javax.portlet.title.56

Blogg

Tävling: Dermaceutic hudvårdspaket (värde: 4610 kr)

Tomtemor lovade en liten tävling, så här chansen att vinna aktiv hudvård för hyn som känner av vinterklimatet. I samarbete med salongsmärket Dermaceutic lottar jag ut två superlyxiga hudvårdspaket – ett för yngre hy, ett för mer mogen hy – som kan hjälpa dig med alla problem du kan tänkas uppleva så här års. Det här är inga mesiga myspysprodukter, här händer det grejer!

1. Antiage-paket (värde: 2 340 kr)

Foamer 15: Rengöring som tar bort orenheter och döda hudceller med 15 % glykolsyra. Huden blir mjuk och silkeslen med förbättrad glans och mindre porer.
Turnover: Nattkräm med glykolsyra som eliminerar cellrester och döda celler från hudens yta och gör huden sammetslen och föryngrad. Stimulerar cellförnyelsen och motverkar därmed uppkomsten av rynkor och fina linjer.
C 25 Cream: Antioxiderande koncentrat som innehåller antioxidanter som motverkar fria radikaler och ger skydd mot solstrålning och luftföroreningar. Bra för alla hudtyper.
Regen Ceutic: Dag- och nattkräm med två högpresterande peptider som stimulerar hudens syntes. Hyaluronsyra och kraftfulla antioxidanter återfuktar och hjälper huden att skydda och återställa sig själv. Bra för känslig, uttorkad och åldrad hud.

 

2. Renande, lystergivande paket (värde 2 270 kr)

  • Foamer 5: Rengöring som skonsamt tar bort orenheter och döda hudceller, med bland annat 5% glykolsyra. Huden blir mjuk och silkeslen med förbättrad glans och mindre porer.
  • Light Ceutic: Pigmentutjämnande nattkräm med glykolsyra och phyticsyra. Ger nytt liv och lyster till en matt och glåmig hud.
  • K-Ceutic: Reparerande kräm som är mycket lugnande, rodnadsdämpande och ger huden näring samt fin lyster.
  • Mask 15: Peelingmask som tar bort orenheter och döda hudceller. Genom sin exfolierande verkan, med 15% glykolsyra samt salicylsyra, hjälper den till med cellförnyelsen och tar bort överskott av talg.

 

Vill du vinna? Klart du vill! Gör då så här: Vilket är din beautyönskejulklapp nummer 1  i år? Du behöver inte skriva rim eller berätta varför just du ska vinna, jag vill bara att du skriver din drömskönhetsprodukt och därmed inspirerar andra till sista minuten-klappar!
EDIT: Du ska inte ange en produkttyp utan en specifik produkt, så skriv varumärket samt produktnamnet!

Glöm inte ange vilket kit du vill vinna! Och kontrollera att du har lämnat korrekt mailadress, eftersom vi kontaktar vinnarna per mail. Vi kör en weekendtävling så senast kl 23.59 måndagen den 22/12 2014 ska din kommentar vara postad för att du ska vara med och tävla. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vill du läsa mer om Dermaceutic kan du göra det Dermaceutics hemsida.

In English: Here is the chance to win active skincare from Dermaceutic.

Daisy Beauty Expo 2015: Laddar

Snart är det jul och av det känns inte ett spår. Här på Daisy Beauty-kontoret håller vi istället att dra igång Daisy Beauty Expo. Daisy Beauty Expo är en pressmässa och jag tror inte att jag själv har fattat hur stort det här är. Alltså, det är STORT.

Daisy Beauty har i ett par år fått förfrågningar att på olika sätt hjälpa till med mässor. Det har oftast handlat om att bjuda in och ta hand om bloggare och press, vilket vi gärna gör, men ibland också att sätta program, sälja in mässan till utställare, moderera föreläsningar och andra mer övergripande frågor. Så till slut insåg vi att det är lika bra att vi gör en egen mässa, på favoritstället Lundqvist & Lindqvist Tändstickspalatset.

Vi har gjort bloggevent sedan augusti 2010 och idag kommer även magasinsredaktörer på våra event, främst de arga tanterna. Våra kollegor i magasinsbranschen är just kollegor och inte konkurrenter, vi jobbar enligt tron att vi hjälper varandra. Se bara på de svenska deckarförfattarna – sälljer en av dem mycket böcker säljer alla andra mycket böcker! Skapar vi tillsammans ett intresse för skönhet på nätet och i tidningar kommer hela media-, blogg- och skönhetsbranschen att vinna på det!

Vi tror att närmare 100 bloggare och journalister dyker upp! Under dagen blir det beautyföreläsningar och nyhetspresentationer, samt mingel och inspiration. Vi kommer finnas under #dbexpo15 i sociala medier.

Just nu känns det här så spännande och roligt att jag nästan vill hoppa över julen! Men det går ju så klart inte. Och jag ser fram emot att kramas med familjen också!

