Daisy Beauty i annonssamarbete med Depend.

Depend Beauty of Sweden

Så får du starka, flexibla & friska naglar!

Upptagna kvinnor på språng har inte alltid tid med långdragna, komplicerade nagelrutiner men vill ändå ha hälsosamma, starka naglar. Depend har knepen och de veganska produkterna som du kan använda för att få friska naglar samtidigt som du hinner med dagislämning eller hunddagislämning samt jobb, gym och egentid.

Du som är noga med basen

Depend Cuticle Peeling
O2 CUTICLE PEELING, 10 ml

O2 CUTICLE PEELING

Det första och viktigaste steget för en bra nagelkvalitet och starka, friska naglar. Använd en gång i veckan för att rengöra nageln och ta bort döda hudceller och gamla produktrester från nagel och nagelband. Berikad med aloe vera.

Du som vill ha en quick fix för flisiga nageltoppar

O2 STOP TIP SPLIT

Skivar dina naglar sig? Då ska du använda O2 STOP TIP SPLIT på din olackade nagel! Gelen är berikad med äpple och druva och binder ihop och lagar den flisade toppen. Massera in i nagelns främre del och vänta i minst 15 minuter innan du lackar.

Depend O2 STOP TIP SPLIT
O2 STOP TIP SPLIT, 11 ml

Du som vill stärka din befintliga nagel och har bråttom

Depend O2 STRENGTH INSTANT REPAIR
O2 STRENGTH INSTANT REPAIR

O2 STRENGTH INSTANT REPAIR

Speciellt framtagen för tunna, mjuka naglar. Applicera två gånger i veckan. Går utmärkt att använda som baslack – du kan lacka nageln direkt efter behandlingen.

Du som vill stärka din befintliga nagel och samtidigt ge nageln ett yngre utseende

O2 STRENGTH ANTI AGE

Unik 2-i-1-produkt som är både nagelstärkare och olja, berikad med kokosolja, aprikosolja, avokadoolja samt vitamin B och C. Speciellt framtagen för torra, sköra, flisiga naglar. Den näringsrika oljan gör att Strength Anti-Age återfuktar en torr nagel bättre än den lättare Strength Instant Repair. Appliceras två gånger i veckan. Full effekt får du redan efter två veckor. Går att lacka på och ger då en utjämnande ridgefiller-effekt.

Depend O2 STRENGTH ANTI AGE
O2 STRENGTH ANTI AGE, 11 ml

Du som vill bygga nageln från grunden

Depend GRAPE & AVOCADO NAIL OIL
GRAPE & AVOCADO NAIL OIL, 11 ml

GRAPE & AVOCADO NAIL OIL

Den här nageloljan är berikad med bland annat druvkärnolja, avokadoolja och vitamin E. Använd dagligen (eller åtminstone så ofta du har möjlighet!). Vardagsolja som är enkel att använda. Den sjunker snabbt in i nagel och nagelband och kladdar inte. Kombinera gärna med Nail Oil Serum, som du använder under natten.

Du som vill stärka din befintliga nagel och tycker om att ge dig själv det lilla extra

O2 STRENGHT OVERNIGHT

Intensivkur för torra, sköra naglar! Härligt näringsrik nagelolja som används som nattmask för naglarna 2–5 nätter i rad. Lacka inte ovanpå, ge i stället naglarna tid att återhämta sig så att de blir friska och hälsosamma.

Depend O2 STRENGHT OVERNIGHT
O2 STRENGHT OVERNIGHT, 11 ml

Du som har fullständig nagelpanik

Depend NAIL OIL SERUM
NAIL OIL SERUM

NAIL OIL SERUM

Arganoljeberikad mask för naglarna som verkar bäst under natten. Har du riktigt sköra naglar så smörjer du in naglarna med Nail Oil Serum och händerna med handcrème, sedan sover du med vantar på och låter oljeserum och crème verka över natten. Du får märkbara resultat snabbt!