Hänt i veckan på Daisy Beauty Expo 2022

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Daisy Beauty Expo 2022 rivstartar kommande skönhetsår!

Årets Dasisy Expo 22 innebärunskydd, checkin med dubbla armlängds avstånd, fasta grupper och tajt schema och inget mingel, förstås. När jag fastnar hos Depend för en manikyr blir det dålig stämning eftersom nästa gruppen inte får tillträde förrän rummet är tomt. 

Och där sitter jag med knappt färdigmålade naglar i blekaste lavendelrosa Marilyn Who. Nåja, naglarna blev supersnygga (kan rapportera att två lager ger utmärkt täckning). Kajsa Linnea har också koll på Depends vårkollektion, läs här.

 

Fräschör från Barcelona

Spanska dofthuset Jimmy Boyd arbetar Cologne Intense med naturliga ingredienser så dofterna kommer aldrig att anfalla omgivningen. Det uppskattar många som vill vara lite mer diskreta, och hellre toppa upp doften under dagen. I höstas träffade jag Jimmy Boyd vars farfar Jimmy Boyd emigrerar från till Barcelona och pappa Jimmy Boyd sedemera startar doft-företaget. Jimmy Boyd Spring Rain Cologne Intense doftar verkligen som lövskog en fuktig försommarmorgon (ja, det BLIR försommar snart).

 

Ren varje dag i veckan

Expo 2022
Lagom stora, lena tvättlappar.

Men HUR smart? De här generöst stora och skönt fluffiga rengöringslapparna från Makeup Eraser 7 Day Set är cirka 11X13 cm. Materialet är len, dubbelvävd polyester där den korthåriga sidan rengör utan ”medel”, och den långhåriga har en mild peelingeffekt. Lapparna är  bandkantade och försett med ett band som först verkar – ”varför”? Nu vet jag att det har två syften: rengöringen underlättas när jag träi in handen under bandet. och på undersidan finns tvättråd: 40°. 
Det jag gillar bäst är:  1/ Det svarta tyget blir inte sunkigt och missfärgat.  2/ Dubbelvävt tyg gör att tvättlappen inte glider isär under rengöringen och att det finns 3/ Sju tvättlappar OCH tvättpåse i ett och samma paket. Smart!
Makeup Eraser 7 Day Set, 229 kr.

Läs också:  En nästan perfekt rengöring

Smaskig ansiktsmask

DEN HÄR! Jag som verkligen gillar ”dra av”-masker testar genast den fylliga gelen som bland annat innehåller ett kollagen som sägs ta sig längre ner i huden. Och nej, det kollagenet gifter sig inte ditt eget, men det ökar fukthalten och stöder hudens egen kollagenproduktion. Tuben ska räcka till cirka 6 appliceringar. Misstänker att du kan räkna med en recension inom kort…
Kokostar T1 Collagen Cream, 259 kr/ 50 ml.

Sov gott, huden!

På Daisy Beauty Expo 2022 träffar jag också Elina från Hudologi som säljer tyska Dr Belter,  Märket gör moderna produkter som håller vad de lovar: bland annat den uppbiffade Sleeping Beauty Mask-nattmasken med arganolja och nattljusextrakt. Har nu tillbringat några nätter medBelter och kan inte klaga. Mitt tips: ordna  kvällsrutinen tidigt, och toppa Sleeping Beauty en stund innan du ska sova. Så gör jag. och vaknar utan att känna mig ökentorr.
Dr Belter Intensa Sleeping Beauty Mask, 375 kr/75 ml.

Grön goding

Den här mjukisen känns precis som den knallrosa original-beautyblendern eftersom den har samma studs och fördelar foundation precis lika snyggt. Skillnaden ligger i att materialet till 60 % består av växtmaterial (bland annat sockerrör), och att tillverkningsprocessen är mer ”sustainable”.
Beautyblender Bio-blender, 209 kr.

 

0 Kommentarer
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Linnéa Öst
Beauty med krut i.

Mest lästa