Visa webbinnehåll

Blogg

Kicki 40 år: Inte för att jag behöver några presenter men...En av Daisy Beautys fotografer tillika min väninna Sara Arnald är i Italien och löper amok på Kiko. Hon får faktiskt skylla sig själv när hon skickar bilder på alla läckerheter där.

Kicki 40 år: Sms:ar med kalasgäst

På min 40-årsdag i augusti ska jag åka med en handfull vänner till favoritstaden London och bland annat gå på en av mina favoritrestauranger. Mer om det längre fram, så klart! Just nu sms:ar jag storslagna planer och gamla minnen med en kalasgäst:

Hon: Tja! Vad önskar du dig i födelsedagspresent?
Jag: Inget! Att ni åker till London räcker så bra!!
Hon: Ok, annars hade min man tänkt att bjuda på nakendans.
Jag: Det tackar jag så klart inte nej till. Blir det bara vi två eller ska hela restaurangen få avnjuta detta skådespel?
Hon: Beror på om han får för sig att köra elefanten eller inte.
Jag: Får jag önska så önskar jag fågelbadet.
Hon: Ha ha den får han nog kolla upp tutorialen på youtube.
Jag: Dra ut pungen till en skål, häll öl i och låt kuken bada med huvudet. På riktigt någon ur ett svenskt hårdrocksband som visat den för vår väninna C. Kräver en del punghud förstås.
Hon: kul! och lite läskigt också.
Jag: På Pub Anchor. Var annars?
Hon: självklart, det var där jag pratade med en kille som hade snor i ansiktet (som jag påpekade några gånger). Varje gång han skulle ta bort det så flyttade han runt det i ansiktet. Tillslut tröttnade jag på att meddela honom om att det fortfarande var kvar.

Nu när jag tänker efter kanske jag ska fira min födelsedag på Pub Anchor istället.

Vinnare: Björn Axén Makeover + hårvårdspaket

I vår facebookgrupp Friends of Daisy Beauty är det medlemmar som undrar om vinnare av mina tävlingar och därför tänkte jag meddela vilka vinnarna är. Min senaste lyxiga tävling i samarbete med Björn Axén hade tre priser (värde: 7700 kr!). Vinnarna är:

S: vinnare av The Legacy 1963 Strengthening som är ett vårdande kit för tunt/fint hår samt en Magic Style Brush från Björn Axén Tools. Värde: 2350 kr. 

Linda: vinnare av The Legacy 1963 Nourishing som är ett vårdande kit för grovt/tjockt hår samt en Magic Style Brush från Björn Axén Tools. Värde: 2350 kr. 

Karoline: vinnare av en hel makeover (klipp/färg/styling) på Björn Axéns egna salonger i antingen Göteborg eller Stockholm samt ett personligt hårvårdskit från Björn Axéns serie The Legacy 1963. Värde: 3000 kr.

In English: Winners of hair makeover and hair care kits from Björn Axén.

Veckans Barack: Livet är fintHej alla hundar och hundälskare!

Vad snälla ni är som oroar er för mig. Matte och husse var visst också oroliga, särskilt då jag så att säga svävade på små moln hela eftermiddagen igår... Men det finns ingen anledning till oro! Så härligt som jag hade igår har jag inte haft sedan jag hittade en brownie utanför en coffee shop i Amsterdam. Jag saknade bara en yvig hårman, en blomsterkrans och ett höftskynke... This is the dawning of the age of Aquarius, the AGE OF AQUARIUS, aquaaaaariuuuuuus!

Legalise it. //Barack

Semester 2014: 11 saker du kan göra istället för att vara ute i värmen1. Sitta inomhus i telefonkö hos den lokala veterinären.
2. Vänta på att få åka till veterinären med en av okänd anledning uppenbarligen illamående hund som försöker att inte kräkas och har försökt att inte kräkas hela natten.
3. Vänta hos veterinären på att få veta om hund har blivit myrbiten i munnen eller om det är något allvarligare som hänt, exempelvis ett fågelskelett på tvären i strupen.
4. Få veta att rottweilerblandningen har starka käkar och måste därför bedövas.
5. Bli lättad när bedövade hundens svalg är fint och att halsen troligen blir bra med lite väntan.
6. Vänta på effekten av anti-bedövningssprutan som på 5-10 minuter ska få hunden att spritta upp och vara pigg som en mört igen.
7. Fundera över varför hunden nätt och jämt kan resa sig efter 20 minuter.
8. Åka hem med knarkig hund med försäkran om att den kommer vara pigg som en mört bara den får promenera lite.
9. Vänta tre timmar.
10. Ringa veterinären och få veta att de flesta hundar blir pigga på några minuter medan det så klart finns undantag som reagerar genom att vara sega i luvan med rullande ögon i många timmar, uppåt fem åtminstone.
11. Se tre avsnitt av So You Think You Can Dance.

PS. Vad för nåt i 125-kilosklassen kan veterinären rimligtvis hissa upp på undersökningsbordet i lilla undersökningsrummet? Tiger, säl, vildsvin?

Visar 1-5 av 2 975 träffar.
Antal per sida
Sida av 595