Digitalt Mediakit

Daisybeauty.com jobbar med kreativa digitala lösningar. Annonserna är alltid intressanta för målgruppen och tillför information och inspiration, vilket ger ett högt läsvärde. Totalt har hemsidan i genomsnitt över 75.000 användare och 220.000 sidvisningar per månad.

Genom att annonsera på daisybeauty.com når du på ett seriöst och trovärdigt sätt rakt in i hjärtat på Sveriges mest skönhetsintresserade läsare!

Med annonsering och sponsrade inlägg i våra kanaler på sociala medier når du ännu fler som har skönhet som specialintresse.

Se våra digitala annonsformat

Showcase

En Showcase-sida är en annonssida på daisybeauty.com där vi genom värdeskapande och engagerande innehåll inspirerar Sveriges skönhetsentusiaster. Sidan skräddarsys utifrån era önskemål och designas utifrån er grafiska profil, samt konverteringsoptimeras utifrån uppsatta mål.

1. Målgrupp & förvärv

Genom att driva trafik från daisybeauty.com genom kreativa bannerformat och från våra sociala medier samt era egna kanaler når vi rätt räckvidd ur er målgrupp. 

2. Design & funktionalitet

Showcase-sidans skräddarsydda design möjliggör att vi skapar rätt upplevelse för just er kund.  

Sidan byggs i enlighet med ert varumärkes grafiska identitet i symbios med vår exklusiva känsla och ligger publicerad på hemsidan så länge ni önskar.

3. Mätbara resultat

Mätning efter era önskemål utifrån uppsatta KPI:er i Google Tag Manager för att kunna ge besökaren det den är intresserad av. 

Materialspecifikation

Showcasesidan produceras av Daisy Beauty. Leverera bilder, önskad text, skiss/förlaga samt eventuella teckensnitt som krävs för att följa er grafiska profil. Två korrektur av showcase-sidan ingår. Materialet levereras senast fyra veckor innan publiceringsdatum till annons@daisybeauty.com.

Sponsrat blogginlägg

Ett sponsrat blogginlägg är ett läsvärt och engagerande annonsformat som publiceras som ett blogginlägg hos valfri bloggare på daisybeauty.com. 

Format

Det sponsrade blogginlägget gör det möjligt att engagera läsaren i ett naturligt sammanhang.

Materialspecifikation

Underlag levereras senast två veckor innan publiceringsdatum till annons@daisybeauty.com. Bildmaterial levereras i RGB med upplösning minst 2048 x 2048 px. Två korrektur av inlägget ingår.

Recensionsbanner

Detta bannerformat är direkt kopplat till en valfri befintlig recension på daisybeauty.com och hjälper läsaren hitta till ett oberoende test av produkten.

Placeringsalternativen är samma som för vanliga banners utom ”Insider”, dvs ”Panorama Mega”, ”Module First”, etc.

Format

Recensionsbannern innehåller bild, betygssymboler och CTA baserat på den aktuella recensionen. Välj fritt rubrik och ett citat ur recensionen.

Materialspecifikation

Välj ut recension samt skicka rubrik och citat senast två veckor innan publiceringsdatum till annons@daisybeauty.com. Resten av produktionen är inkluderad.

Laptopskärm visar recensionsannons
Exempel på recensionsannons

Priser

Kontakt