Uppgraderad sminkning med Magnificent Metals

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Jag gillar att bygga vidare på mina sminkningar och göra en enkel vardagssminkning till en mer intensiv look. Här har jag sotat till sminkningen med jag gjorde häromdagen med Stilas Magnificent Metals. Och så har jag målat på ett par nya läppar. Vips så är det en helt ny look, med fokus på ögon istället för läppar.

Magnificent Metals är en serie flytande glitterögonskuggor som enligt min mening är helt överträffade. De har fantastisk finish och otroligt lättapplicerade. Nyansen som jag har använt i den här sminkningen heter Smoky storm.

För att sota till sminkningen har jag använt en mörklila skugga från paletten Move me Jungle Eye Kit från Viva la Diva. Jag har medvetet låtit bli att sudda (eller blendat, som det kallas på svengelska) skuggan särskilt mycket. Det här med att sudda/blenda ögonskugga har ju blivit lite av en konstform i sig, och det är inget fel med det. Jag tycker det är snyggt med lite skarpa kanter. Jag tror dessutom att the next big thing kommer att vara oblendade looker med synliga kanter. En motreaktion till alla superblendade looker som vi sett så länge nu.

På läpparna har jag använt Dynamic från Estée Lauder, en riktig MLBB-nyans för mig (MLBB = my lips but better). Vad jag har använt till basen minns jag faktiskt inte, men med tanke på lystern skulle jag gissa att Beauty Blur från Vita Liberata har varit inblandad. Det är den produkt jag brukar ta till när jag vill ha lite extra glow.

Läs också:  London januari 2019 med mitt alldeles egna läppstift

 

 

0 Kommentarer
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Culture of Makeup

Mest lästa