Visa webbinnehåll

Blogg

Nyhet! Få en personlig YSL-tutorial filmad med Google GlassHar du fått en snygg makeup lagd i butik och shoppat smink för massor av pengar, bara för att när du kommer hem upptäcka att du inte kommer ihåg hur du skulle använda sminket? Nu finns en lösning på ditt problem - den heter Google Glass.

Yves Saint Laurent har slagit sina påsar ihop med de högteknologiska videobrillorna och erbjuder dig en Google Glass-filmad tutorial som du får hemmailad efter butiksbesöket. Det kostar dessutom gratis.

Du kan få en personlig tutorial på NK mellan 29 april och 1 maj. Boka på NKs YSL-disk redan idag.

(Bilder från dagens presskonferens, där tekniken demonstrerades.)Just nu: Premiär av I nöd eller lustJag är på premiär igen! Den här gången ska jag se skådespelerskan, bloggerskan, beautynörden och vännen Ellen Bergström spela en av huvudrollerna i Kjell Sundvalls nya komedi I nöd eller lust. Med mig har jag nagelstylist/bloggare/kollega Frida Selkirk och PR-proffset Therese Jirving.

Jag lutar mer och mer åt att vi ska ha vimmel i tidningen - det här är ju jättekul! Titta på folk, vad de har på sig, kanske ställa en rolig fråga och så lyfta en rolig biofilm eller liknande samtidigt. Visst vore det ett bra inslag?

Igår: trevlig kväll med Sara och JanneEn av Daisy Beautys närmaste och flitigaste medarbetare är fotograf Sara Arnald, som exempelvis fotograferade omslaget på Victoria Silvstedt. (Silvstedt är för övrigt den enda omslagspersonen som har kommenterat att vi var ett "all girls team", då alla sex medarbetare på plats var kvinnor.)

Igår var jag, Sam och hundarna på middag hos Sara och hennes man Janne. Janne skriver också deckare under namnet Arne Dahl. Sara och Janne är sjukt trevliga och roliga att umgås med för att de båda "har rörligt intellekt" (som ett pretentiöst ex en gång beskrev mig).

Och så bjuder de på whisky. Idag har hela familjen varit lite trött.Just nu: FulselfieVet inte vad som är värst idag:
1. Att jag är ful
2. Att jag inte orkar göra nåt åt det

Medan jag och min utväxt funderade på denna svåra fråga i en taxi på väg på middag hos fotograf Sara Arnald insåg jag att jag glömt deon imorse. En ska ju inte ha deo på nyrakad hud, vilket jag blev påmind om av ingrediensexpert igår, så imorse tänkte jag vänta en timme eller två innan deoapplicering. Nu har det gått tolv...

Jag är mysig, jag.

Pressvisning: Caudalie Premier Cru ElixirVad? Caudalie lanserar nu serumolja, Premier Cru Elixir.

Var? Svenskt Tenns tesalong.

Vad serverades? Afternoon tea med goda (!) glutenfria alternativ.

Vilka var där? Hedvig, Maria Ahlgren och jag.

Bäst: Doften är gjord av

Olivia Giacobetti

...

Sämst: ... och den känsliga kan uppleva att doftoljorna kan irritera.

Kuriosa: Caudalie säger sig vara enda skönhetsföretaget i världen som har lyckats stabilisera antioxidanten polyfenol. (En instabil polyfenol ändrar kanske färg, börjar lukta konstigt eller tappar sina aktiva egenskaper – eller alla tre.)Visar 1-5 av 3 218 träffar.
Antal per sida
Sida av 644