Visa webbinnehåll

Blogg

Daisy Beauty på youtube: Röda läppfavoriter à la Evita

SOM jag älskar röda läppar! Och trendiga är de också. De syns inte bara på de internationella modevisningarna för höst/vinter 2014 utan också på Göta Lejon där musikalen Evita hade premiär i helgen. I huvudrollen ser vi Charlotte Perrelli, som också pryder omslaget på Daisy Beauty 5-2014 (har du missat den köper du den direkt från oss här – vi bjuder på portot!)

Med anledning av Evita har jag gjort en video med mina fem röda favoritlippies. Röda favoritglans och -pennor, that is. För jag har visst råkat slänga alla röda läppstift (varför jag gjorde det får du höra i videon).

 

Daisy Beauty på Instagram: Vinn Louboutin-lack!

Har du några minuter över? Gillar du lyxiga nagellack? Vill du vinna det röda nagellacket från Christian Louboutin

Skodesignern släppte sitt första lack i augusti. Det finns inte att köpa i Sverige men för att fira vår närvaro på Instagram kan du vinna lacket där! Läs mer på vårt instagramkonto: @daisybeautymagazine

Jag har ju så klart Louboutin-nagellacket själv men har faktiskt inte vågat prova det än för jag tycker förpackningen är så fin att jag inte vill öppna den.

In English: You can win the signature red Christian Louboutin nail polish on Instagram.

Daisy Beauty konferens 2014: Visdomsord från chefen

Det ska bli jättekul att jobba tillsammans med alla våra fasta medarbetare imorgon. Mest ser jag fram emot att berätta om min syn på journalistik, mediavärlden och publicistisk verksamhet. Till exempel kommer jag att visa följande pedagogiska slide om intervjuteknik:

Jag tycker att den väl sammanfattar allt du behöver veta för att gå in på en presskonferens eller i en intervjusituation. Varsågod för gratis medieutbildning!

In English: Looking forward to the Daisy Beauty conference day tomorrow.

Just nu: Yves Rocher, Björk BerriesNu ska jag ut på bus med arga tanten, först butiksinvigning med Yves Rocher, sedan middag med Björk & Berries.

Hon har just fått komplimanger av tre av varandra oberoende okända män för sitt hår. Färg: Davines.

Daisy beauty Event: London 2014 middagsplaner

Samtidigt som vi jobbar snabbt och hårt för att få klart nästa nummer av Daisy Beauty – till exempel genom att välja ut julkappar till klappguiden, intervjua designers eller fotografera omslag – ska vi också få klart alla detaljer inför vårt event i London den 7-9 november.

Daisy Beautys event i London förra året var en sådan våldsam succé att både sponsorer och bloggare ställde ögonblickliga krav att vi var tvungna att göra om eventet. Och vi lyssnar på all feedback, oavsett om det gäller tidningen, önskemål om event eller våra sociala medier, så det är KLART vi åker till London igen! 

Med förbättringar så klart. Till exempel ska vi äta vår stora konferensmiddag på min nya favoritrestaurang Hakkasan. Det var där jag firade min 40-årsdag i augusti. Jag hade då ätit på Hakkasan tidigare och tyckt maten var bra, men på min födelsedag var den ännu bättre. Födelsedagsgästerna hör fortfarande av sig och berömmer mitt restaurangval. Så självklart är det dit vi tar våra bloggare, tidningsredaktörer och läsare på vår beautykonferens i november. (Obs! Du som funderar på att boka in dig på resan – middagen på Hakkasan ingår alltså i priset! Läs mer på daisybeauty.com/event.)

Så: En pusselbit till är lagd. Nu ska vi boka på lite andra grejer, och sedan är det dags att skicka ut inbjudan!

In English: Will take Daisy Beauty beauty conferense guests to favorite restaurang Hakkasan in London in November.

Visar 1-5 av 3 037 träffar.
Antal per sida
Sida av 608