik först i månadsskiftet april/maj så du kommer bli bland de första i Sverige att bära den! Vill du vinna? Berätta då vad du har för yrke, samt kom med ett rubrikförslag till mitt nästa blogginlägg! Det ska så klart vara en blogginlägg du själv vill läsa.

Senast på fredag 18/4 klockan 23.59 ska din kommentar vara postad för att du ska vara med och tävla. Jag är enväldig domare. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Lycka till!

In English: To celebrate a week's holiday, I am giving away my new fave fragrance from L'Occitane.

Maybritt Krewald - en beautyshot

Nu har jag helt felaktigt påstått att Maybritt Krewalds produkter är kosttillskott. Det är helt felaktigt eftersom just begreppet "kosttillskott" innebär vissa saker och omgärdas av massor av lagar och förordningar. Det Krewald gör är en aroniajuice och en olja, som tillsammans bildar en beautyshot. Eller, som jag och Sam säger: Krewald-groggen.

In English: Juice and oil make a beautyshot.

Visar 1-5 av 2 867 träffar.
Antal per sida
Sida av 574