In English: In January Sweden's most prominent beauty bloggers and beauty editors, along with the most exciting beauty brands, will attend the Daisy Beauty Expo. Looking forward to it!

 

Daisy Beauty PR Award 2014: Finalister


Åsa Asplund, Apoteket AB.


Therese Jirving, Kraft Cosmetics.


Ida-Sofia Milebratt, Vass PR.


Maria Mossenberg, L'Oréal Consumer.


Sandra Essesjö, L'Oréal Luxury.

Det är dags att utse årets bästa PR-person. I juryn sitter, förutom jag själv, några mycket duktiga och kräsna skönhetsredaktörer på andra tidningar. Man skulle kunna säga att juryn består av arga tanter. Daisy Beauty PR Award delas ut till någon som:

  • Är socialt kompetent
  • Är kunnig om "sina" märken och produkter
  • Ger relevant information
  • Ger snabb återkoppling
  • Har respekt och förståelse för journalistens yrkesroll

Mer om priset kan du läsa här.

I år har vi varit tvungen att utöka antalet finalister till fem; arga tantjuryn kunde inte komma överens. Du som följer min blogg vet att jag ofta klagar på PR-personer och PR-byråer, men många i PR-branschen är faktiskt väldigt duktiga. Så duktiga att vi inte kunde enas om bara fyra. Egentligen hade vi velat ha fler än fem på listan… Men här är i alla fall finalisterna som har valts ut:

Finalister Daisy Beauty PR Awards 2014

1. Åsa Asplund, Apoteket AB
Årets PR-raket. För ett år sedan visste ingen skönhetsredaktör vem hon var, idag har hon goda relationer med de mest framstående bloggarna och journalisterna. Rak, rapp och klarsynt.

2. Therese Jirving, Kraft Cosmetics
Den snälla och ambitiösa Therese jobbar lite mer än andra PR-personer och det ger resultat. Värderar print och bloggar lika högt, fast på olika sätt. Vann Daisy Beauty PR Awards 2013.

3. Ida-Sofia Milebratt, Vass PR
Grundare av Sveriges första (och enda) PR-byrå specialiserad på skönhet. Förstår skillnaden på att göra PR för skönhet och PR för andra saker. Stockholms finaste showroom för beauty. 

4. Maria Mossenberg, L'Oréal Consumer (Maybelline, L'Oréal Paris, Elvital, Essie, Garnier)
En doldis som har blivit mer synlig under året. Lika engagerad i pressetik som vilken journalist som helst. "Andra PR-personer borde få göra prao hos henne", sa en arg tant.

5. Sandra Essesjö, L'Oréal Luxury (Lancôme, Giorgio Armani, Kiehl's, YSL, m fl)
Sandra gör PR för sina prestigemärken med entusiasm och jämnmod, alltid lika glad och alltid lika proffsig. Brinner för beauty, och det märks!

In English: These lovely ladies are the best PRs in beauty.

The Lob: Klippat och klartSå var det klippt! The Lob - den långa pagen. Ungefär hälften av mitt hår är borta, inte bara 15 cm på längden utan också motsvarande på bredden. Håret är rejält uttunnat för att slippa den svampformade "pälsmössan" mitt tjocka hår annars utgör. Skönt! Anette gjorde ett grymt jobb, så här nöjd med klippet har jag bara varit på You Stockholm tidigare.

Håret är färgat mörkare både i botten och topparna med färg från Davines utan kemikalier som "ångar". Många andra färger innehåller flyktiga ämnen som på sikt kan skada frisörer som utsätts för dem varje dag. Lite frisörsnällare, alltså. Meningen är att håret ska vara ombre men jag tror färgerna behöver vara mer olika varandra för att vara en äkta ombre. Mitt ser väldigt naturligt ut - vilket är både bra och trist samtidigt. Få se om jag tar ut svängarna mer nästa gång.Nytt hår: The Lob och DavinesJag är grå. Inte bara tröjan utan även en stor andel hårstrån på mitt huvud. Det ska nu åtgärdas - Davines färgexpert Anette Tyche ska göra något kallt och blont av mig. Och framför allt ska hon klippa av 1-2 decimeter hår för nu kör vi på The Lob, "The Long Bob". Jag har tröttnat på mitt hår som är tungt och otympligt. Eller, som den inte så finkänsliga Arga Tanten sa: "Du har ju ingen frisyr, du har ju bara LÅNGT HÅR!"

Jag vill föra protokollet att jag gillar mitt långa hår också, och tycker mitt självfall är jättefint, men omväxling förnöjer! Är helt enkelt less på mitt huvud, och frisyren är enklare att ändra än exempelvis näsan eller hudfärgen.
Mvh,
Lite uttråkad

Visar 1-5 av 3 125 träffar.
Antal per sida
Sida av 625