javax.portlet.title.56

Blogg

Pressvisning: Galderma i BerlinVad? Galderma, med varumärken som Restylane och Azzalure, varumärkesbyggde.

Vad? Elisabethkirche i Berlin.

Vad serverades? Generöst med eleganta smårätter och generöst med champagne och alla sorters vin.

Vilka var där? Jag, Elisabeth Garcia, Linnéa Öst, tre Finest-bloggare och 134 andra bloggare och journalister från hela världen.

Bäst: Galdermas nya talesperson Sharon Stone var charmig, trevlig och snygg.

Sämst: Sharon Stone vill inte berätta exakt vad hon har gjort, mer än att hon bekräftade att hon har fillerfyllt handryggarna. Jag tänker lite: vad betalar då Galderma henne för?

Kuriosa: Mannen på nedersta bilden än Per Hedén, en av plastikbranschens bästa. Kul att prata trender (inom behandlingar) med honom igår. (Kommer så klart bli en artikel i Daisy Beauty så småningom!)

Berlin 2015: Starstruck med Sharon StoneSharon Stone har just stått på scenen och presenterat tio par enäggstvillingar, där en fått fillers och en inte. Efteråt fick vi i presskåren intervjua tvillingarna, vilket jag gjorde.
Just när jag ställde min jättekritiska, jättejournalistiska fråga "Skulle du göra behandlingen i resten av ditt liv och betala för den?" (svar "ja", men inte övertygande), kom ett filmcrew och backade in mellan tvillingarna.
Sedan kom Sharon Stone.
Och tog min hand och hälsade.
Varpå jag tappade all social kompetens, slet upp mobilen ur väskan och viktiga papper med den. Med andra handen, eftersom högern fortfarande skakade hand med Sharon.
"HI I'M KICKI!"
Papperen singlade ner på golvet.
"You dropped something", sa Sharon.
"I DONT CARE", sa jag och fortsatt skaka hennes hand.
Sedan frågade jag om jag fick ta en selfie och blev bortmotad av hennes livvakt.

Alltså, jag vet verkligen hur jag för mig bland kändisar, det gör jag.

Berlin 2015: Sharon Stone på röda mattanIkväll presenterar svenska företaget Galderma, med varumärken som Restylane och Azzalure, sin nya talesperson Sharon Stone på en stor fest i Berlin. Nyss gick hon röda mattan och hon är verkligen ursnygg. Hon är fixad men inte så konstigt som tidigare. Och verkar jättetrevlig! Arrangörerna försökte knuffa henne vidare i programmet, men hon vägrade gå förrän alla fått en bra bild. Hoppas jag hinner prata lite med henne på minglet sedan.

Berlin 2015: Steinberger Kanzlramt och GaldermaIncheckad på ett fyrkantigt rum i ett fyrkantigt hotell där inredningen närmast skulle kunna beskrivas som 50 Shades Of Grey. Vi är tre journalister från Sverige, tre Finest-profiler och finska arga tanten Kristiina är också på ingång. (Totalt är visst 140 journalister och bloggare från hela världen här.) Våra ciceroner heter Cecilia, Louise och Anna och jobbar på Galderma. De har berättat mycket lite om kvällen för oss; det mesta verkar vara hemligt.

Jag har packat jättebra. Jag lämnade mitt anteckningsblock och kvällens festkläder hemma. Däremot har jag med SL-kortet.

Berlin 2015: På väg till ArlandaIdag flyger jag till Berlin. Till mina icke-beautynördvänner säger jag att "jag ska äta middag med Sharon Stone". Hon är pressresearrangörens nya ansikte (kanske till och med bokstavligen då eventet arrangeras av Galderma, som bland annat säljer Restylane och botulinum toxin). Men jag är mest glad för att få höra nyheter och få information, då jag kan ganska lite om injektioner.
Visar 1-5 av 3 321 träffar.
Antal per sida
Sida av 665