Visa artiklar

Blogg

Vinn! Ögonskuggequad från Dolce GabbanaVårens sötaste nyhet är ögonskuggepaletten Smooth Eye Colour Quad i färgsättningen 143 Dolce från Dolce & Gabbana. Det tunga etuiet i guldmetall innehåller en vit skimmerskugga och tre matta skuggor, en mörkgrå, en rosa och en ljusrosa. Jag köpte en enda palett i Rom och tog med hem (borde köpt fler!).

Vill du vinna den glammiga fyrskuggan? Läs mer på vårt instagramkonto @daisybeautymagazine.

Scent of the day: Tom Ford Tobacco VanilleVarm, vänlig och sexig - idag har jag kostat på mig några dyra droppar av Tom Ford Tobacco Vanille EdP, en parfym som alltid renderar komplimanger.

Tom Ford Tobacco Vanille är inte helt olik den mer distinkta Dior Fève Délicieuse och den ännu mer kraftfulla Armani Privé Ambre Eccentrico. Alla tre är personliga favoriter och värd sina saftiga prislappar. Nom nom!

In English: Warm friendly and sensual – love love love this fragrance! 

Swedish Beauty & Cosmetics Awards 2016: ProtokollförandeSer du fram emot Swedish Beauty & Cosmetics Awards 2016? Det gör jag. Tyvärr innebär skönhetsbranschen stora gala också att jag måste brottas med sifferkolumner och tabeller.

I april 2016 utser skönhetsbranschens intresseförening KTF Sveriges bästa produkter och jag är med i juryn. Det innebär att jag måste fylla i ett oändligt antal siffror i Excel-ark. Trots att jag förstår de praktiska fördelarna med Excel-ark (för den som kan alla fällor och fallgropar med Excel, vill säga) så HATAR jag Excel (eftersom programmet hela tiden lägger ut fällor och gräver fallgropar åt mig).

Jag minns bilder så jag behöver anteckna för hand, min handstil med krumelurer blir som mindmaps. Alla minnen försvinner när jag sedan för över siffrorna i Excel. Jag kan i sifferkolumnerna LÄSA MIG TILL vad jag tycker men jag minns inga detaljer, åsikter, känslor.

Någon som känner igen sig?

Stockholm Fashion Week höst vinter 2016: Ida SjöstedtEfter en lång rad vackra klänningar och sagolika modeller så var plötsligt var den här stressiga jävla helvetesskitdagen lite mindre vidrig. För när Ida Sjöstedt visar röda paljetträningsoveraller (pax!), transparenta byxor med paljettapplikationer och drömmiga spetsklänningar gör det inget att himlen håller på att rasa ner över mitt huvud och tidningen knappast kommer att bli klar till tryckstart på måndag.

Dagen vände klockan 17.38 när bussen anlände till hållplatsen samtidigt som jag, vilket gjorde att jag faktiskt hann backstage innan Sjöstedt-visningen. Sandra Wannerstedt gjorde makeup, vår bloggare Frida minxade naglar, team Kevin Murphy gjorde hår och Sweed Lashes stod för feta lösfrallor. Mer om detta i höstnumren av Daisy Beauty, så klart.

Hur dagen var fram till dess kan vi väl skita i att prata om? Tack för det.

Mode: Victoria Senkpiel skor höst/vinter 2016 (lodjur och sten)

Den pågående modeveckan i Stockholm ger inspiration vad gäller hår, makeup och naglar, förutom så klart kläder. Jag tycker personligen egentligen att det är roligare att se finishar på hår och hud än på textilier men när Glossybox Creative Director Victoria Senkpiel lanserar sitt eget skomärke och visar en kollektion inspirerad av lodjuret måste jag så klart kolla!

Förutom att bottiner och stövlar har vackra lodjurspälsfärger, till exempel silverskiftande eller svart, har Senkpiel också hittat ett förtjusande stenliknande material att klä klackar med. Vill ha! Tyvärr finns dessa i webshoppen först till hösten.

In English: Glossybox Creative Director is also creating her own shoebrand.

Visar 1-5 av 3 603 träffar.
Antal per sida
Sida av 721