Daisy Beauty i annonssamarbete med Lumene

Skönhet från den nordiska naturen

En fastare och ungdomligare hud med ett strålande resultat. Med hjälp av ingredienser hämtade från det nordiska landskapet hjälper Lumenes hudvårdsserie NORDIC BLOOM [LUMO] din skönhet att lysa.

Det nordiska landskapet är inte bara vackert att vistas i, dess växter och bär har också kraftfulla egenskaper som kan ge din hud en ungdomligare känsla. Alla produkter i Lumens hudvårdsserie Nordic Bloom [Lumo] innehåller en pre-retinolförening av nordiska bär från bland annat havtornsolja, handplockade havtornsbär och hjortronfröolja från vilda och handplockade arktiska hjortron. En unik och naturlig innovation som ger en liknande effekt som retinol och som bidrar till att rynkor och fina linjer blir mindre synliga, samtidigt som huden får en jämnare ton och textur. Tillsammans med Lumenes patenterade lingonextrakt får din hud dessutom ett naturligt slätare utseende med ökad elasticitet och lyster.

Återfuktning med en ungdomligare känsla

Nordic Bloom [Lumo] Anti-wrinkle & Firm Day Moisturizer

Återfuktande dagkräm som ger huden en uppstramad och fylligare effekt, samtidigt som fina linjer och rynkor blir mindre synliga. Innehåller Lumenes unika pre-retinolförening av nordiska bär, patenterat lingonextrakt som främjar hudens elasticitet och återfuktande nordisk lingonfröolja.

Förbättrad fukt och elasticitet medan du sover

Nordic Bloom [Lumo] Anti-Wrinkle & Firm Night Moisturizer

Vårdande nattkräm som verkar återfuktande, rynkreducerande och uppstramande och ger huden en fastare känsla med förbättrad struktur.
Innehåller Lumenes unika pre-retinolförening av nordiska bär liksom patenterat nordiskt lingonextrakt som bidrar till att stärka hudens elasticitet.

Ungdomligare hy med vacker lyster

Nordic Bloom [Lumo] Anti-Wrinke & Firm Moisturizing V-Shape Serum

Snabbverkande och återfuktande ansiktsserum som omedelbart stramar upp och slätar ut huden. Ger ditt ansikte en vacker lyster och bidrar till att fina linjer och rynkor blir mindre synliga – en effekt som bara blir bättre vid kontinuerlig användning. Innehåller Lumenes unika pre-retinolförening av nordiska bär, patenterat nordiskt lingonextrakt med lugnande quercetin samt nordiskt algextrakt som ger huden en fylligare känsla.

Pigg blick med färre fina linjer

Nordic Bloom [Lumo] Anti-Wrinkle & Firm Moisturizing Eye Cream

Återfuktande ögonkräm som bidrar till att minska mörka ringar och svullnader under ögonen. En lätt sammansättning som både verkar uppstramande och får fina linjer och skrattrynkor att bli mindre framträdande. Innehåller bland annat Lumenes unika pre-retinolförening av nordiska bär och patenterat nordiskt lingonextrakt. Passar utmärkt under makeup och kan med fördel också användas på området kring munnen.

Psst! Alla produkter i Nordic Bloom [Lumo] är helt veganska och innehåller upp till 98 procent ingredienser som är av naturligt ursprung.